Sky Sports.
Dje mogu gledat ovu trku na koji program?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Sky Sports.
TAKUMI
Rtl (deutsch), Sport Klub (SK1)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mudato!!!
Bravo Niko, sad lagano do titule...
Kako iz Ferrarija namjestaju Vettelu da bude ispred Kimija.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Isto kao sto su namjestili Britniju da bude sampion ove godine.
TAKUMI
Kakva voznja...
Bravo Seb.
Jeste li glasali za Maxa za vozaca dana?
Sjajno, sjajno, sjajno. Levis ljigavi no more.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Svaka cast Niko!
Zasluzeno!!!
Bravo majmunce, veliki Levis Hemulton, najdominatniji bolid u istoriji i gubi titulu od drugog vozaca. Sad da sutnu ovog raspada, neka se vrati u Meklaren, a Rozberg da ga pretekne po broju titula.
Ljigavi Hamilton izgubi, i to tako što se izblamirao. Mogao je časno izgubiti, ljepše je.
Najprljavija igra mozda i ikad vidjena u F1. Steta sto Fetel nema bolid da valja, opet bi mu nabijao komplekse.
Gori mi je Ferari sa ovim namjestanjem Fetel vs Kimi no ovi pecki Mercedesi sa oba pecka vozaca.
Doduse, milo mi je sto je ove godine titulu uzeo Rozberg.
Sezona zvana PIH, sledece godine isto ova boranja od starih vozaca i dominantnih bolida.
Cak mi se i Festapen ogadio a mislio sam da ce mi biti omiljeni sledecih par godina. (cudi me da nije slupao Fetela nedje)
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Svaka cast Rosbergu.
Ali je Ferrari poznat po tome da namjesta jednom vozacu. Cist primjer Massa, Barrichello, evo sad i Raikkonen.
Nadam se da ce naredna sezona donijeti vise borbi.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
meni je sasvim dovoljno bilo preticanje maxa za trece mjesto...
ako se sledece sezone sa novim pravilima ne desi totaln promjena, onda ne znam sto ce biti od ove f1
Svaka cast svakome, trenutno najsrecniji covjek na planeti. Ali opet za klasu losiji vozac od obojice na podijumu veceras.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaka čast, valjda... Meni je ovo bilo jadno, dva najdominantnija i najbrža bolida, vozači se "bore" za titulu, prvi usporava drugog i očekuje pomoć od nekog trećeg, a drugi samo prati prvog i ništa ne pokušava, čuva poziciju. Za moj ukus nedovoljno hrabrosti i nedovoljno fer pleja.
Bravo za Seba. Ferari je taktički iskoristio Luisovo usporavanje, Jbg Kimi, šta reći...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Navikao se Kimi na taj tretman, iskreno meni je žao zbog toga. Ali nikako da se nacrta obrnuta situacija, da po*eru Seba na račun Kimija. I to valjda nešto govori, Kimi ne vozi sa punim motivom, i ne koristi prilike. Imao je pehova i pehova u Ferariju, znam da sam to rekao prošle godine (i pretprošle možda...), iduće sezone Kimi u punom sjaju! #BWOAH!
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
a sto se tice kimija, mislim da nije nista brzi nego sto je bii, samo je seb pao...
inace ferrari je kimija nije nista zeznuo....zavrsio je 18s iza seba i 13 iza rikarda...da mu se vozilo i da je imao brzine mogao je da bude odmah iza njih
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks