Jesu li pustili sad svima RTS?
Desava li se kome da na ovaj Cisco novi,ethernet nestaje na svaki minut,ugasi se zuta lampica?
Podgorica Podgoricanima!
Jesu li pustili sad svima RTS?
najaviše se za ujutro da zamijene risiver![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kako da se prijavim za HBO go,zna li ko?
Uspio sam da namjestim D3 go
Podgorica Podgoricanima!
Koja je fora da se namjesti d3 go?
Sent from my D5803 using Tapatalk
Ja gledam ocjene korisnika za aplikaciju d3 go i vidim toliko negativnih komentara da se mislim vrijedi li ovo uopšte instalirati. Ka naša posla...
Sent from my D5803 using Tapatalk
Na sajt telemach.me se prvo registruj ( u desnom uglu moj telmach), može sa bilo kojim mailom ( gmail, hotmail, live...)
Na računu imaš korisnički broj i broj ugovora.
Last edited by Markys; 27-11-16 at 08:48.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
ima li rašta instalirat tu aplikaciju jer kao što reče kolega Director ocjene aplikacije na sajtu su brutalno loše.
Meni funkcionise korektno. U pocetku je bilo problema sa nalogom ali sada barem radi. Nisam isprobavao one opcije premotavanja i slicno.
Always,forever and beyond ...
D3go radi sasvim korektno, bez problema. A hbo go jos nije aktivan, tek posle nove godine.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Imam d3go nalog, gkedam preko internet explorera, malo je sporo ali kad krene kanal radi odlicno
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Radi preko explorera ili mozile. Na telefonu odlicno funkcionise.
Kako da kreiram nalog za d3go ? Pokusavam da se registrujem odavno vec ali ne stize mi mail za potvrdu da je nalog kreiran.
Who let the dogs out
Probaj sa drugim mailom
Dal korisnici mkabla koji jos nisu potpisali ugovor sa telemahom mogu da gledaju d3go? Naravno imam internet mkabla
meni samo nije jasno koji kreten moze da napravi daljinski dje ne mozes stranice da prebacas no moras da salatas kanale jedan za drugim. inace momak koji je dosao da zamijeni risiver vrlo kulturan ali kaze dobicete sad 40 hd kanala sa odlicnom slikom i sve ce vam bit otvoreno a uz to ovaj risiver ima odlicno poslozene liste. a rekoh u sebe ne znas ti mnogo ali neka si mi zdravo.
Ako se stavi kartica onda nema tih muka zar ne?
Eventualno bi mi trebao usb/hdd attached to tv ako hocu 72h unazad!?
Kako ne moze?
Na OK kada se pojavi lista kanala sa CH se skace po stranicu a strelicima po jedan kanal.
Nažalost, najjednostavnije je da zapamtimo brojeve kanala i direktno kucamo :mrgreen:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks