Saftaj dincu pujane![]()
Tu es mon héro!
4,2 sekunde za cijeli video
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Koliko je svog naroda potukao u ime "narodne revolucije"? Pa slanje trupa po Africi i tamošnje širenje proleterijata?
Ne kažem, par stvari je uradio za Kubu, međutim njegova medalja ima i mračnu stranu koju mnogi zaboravljaju.
Posebno se okinem od smijeha kad vidim nekog ko protestvuje za prava manjina, posebno LGBT populacije a nosi majcu sa likom Če-a, velikog Fidelovog saborca.
Ukratko, mogli bi do sjutra da raspravljamo na temu osnova istorije ali ne vidim poentu, stari panjat je otišao.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ko je momak?
Poštujem ga i poštujem revoluciju... ali vratio je zemlju u agrar, vjesao i strijeljao narodne neprijatelje, nešto što su generacije stvarale nacionalizovao, onemogućio kubancima da napuste zemlju, izvoz sveo na apsolutni minimum radi 50ogodisnjih odnosa sa amerikom... i da ne nabrajam sad. Pokušao da progura ideju izvornog komunizma, neko ce da kaze uspio neko ne. Stotine hiljada kubanaca na floridi slave njegovu smrt jer su pobjegli I odvojili se od familija da bi pokusali da nadju bolje sjutra. Mobilne telefone I internet su dobili prije par godina, postoji fenomen offline interneta na Kubi(koga zanima neka cita)... nije kubancima bilo Dobro ni prije njega dok je americka marioneta Batista vladao, Ali ne moze se reci ni da Im Je srecno I bericetno bilo pod Fidelom
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Ajde sad nazad na temu https://forum.cdm.me/showthread.php?...o-Fidel-Castro...
--------------------------
Do Not Disturb.
A sto mi se klizaju patike na pjesacki.. Ludilo
Porodila se bivsa.
BOMBA Evo šta doručkuje Ana Ivanović (FOTO)
Obozavam takve naslove. Zivim za vrijeme kad ce biti skripti koje ce automatski blokirati takve naslove da ih ne gledam nikad vise...
Do Not Disturb.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Kid: Lol
I am so post-rock I shit sad birds.
:mrgreen:
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Neda Ukraden je ispratila Tita, Gadafija, Kastra...
Nije smiješno.
Sell the Vatican, Feed the World!
Ovi Dikić i Sinđelić bradati, gadni postdoše prirodni laksativi mi, koliko ih pominju i forsiraju.
Čime se drogirati noćas??
Nema smisla bez 47.
Kako, ajde kako??
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks