Kako će da vas ozrače, imaju svi zubi da vam poispadaju od radijacije.
Kupio TP Link .
Pametno. Radi li ovaj od t-com, pirelli?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uf koje je to smece tek!
Jel, moze li neko obrazlozenje, posto ga koristim 2 godine pa me zanima o cemu se radi...
Onda ga i ne koristis de facto)
Los domet, puca konekcija na 5+ uredjaja, strim audio/video ni da pokusavas. Jednostavno je najjeftinije moguce ***** koje daju.
Pirelli je meni isto vrhunski radio dok sam bio na telekomu...
Pireli je meni imao nerealno jak domet, ako pricamo o onom bijelom? Nisam problema imao sa njim dok sam bio na T-Com
Ni ja nemam zato mi je cudno, no kod mene adsl radi ponajbolje u cg zbog nove opreme pa mozda zbog toga.
Evo je mtel konacno poceo sa izgradnjom i u centru podgorice. Trenutno se provlace kablovi do ulaza zgrada u bloku oiviceno njegosebom, karadjordjevom yi ulicom slobode. Dako i ja docekam internet da valja
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Sa mtel imam problema evo 2 nedjelje.
Uveče non stop prekida veza, tj 5 minuta radi 2 minuta ne radi i tako konstantno. Ovi iz tehničke službe si bili 3 puta, mjenjali modeme i rutere i ništa od toga. Zna li ko kako mogu riješit ovo? Pošto ovi iz mtela nemaju pojma izgleda.
^ Nema to veze sa modemom i ruterom, problem ti je u "povratnom sumu signala". Trazi im da posalju ekipu koja umije da smanji povratni sum na glavnoj kutiji i to je to, nekih pola sata posla.
I meni ista stvar, po dva min prekid.. Ali sam prilicno tolerantan korisnik pa ne prihavljujem jos
Tu es mon héro!
To im ponavljam da je greska u glavnoj kutiji, nego kayu sve u redu. Pomamih se, ne mogu jednu utakmicu na iptv odgledat ko covjek.
Koji je user i pass za dlink ? Hoću da promijenim šifru na wifi
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Probaj 192.168.1.1 admin admin
Tako je fabrički
Poslato sa Huawei P8 lite
Adresa je 192.168.0.1
Ali neće pod tim podacima :-(
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Da li su duzni da mi daju wifi pojacivac signala jer nemam dobar signal u citavoj kuci?I da napomenem da je ovaj d-link ruter ****** koliko mi se cini.Odmah sam ga zamjenio sa mojim starim tp-linkom.I primjetio sam da je zvuk losiji nego kod totala.
nisu duzni,zasto bi oni brinuli o tome
Po čemu znaš da je smeće? Ja ga isto koristim evo 20 dana i ne vidim problem.
Onda nije Dlink, nego TPlink, vjerovatno.
Fabrički su za Dlink 192.168.1.1, a za TP link 192.168.0.1.
Ali je to ili TP link ili je neko naknadno promjenio. Nebitno.
Je li taj ruter ide na Mtelov modem? Ako baš moraš da uđeš u podešavanja rutera, a ne znaš username and password, onda uradi Reset na fabričke postavke na dugme od pozadi i posle sam ga podesi ako znaš kako.
Ali mora biti kablom vezan taj kompjuter i ruter, neće posle Reseta raditi Wlan.
P.S. Probaj u password ne pisati ništa. Ili upiši u Google tačan naziv toga rutera u model (pročitaj odozdo na naljepnici) i dodaj na kraju username and password default.
Primjer:
TPlink WRT740WT username and password default
Poslato sa Huawei P8 lite
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks