I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vidim po netu da dosta ljudi pljuje po ovom traileru jer je Holivud navodno unistio car mange sa ovim. Ja nemam pojma o cemu se radi, i ovo mi izgleda brutalno dobro![]()
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
awww...
Jaooooo, kako je to cakano. Bukvalno su prekopirali crtani
Ima jedan Francuski koji je ozbiljan i nije loš
La Belle et la Bęte
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Koji ce mu q ovo
^?
![]()
da, da... zvanicni poster i pomjeren datum premijere sa avgusta na maj... sta se izdesava sa ovim filmom, aoooo...
1993-2020
rodno-senzitivina Mumija
ovo je ujedno i prvi film u Universal monsters reboot franšizi, gdje se takođe planiraju Frankenstein, Invisible Man, Creature from Black Lagoon, Wolfman, Van Helsing itd. Ukratko, Universal pravi svoju verziju Avengersa i ovo je prvi film u nizu, a pored ženske mumije, u filmu se pojavljuje još jedan kultni karakter koji će da se provlači kroz ove filmove - Dr. Jekyll koga igra Russel Crowe. Čini mi se da je za ulogu Invisible Man-a odavno planiran Johnny Depp....sve u svemu, još jedno holivudsko govance
Drakula je u tom istom univerzumu, ali kako je film prošao ne bi me čudilo da ga rebutuju.
Zar se stvarno doslo do tog nekog kreativnog limita, da nam je samo ostalo da geldamo reboot-ove i stripovske adaptacije? Ovo vise bas nicemu ne vodi..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Nije.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks