moglo bi 1 runda boks 1 runda MMA, da bacaju novčić da vide koji će prvi![]()
Nista ja ne pricam bez ono sto svi znaju. U ringu Floyd, u octagonu Conor..
Borba ce desiti jer su prevelike pare u pitanju (vjerovatno milijarde), a takva prilika u danasnje vrijeme se ne propusta..
moglo bi 1 runda boks 1 runda MMA, da bacaju novčić da vide koji će prvi![]()
She is only here to annoy herself!
Ti si rekao da bi Konor izdrzao 12 rundi..
Ja bih volio da se desi, pa da bacimo opkladu. Dao bih ti vrhunsku kvotu za ovoUlazak u 3. rundu bi mu bio uspjeh.
Evo film za tebe
http://www.imdb.com/title/tt1012804/
dobar IN-sight![]()
Connor trazi 100miliona za borbu protiv Floyd-a
Podgorica Podgoricanima!
Kovalev vs Ward 20.11.2016. (neđelja ujutro), Las Vegas
30-0 ( 16 KOs), 30-0 (15KOs)
Trebalo bi da bude odličan meč.Oboje neporaženi,odlični bokseri
McGregor se nece vracat u octagon prije maja sledece godine..
Fedor u Bellator..u februaru protiv Matt Mitrione
Mitrona bi mogao ozbiljno da ga osteti ako bude Fedor na nivou iz prosle borbe.
ima i Matt godina ljepota, pošteno
She is only here to annoy herself!
Mitrione je izgledao lose u zadnjih nekoliko borbi prije nego sto mu je istekao ugovor sa UFC-om..Vidjelo se da vise ne posjeduje potencijal da moze svezat par pobjeda u HW..Ako se protiv njega Fedor bude dosta mucio onda bi se moglo iz toga zakljuciti da bi mu UFC HW divizija bila prevelik zalogaj.. ukoliko ikad odluci da potpise za UFC
Ma kakav UFC i Fedor, to je zavrseno.
Konora ceka ovaj momak kad god, ako zeli da drzi pojas u 155.
Last edited by samson; 21-11-16 at 00:37.
BJ Penn vs Yair Rodriguez 15.januara , jao jao![]()
Buducnost UFC-a protiv veterana, bice pakleno..
svi pominju konorov vrestling, a niko ne pominje losi habibov stend ap.
Revans je za 2 nedelje
Los? Pa ne znam bas..
Znas sta je cinjenica? Kabib ima 8-0 u UFC i 24-0. Svakog borca je dominirao. Mnoge je mogao da osteti prilicno da se nije igrao, kao ovaj zadnji mec. Kad je Konor u pitanju ne mogu reci ''eee siguran sam da nema sanse''. Ali zdrav razum i oko, koje imam za borilacke sportove, mi govori da bi se Kabib poigravao sa njim 25min. I da bi to Konora unistilo na vise nivoa. Zato do toga nece doci, sem ako nije Konoru toliko ego porastao. Sto mislim da nije slucaj, pametan je Irac jako.
@Miha
Nema dva sata kako sam odgledao tu borbu, odje na poslu. Obecao je Kormier da ce se boriti na nogama. Hahahha brzo ce se predomisliti kad se ovaj medjed razmase.
Khabib ce biti prava prijetnja ako ga Conor ne pojede mentalno, sto je uradio Alvarezu.. Eddie je skolovan bio od strane McGregora ali u realnosti nije tolika razlika, jednostavno je poceo da gubi od prve press konferencije kad su radili promociju..
@samson
moje skromno misljenje je da mu je los. neuporedivo los u poredjenju sa konorovim npr. dominirao je svakog, ali svakog u parteru, nikog gore. ja ne znam ima li koji nokaut u ufc, mozda neka od ranijih borbi, da ne guglam sad. on je probao stend ap sa dzonsonom, pa se brzo predomislio.
Odds are even, po meni. Khabiba je tesko nokautirati. Naravno, Conor ako ga pogodi kako treba, sigurno ce ga ostetiti. To AKO je veliko. Sa druge strane, Khabib ako bude imao rani takedown, cao je Conoru.
Jedno sigurno znam. Mind games nece raditi na Khabibu, prije ce se Conor ufrciti tu. Pricamo o Khabibu, ljudi. Co'ek je prototip praco'eka. Ona glava i ono...Kakva je ono genetika? Mladunce gorile. Kavkaski bigfoot protiv lajavog krelca iz Dublina. To je strasan matchup. Mozda najbolji u istoriji UFC-a.
pa odgledah ovaj neki dokumentarni sto je neko okacio o Khabibu dje on pominje kako su tokom istorije na tim prostorim stalno bili ratovi i da zbog toga on ima gene te ratnicke itd. a i teski uslovi u kojima se zivi u tom njegovom mjestu, plus ovaj otac ga je od malena forsirao sa treninzima i nije ni cudo da je postao strasan borac.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks