U Ameriku nasa vozacka vazi 9 mjeseci, a ja bgm odje samo nosim americku vozacku, pa neka mi salju kazne tamo.![]()
Pa ko kaze da nemam medjunarodnu? Ali lik priznaje vozacku, veli ovo je identifikaciona.
TAKUMI
Nista. Na sud onda. Mislio sam da nemas. Ako on ne razlikuje, razlikovace sud. Ne bih se bas uzbudjivao oko toga
Medjunarodna vozacka se zavrsi za po ure sto bi se reklo.
Meni je najveci problem sto sam se raspravljao sa njim 10 min, i izgubicu jos sat vremena oko suda.
TAKUMI
Na sudu zbog folija. Danas bio kod sudije i odreza mi 60e kaznu. 40e ako platim odmah po prijemu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako sad ovi iz presretača Passat 7 PG FN xxx, pišu prijavu jednoj Corsi, čini mi se.
Skretanje prema Marezi s magistrale.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Uključiš se na zadnji kružni u Čačak lijevo sve je super obilježeno. Tuneli katastrofa neravni, odlično obilježeni i osvijetljeni ali nisu ravni no na talase. Ograničenje u svaki tunel je 80 km/h poneđe ima 100 i maksimalna dozvoljena je 120km/h doduše masu njih te obilazi na 130km/h. Linija koja odvaja dvije saobraćajne i zaustavne trake "pjeva" kad je gaziš točkom.
Isključuješ se u Ljig nekih 40km auto puta relativno brže se stigne (sad nema gužve mnogo, nema naplatnih rampi pa se stiže brzo). Meni je trebalo malo ispod 20 minuta a obično mi treba 25-30 minuta do Rudnika. A od Rudnika do Ljiga ima 32km sto je jos 30 minuta vožnje. Po meni usteda je nekih 40 minuta.
Generalno u 5h sam krenuo u 12h sam već bio u BG. S tim da sam pola sata izgubio u voznju kroz BG do odredišta.
eee kako neko da zna koji je zadnji kruzni tok u cacak![]()
to bi trebalo da je treci kruzni? bila su dva stara, a ovo je treci novi?
40minuta ustede. Do ljeta ce jos da zavrse. Neka smanjuju polako dosta je. Sanjam dan kad ce se do gore ic za 3-4 sata.
f6
Jeste treći novi je napravljen ima pola godine i pred kružni imaju neke izbočine (kao ležeći policajci samo ravno) prodrmaju te malo i tu se skreće za auto put. Od zadnjeg (starog drugog kružnog) 400m je novi kružni. Sve je odlično obilježeno ne možeš promašit šanse nema.
Zaustavise me sad u pokretu pod rotaciJom kod venoma zbog stakala + nemam saobracajnu.![]()
E, i??
TAKUMI
Napisali sami sebi prijavu za pojas..
f6
Ništa malo se ispričali - pio sam sok vele mislili smo da je pivo.
Fini neki ljudi.
Kad naucis neku bolju foru javi se - jer grdju procitao nisam.
Acs moze li momak na casove kod tebe? -o mojem trosku..
Pa ti si napisao foru...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Ko ide novim autoputem od Preljine do Ljiga neka ne talasa puno sa brzinom jer je 120 ograničenje a saobraćajci koji tamo preže po vas dan se dobro omrsiše sa naplaćivanjem kazni. Svi se opušte a oni pritajeno te sačekaju "ajde burazere uniđi da te isprangijamo"
Ja jednoga vidio nisam, sem ako nisu slikali pa mi na adresu u CG pošalju sliku.
Izlaz iz Bara put ka Ulcinju zaustavljaju sa obije strane + pol na motor.
Šou.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks