I ja bih zbog ES ?
Kako da se prebačim na HB?
I ja bih zbog ES ?
...
Koji je bit rate na ovim SK zna li ko.Na ovom Totalovom risiveru ne mogu izmjeriti protok,nema tu mogućnost.Arene na Mtelu kreću se oko 7-8 Mb,i slika je osjetno bolja nego na SK,dok ES ide preko 12 Mb,mada i na Totalu ES je odlicnog kvaliteta jer njega preuzimaju sa HB.Čisto sumnjam da je na SK protok preko 4 Mb
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
Koga interesuje ES 2 HD ima i hrvatski audio.
Od kada su prebacili EuroSport u Hd,te kanale nemam sada? kako se mogu napraviti,zna li neko? To je kod mojih,nisam stigao da zovem operatere...
ES HD kanali su na Hot Birdu, a tebi je Astra podesena, zovi montera, ako nemas Total TV kucu da ti stavi triple LNB i da pratis sva tri satelita. Ako imas Total TV kucu onda jbg, predji na Hot Bird.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Probaj da udjes u podesavanja i namjesti idi na frekfencije i probaj da ides na Total w5
Idi na podrsavanja,zatim podrsavanje pin(0000)podrsavanje signala,zatim spusti na satelit ili neku drugu opciju pa ok i izaberi Total Tv_D5(DVB_S2)ako ti nije izabran...i onda ok...
Podesavanje sistema(0000)
Prebacio sam se sa BBM-a na Total prije 10-tak dana. Nestao mi je Eurosposrt i Al Jazera Balkan, piše da antena ne prima satelitski signal... zna li ko o čemu je riječ? Zvao sam Call centar, kažu da je kvar, poslaće nekog i naravno nema nikog...
Last edited by arlekin; 30-11-16 at 10:18.
Isti slučaj i kod mene. Već par dana nemam pola kanala. Prijavio sam kvar, čisto formalno iako znam da se neće niko pojaviti. Naravno niko se nije pojavio. Bilo je vetrovito prethodnih dana i sigurno se nešto olabavilo na anteni. Planiram posle da odšrafim antenu i sam rešim problem.
Ali najbolje je da nađete broj od nekog od njihovih servisera.
Nadji nekog od servisera ili ida fb stranicu Sat Plus i tu se obrati nekom ima br...
forumasi za reklamacije uvijek zovnite montera koji vam je to ugradio , ili platite meni a ne nekim sat... usluge stelovanja antene))
Stvar je u tome,Montera koji mi je postavljao novi resiver ne zelim da ga vidim vise ocima,a ne da ga zovem da mi nesto popravlja. Jer mi uvalio resiver neispravam,ranije sam pisao o tome pa sam morao licno za pg da ponesem taj resiver,da ga zamijeni. Momak u pg mi je rekao,zezas da si zbog ovog dosao u pg? To ti je kada imas posla sa "monterima" koji su strucanjaci za sve,kada se desi kvar nema ih. Posle toga zove me jedna "djevojka" iz totala,da me pita kako sam zadovoljan uslugom,ja sam rekao moze li ispod 0 da se da ocjena? Tako da sam je sve rekao,cura se izvinula sto sam imao takvo iskustvo.
Sto se tice ES,dosao neki drugi monter,odma je promjenio oko jer to oko nije moglo da uhvati ES,pa je nesto podesio na resiver tako da imam na oba resivera sada ES. Tata mi je rekao da je momak bio skroz korektan,i da mu je ostavio vizit kartu,sve sto ne bude u redu da ga slobodno pozove.
Zao mi zbog tvog iskustva nisu svi monteri i ljudi koji zive od svog rada isti.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ljudi je li moguce da se na neki nacin podese Arena sport kanali na Total tv-u?
Ovo pitam jer jedan drug ima sve Arena sport kanale koji su mu se pojavili nakon sto mu je monter postavio jos dva oka, posto mu neki kanali nisu radili i on je to prijavio i ovi su mu poslali montera da mu ugradi jos ta dva oka. Nakon toga, negdje oko 300-og kanala ima sve Arene...Hoce li mi objasniti neko kako je to moguce?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks