Osram imas u Zabjelsku vektru ali rade preko pravnih lica samo. Philips kazu da je jednako dobar ali ne znam dje ga ima kod nas.
Bizbi koliko bi taj tvoj naplatio da zatamni Alfu 147 samo zadnja i zadnju soferku.
P.s.
Sta je bolje uzeti?
Philips xtreme vision h7 ili osram night breaker h7
I inace dje to ima kod nas da se.kupi i koja je cijena
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Osram imas u Zabjelsku vektru ali rade preko pravnih lica samo. Philips kazu da je jednako dobar ali ne znam dje ga ima kod nas.
Pokusah da nadjem u temi, znam da se pisalo za neki aditiv za dizne, cujem ujutro neka zvokoce dok se ne ugrije na zeninog clija dizela pa eto cisto da probam a koliko ce pomoc pitanje je nego ajde...
Pomoće ti siguran budi.
Svako pametniroka aditiv za
Gorivo/dizne i ne znam ni ja sto sve uzimam.
Uzmi tu na zabjelo preko puta zabjelske vektre u monte parc aditiv za dizne.
Ako ces za gorivo samo vurtov.
Hvala, poci cu do njih pa cu nesto uzeti..
Vurtov za gorivo ti imas na benzi eko 9/10e ti je a podji do kipsa bili su na akciju po 5.5€ ja sam uzeo 4komada.
ok.super hvala na info..@biznismen @oliver![]()
Bizbonja koje su to folije? Lumar, 3m? Ili neke iz tuza
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Ja sam na 147 dok sam je vozio uzeo osram nightbreaker, vrhunske su bile. Zvao sam ovu firmu Znak (ovo shto se pominje da je u zabjelsku vektru), rekoshe da distribuiraju lukoil pumpama, pa podjoh tamo da uzmem. Cini mi se da je cijena bila tako nedje, oko 30+ eur. Nijesam koristio philips, znam samo da je osram ubijao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas na Dekar LM.
TAKUMI
ima u blok 5 kod toloske na cosku ondje visni auto napunili su lager fino
P9lite
Stigao mi jutros roidmi 2s ,ali ne pasuje na moj upaljač u auto. Šta da radim ?
this time next year...
this time next year...
Pežo 307
this time next year...
Pozdrav,potreban mi je savjet ako neko ima iskustva: Imam pasat B6 2008,i crkao mi je modul od parking senzora,na otpade ne mogu da nadjem potpuno iste oznake, različito je samo zadnje slovo..moze li.
A tebi to stalno crkava.
Treba mi broj nekog zaduzenog za servise u roksped, posto se goveda ne javljaju na brojeve sa sajta.
020 875 001
TAKUMI
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks