Ja evo sad dosao do BA i samo u kolonu i ne brini...sreli smo jednu patrolu nikog nisu zaustavili u koloni...
Sent from my SM-G930F
Gledaj da imaš uvijek bar jedno auto ispred sebe, po mogućnosti 2... Čisto da smanjiš mogućnost da te zaustave...
#fakenews
Ja evo sad dosao do BA i samo u kolonu i ne brini...sreli smo jednu patrolu nikog nisu zaustavili u koloni...
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
pa si tri god bez dokumenata
P9lite
Napisa je da ceka da podigne saobracajnu, on moze izvadit dokumenta dok se kazna vuca po sudu, to je poenta.
Forever young, i want to be forever young
Zaključak je kad mu napišu kaznu za saobraćajnu preostaje da plati odma da bi dobio popust kao u deltu.
Upravu si. Uh, ludji sam ja...
Forever young, i want to be forever young
Jos najjace da si ti U upravu kad ga zaustavi pol. i pita ga dje ti je saobracajna a on im odgovori kod technus-a mi je.
Kako se ono provjeravaju kazne preko emaila? posaljes na neku adresu pitanje ili kako? Imate li to?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Mislim da moras licno u mup.... da ne daju vise preko telefona/maila...
Sad kad sam se vracao iz BA kod KL patrola skida tablice i kod MK patrola skida tablice...dobro si prosao...
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Na most zaystavljaju sa obe strane.
Most kod dračaa.
Po Bloku pet svakodnevno nakon 5 popodne Komunalna policija piše kazne za auta parkirana na pješačkim prelazima, i neka pišu.
rijetko kad putujem nocu...ali me interesuje zna li ko iz iskustva ima li policije u periodu oko 2-3-4 sata ujutru?
Po putevima znatno manje, po gradu znatno vise... Vikendom x3.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Dje si se ukljucio i dje iskljucio na ovog novog autoputa, kako ti se cini? I koliko je skrace o do bg?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Kad kreneš iz Čačka put Gornjeg Milanovca, uključuješ se u Prijeljinu na a-put, a isključuješ prije Ljiga... Čini mi se 40km da je dio koji je završen, tako da ne vjerujem da je prevelika ušteda vremenski...
#fakenews
Mislim da su me slikali danas onom pravinom prema starom a, kod dekar pumpe. Tamo je ograničenje 50-60kmh? Čini mi se da sam išao maalčice preko 80kmh i nisam usporavao.
Nisu me zaustavljali niti davali bilo kakav znak da stanem. Bili su pored auta, postavili nešto na tronožac i gledali u to, radar neki vjerovatno. Nisam usporavao kad sam ih vidio, auto se ne vodi na mene niti je moje. Oće li stizati što na kućnu adresu vlasniku? 😎
Nalog za placanje
Pazite ovo, dajem policajcu validnu vozacku i saobracajnu i lik mi napise nalog 100 eura za to sto nemam polozen vozacki ispit.
Da li se to jos nekome desilo?
TAKUMI
Nisi napomenu da si im dao americku. Isto kao sto tamo ne bi mogao da vozis sa nasom... tako da...
f6
Nego, sa kojom?
TAKUMI
U Njemackoj mozes voziti sa nasom vozackom 3 ili 6 mjeseci, ali ako ostanes u Njemackoj da boravis i dalje radi posla ili nekog drugog razloga, moras imati njihovu vozacku u protivnom kazna. Posto Njemacka ne priznaje nase vozacke onda je posao tezi jer se mora polagati kod njih.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks