Moraš preko kompjutera. Jer na telefon ovo radi ako imaš softver uz UK, USA, Korea...
Na kompjuter možeš preko ODIN - a, imaš 4 fajla i uživaš...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kako si odradio update? Preko Settings pa si isao na Software Update, ili si preko kompa instalirao?
Last edited by Dusan.; 20-11-16 at 11:55.
Moraš preko kompjutera. Jer na telefon ovo radi ako imaš softver uz UK, USA, Korea...
Na kompjuter možeš preko ODIN - a, imaš 4 fajla i uživaš...
Ima li nekih bagova? Tj.ima li bagova uopste? I koje su prednosti u odnosu na 6.0?
Pitam jer ako je dobar, da ga updateujem, jer ovo ***** od 6.0 budali! Sit sam ga vise. Pobudali iz cista mira, i onda pocne velika potrosnja svega. A od cega nemam pojma. Desi se iz mirovanja.
Last edited by Dusan.; 20-11-16 at 15:30.
Pa bolji menadžment baterije,
Onaj bluelight filter
Neki kodovi za rad procesora
Mogućnost promjene rezolucije
Bolji Ultra power saving mod.
Bolja aplikacija za kameru pa mi se čini da su i slike bolje...
Od bugova ne radi Xposed, kome to treba nema ga šta instalirati. Meni trebaju dva moda i na jedvite jade sam ih ubacio
A sistem, kao sistem, trosi vise baterije? Kako? To me zanima. Kad sam na Note3 davno apdejtovao na Lollipop, to mi je bila najveca greska u zivotu. ******! Bugovi neki, sacuvaj Boze.
Otvore Viber, onda udare Back. Onda udare ono dugme kao Menu, ufate prstom ikonicu Viber-a, povuku je prema dolje i pojaviće se na nju kao mali katanac. To je kod mene odradilo posao.
Hvala @MeDo_JE na savjetu u vezi riplajinga
Metallica forever!!!
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jes, dok god su prave potrebe u pitanju a ne potreba da si vidjen sa nekim 'flagship'-om sa kojim si faca kad ga izvadis na sto... Nego je prezvakana tema vjerujem pa ne bih mnogo o tome.
Ja moj OPO trenutno ne bi mjenjao ni za sta a kamoli za neke koji su 2-3 puta skuplji a marginalno bolji tamo gdje meni to nije ni bitno...
--------------------------
Do Not Disturb.
Kojim cu programom na Windows formatirat sd karticu na tel? Ili neka app preko Androida. Nece preko telefona da mi odradi opciju erase data on sd card.
Forever young, i want to be forever young
Imas li citac kartica? Kontam da ako imas onda lagano ide format kao i bilo kojeg drugog USB uredjaja... Na Win desni klik i Format.
Do Not Disturb.
Oce li se ova NOKIA gasit' vise?
Zadnji pokusaj?
http://themrphone.com/article/Nokia-...es-at-MWC-2017
Poslato preko Goluba Pismonose
Last edited by Fidel Castro; 21-11-16 at 13:15.
Do Not Disturb.
Što bi se gasila? Brend je vraćen, a jezgro novog tima čine grupa inžinjera i dizajnera iz stare Nokie. Samo je sad proizvodnja u Kini, kao i svačija. Tržište je zasićeno ali je daleko od toga da nema mjesta za nešto drugačije.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A mogli su vala neke Premium modele ostaviti sa rade u Evropi (Mađarska). To diže cijenu, ali uliva poverenje i brend.
Po ovome sto vidim nema nikakve naznake za premium telefone niti da ce se razlikovat' po necem od tolike mase telefona i prozivodjaca...
Eto, vidjecemo ali ako ne naprave nesto drugacije i/ili zanimljivije.. lose im se pise.
Do Not Disturb.
Niste svjesni koliko brend i dalje ima snagu. Ljudi će definitivno biti bar zainteresovani za to šta nude, vidjećemo. Onaj tablet kojim su testirali tržište i proces nije uopšte bio loš.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Moze to da podesis ,tj u premission dozvoljavas tu opciju ,kod xiaomi mi4c ne tako,mozes sve da zabranis i za messeger. Nadji tu opciju iznenadit ces se sta sve ima tamo ....
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Imam problem sa sony z3.
Prije 2dana je poceo iz cista mira da se restartuje svakih 10min.Nekad cesce,nekad redje,ali sigurno u toku dana se restartuje barem 30x.
Nikakve promjene nisam radio sto se tice softvera(barem ja da znam).
Je li imao neko slican problem?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Cepni mu jedan factory reset pa ga isprati, da znas barem je li mu do hardvera ili do softvera.
kad ce nougat na s7?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks