069498398 slobo sto se tice lasera za ps
Imam 2 pitanja... Moze li?![]()
1. Ko radi popravku lasera (zamjena valjda) na PS2 i koliko kosta to uopste? (sigurno ih po forumu ima ali ih ne mogu trazit' sad)
2. Da li se neko bavi popravkom optike kao sto su dvogledi? Imam neki fini stari kojem su se izgleda neki elemti malo pomjerili pa 'brlja' i volio bi da to neko pogleda i da mi kaze moze li se popravit' ili ne i koja bi bila cijena popravke...
Zahvaljujem. (reputacija za pomagace)![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
069498398 slobo sto se tice lasera za ps
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
zna li neko ako imam kaznu za prekrsaj iz 2013 godine zastarijeva li ona?po zakonu vidjeh da mi posle 2 godine ne mogu nista..e sad zna li ko nesto vise o tome? nije saobracajni prekrsaj
zastario
Znate li đe se u pg može farbati odjeća? U nk sam otišao na jedno mjesto, kažu da sam zakasnio par dana, tek če za mjesec da opet farbaju teget, kad sakupe. Imam neke pantalone sa savršenim krojem i izblijeđele su, pa bih da ih vratim u život.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
zna li ko dje provjereno mogu nac panele od stiropora odredjenih dimenzija ili vece (pa cu ja rezat)?
Mozete i u Pingvin u Blok 5. Mislim da je oko 20 eura jakna. Bio sam je ostetio razredjivacem. Crna boja sve ok ispalo
Kojom brzinom narezujete cd za auto? Usrah se u 2 cd-a podesavajuci svasta... ide li make mp3 cd ili make data i jel bolje sporije brzine?
Tu es mon héro!
mp3 ili audio, kakva data za muzikui najsporije stavi
Mp3 ako podržava (može oko 150 pjesama)
Audio ako ne podržava Mp3 (može oko 18 pjesama).
Narezuješ uvjek jednu brzinu manje od maksimalne koja piše na cd...
@goozica stara škola, ne treba baš tako ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Čita li ti auto CD uopšte mp3 fajlove. Biraj make mp3, stavi manju brzinu, mada nema neki presudni momenat.
Provjeri da ti neki fajl ne pravi problem, ako krene sa narezivanjem pa stane.
Cita mp3 naravno... zadnji sto sam napravio je mp3 cd i 16 brzina, ali daje mi gresku... Zna li neko def kako ide ovona cd pise up to 56x ali tesko
Tu es mon héro!
pogledaj ti malo laser od te muzike u kolima..
Mozda samo da se ocisti laser. Tako je meni javljalo gresku i izbacao cd.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kakav je ovo spam sta je ovo?
Koristili wix website![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ma cita mp3, nego izgleda da ne mogu brzinu da pogodim... Zadnji put sam na 10 ali nista... Stavio sam ga mp3, ali opet nece. Moze li biti slucajno do programa za narezivanje?
Tu es mon héro!
Ovo nije klasicni spam, vec je nesto drugo. Logo i sl je regularno. Gramatika je ok. Ono sto bode oci su mejl adrese koje su sprdnja. Ja bih konkretno iskulirao, inzinjerska zanam da ima svoj mejl domen i nema veze sa wix-om. Zivo me zanima ko je u CG poceo da se bavi ovakvim stvarima.
Posalji ovaj mejl MIDT-u, pa neka oni provjere o cemu se radi
I ja sam na sluzbeni mail firme dobio indentican mail
Sent from my G920 using Tapatalk
Postoji li u Podgorici firma koja se bavi izradom box pakovanja za potrebe maloprodajnih radnji ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Zna li ko mogu li se đe na gomilu kupit one papirne kese u kakve se nekad pakovalo voće (možda i sad, pojma nemam) ili iz kojih se snifa lijepak?
![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks