Kako vam radi instagram? Meni evo nedelju dana se raspada, slike se ucitavaju ko da sam na 2G, crashuje takodje aplikacija svako malo. Cak sam clean install radio, ista stvar...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Eo ga osposobih nekako, radio force stop, brisa podatke i cache i na kraj nekako vratih store na prethodnu verziju, pas mater sa googleom.
Forever young, i want to be forever young
Kako vam radi instagram? Meni evo nedelju dana se raspada, slike se ucitavaju ko da sam na 2G, crashuje takodje aplikacija svako malo. Cak sam clean install radio, ista stvar...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Meni isto. Tipa na search listam slike i kliknem na neku i block. Izadjem. Udjem normalno bude 2-3 scroll i opet block
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Kako se zove onaj sajt za ove zabranjene aplikacije...
Sent from my HTC One E9 using Cafe Del Montenegro mobile app
tutti quanti cantano e bevono per te!
apkmirror, apkpure. Biraj.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
****** na kvadrat ,juce sam telf od zid zamalo nabio,danas bolje malo,prpmjene su neke uveli vidim pa zato vjerovatno ,sj ocekujem normalno da sljakaa..
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Pretpostavljam da je pod "zabranjene" mislio na one koje nijesu na Play Store.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
jedino ako je mislio na NAŠ Play Store, jer ne znam ni da ima nekih koje su na PS generalno zabranjene. A sad, šta je on tačno mislio, to samo on zna![]()
(nečitko)
A vjv ovo gore coce, ja mislim da su svi skontali to, jer se najcesce pita.
Tu es mon héro!
jok, neki traze legalne aplikacije koje nisu dostupne na nasem trzistu, a drugi bi placene aplikacije za dz. Ma nije ni bitno![]()
(nečitko)
pitanje: koji god tel kineskih proizvodjaca mi imaju prijatelji (xiaomi, meizu, huawei cak!), imaju problem da im npr. ne stizu poruke na vajber dok ga ne otvore. Makar ne po defaultu, dok ne krenu da prckaju po opcijama, ili u tezim slucajevima dok ne rutuju telefon (sto sam ja morao da odradim na meizuu, jer toj osobi vajber treba za posao, ne samo za caskanje). Kakva su iskustva ostalih?
(nečitko)
Moj rutovan od prvog dana (OPO) tako da stavljam onako kako mi odgovara... Stizu notifikacije ali mi se ne "budi" ekran...
--------------------------
Do Not Disturb.
Xiaomi (MIUI) po defaultu štedi bateriju i gasi pozadinske procese. Desi mi se za više aplikacija da ne stiže notifikacija dok ne otvorim.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja na Xiaomi nemam taj problem, udjes na podesavanja i namjestis sve kako ti odgovara.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Zato kažem po defaultu.
Sta da radim sa mem karticom, skida sam sve i svasta na nju, pa je pocelo da mi koci, onda je izvadih bez unmounta, otada nece uopste da mi je ucita, nine da je prazna, nego samo kad ocu da udjem u exernal storage ucitava mi je i onda se ugasi tel. Kako da sacuvam nekih grdilo slika i klipova?
Forever young, i want to be forever young
ma, na Meizu i Huawei ugasih te battery optimizations i jos jedna opcija slicne namjene, i nista bez ruta nije pomoglo. Fala im na priganice
(nečitko)
Za mene tel bez root-a nije tel![]()
Do Not Disturb.
Koliko kosta dekodiranje iphone 6 sa srbijanske mts mreze????
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ja sam se namučio dva dana da ga unbrickujem čim sam ga kupio pa mislim da ću malo da ostanem na MIUI.![]()
Samo da znas da posle npr restore-a ti se moze desitii da se opet zakljuca....
Odlično pitanje na pravu temu ☺️
Koristim Android 7.0 već 10ak dana i mogu vam reći da mi se sve više sviđa. Sve Samsung aplikacije su jednostavno bolje, opcije za čuvanje baterije su razrađene (nivoi osvijetljenosti, rezolucija, sync, boje...)
Ovaj Blue Light filter je spas....
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks