Ja mislim da je Viber unikat, jer ne može svako da ga skine sa store a ima ga svako ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Montenegro: N/A
A isto Viber slobodno... daleko ispred svih ostalih ukupno.
A mogli su i vecu mapu stavit' ili da moze da se zumira, jedva nas pogodih![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja mislim da je Viber unikat, jer ne može svako da ga skine sa store a ima ga svako ☺️
Ironicno ili ne (ovo mi sad pade na pamet), najvise ga imaju u onim zemljama gdje se ne moze skinuti sa Play Store-a.
Do Not Disturb.
da, al ne mozes na dva telefona, to kazem
hahaha, premalo800+ miliona, treca najkoriscenija app za porukanje na svijetu:
https://www.statista.com/statistics/...istered-users/
ako mislis da nikoga od tih 800 miliona ne zanima privatnost, a WA se ne vadi iz medija zbog krsenja iste, onda ne znam sta da ti kazem![]()
(nečitko)
Smijem ruku dat da uCG pola ljudi sto koristi Viber nije culo za WhatsApp, jbg nije trendi u 'selu'. Inace se ljudi kod nas tesko navikavaju na nove, mada nije ni nov uopste WA, al ajde, bolje reci tesko se odvikavaju od starih navika.
Forever young, i want to be forever young
A šta bi dobili time da pređu na WA? Mislim u suštini imaju poruke, poziv, video poziv, slanje fajlova... Znači treba nešto da motiviše narod da promijene... Motivacija može da bude agresivna (recimo WA daje svaki dan 10 minuta razgovora sa nekim mobilnim brojem), politička (vlada ili operater zabrani korišćenje jedne aplikacije) itd...
Kod nas nema ništa od toga..
Jedno su registrovani korisnici, drugo aktivni, Aktivnih ima četvrtinu ovoga što si naveo. O nivou informatičke pismenosti ljudi u zemljama u kojima dominira Viber ne bih, dovoljno je bačit' pogled na ovu mapu.No da ne smaramo ovaj narod više, zatrpasmo dvije strane.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Meni je iskreno za poruke telegram najbolji. I ljudi sa kojima se porukam skoro ga svi imaju. Pozivi su 3x bopji na wapp nego na viber. Plus mi viber na svakom videu smanji kvalitet. A i slike cak nekad. A wapp i telegram nikad
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Hrvati koriste WA baš dosta.
Poznajem dosta Hvata koji nisu ni čuli za viber isto kao što kod nas dosta njih nije čulo za WA.
U Kini WA radi normalno dok je viber zabranjen.
Iz mojeg iskustva, mislim da samo Srbija, Bosna, Makedonija i CG koristi viber vise nego WA.
Generalno, sve je to isto. Samo je problem ko ima neke poslove i ko radi sa ljudima van naše zemlje a ovima koji su u CG i ne izlaze iz nje i ne komuniciraju sa ljudima van nje ne znači ništa wa ili viber tako da mislim da se nikad nece vecina prebaciti na wa.
Ja koristim i jedan i drugi.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
nisam ja naveo, drugi su naveli. Dakle ti TVRDIŠ da samo 1 od 4 korisnika koji instalira Vajber zadrži isti na svom uređaju, a tri četvrtine ga deinstaliraju. Ja sam dao link za svoju tvrdnju, daj ti za svoju? Ili se čisto baviš omiljenim crnogorskim hobijem: "ne znaju ti mediji i sajtovi ništa, saću vam ja objasnit stvari sa podacima koje sam čisto izmislio, jer sam strašno pametan i razumijem se u sve"?(NHF)
I za WA izgleda treba PhD u IT , ili bar IQ od 150+, jer samo informatični nepismeni koriste Vajber?
Ae, dobroe to...
(nečitko)
Meni je Viber do zadnjeg update-a imao masu bolji interface a i radio mi je generalno vazda OK. Ne razumijem taj hejt prema Viberu, ili je to onaj standardan hipsteraj? Sto se tice sigurnosti, sve te free varijente su probušeni kurtoni.
Ugasio auto update, drzim staru verziju nedje iz januara. Viber, tapatalk i google keyboard nikad ne updateujem.
Tu es mon héro!
Verbalni podatak koji sam iznio imaš na istom sajtu koji si ti naveo. Pošto postaješ drzak, da završavamo. Koristi vAjber, ja neću.
Kuku postadoh poput onih android vs ios tipova.
Last edited by Beethoven's C***; 18-11-16 at 11:22.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Pa kaze:
Vajber koriste informaticki neuki ljudi...
Tripl-fejspalm!!!
Sta cemo sa onima koji koriste i jedan i drugi kao ja i nijesu iskljucivi po tom pitanju...u koju kategoriju oni spadaju?
Pa i ja koristim oba i vjerujem da ih ima kod nas dosta...
WA koristim kad god mogu (ako druga osoba ima ili mogu da je nagovorim da skine) ali ako sagovornik nema WA onda moram preko Viber-a.
Do Not Disturb.
Ja mislim da se sve to svodi na dizajn interfejsa, koristim oba ali mi se vise svidja kako izgleda Viber. Sa dobrom internet konekcijom ne vidim nikakve razlike u pozivima, cak je WA tek zestoko kasnije izbacio neke stavke koje je Viber imao prije njega. A navoditi da Viber koriste ljudi 'sa sela' i informaticki zatucani prema prostoru na kojem zive mi malo vuce na komplekse.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
eo gledam link, i 3 puta kontrolisem, i ne mogu nac. Aj reci mi dje ti to nadje, ne kazem da nema, nego da ne vidim: https://www.statista.com/statistics/...istered-users/
za drskost, drsko je i doci na vajber temu i maltene reci da vi prosvijetljeni koristite WA, a mi glupi, zajedno sa indijcima i ostalim zatucanima forsiramo Vajber
PS Vajber je, nije Viber, valjda oni sami bolje znaju:
upravo tako!
I da ne vuku resurse, koristio bih oba, pa i probao jos poneki, ali dok god imam 0 bitnih ljudi koji su na WA, a nisu na Vajberu i FB Messengeru, nemam razlog da instaliram jos nesto sto ce da mi skube bateriju i RAM. Svakako, imam paket sa neograniceno SMS-ova za te varijante :mrgreen:
(nečitko)
Opet viber uveo novitete neke.
Jesu li sto uradili za trosenje baterije?
Na wa sam slao video fajl od 600mb a na viber ne moze preko 200mb. ******.
koje novitete? Ne vidjeh nista
(nečitko)
"Viber Javni nalozi: Dopisujte se s brendovima i firmama na javnim nalozima. Pratite ih radi vijesti i ažuriranja; pretplatite se na direktne poruke.
Preusmjerite više poruka u isto vrijeme dužim pritiskom na jednu od njih, a zatim izaberite ostale za preusmjeravanje.
Omiljena dopisivanja stavite na vrh ekrana - za dopisivanje dužim pritiskom na razgovor i onda izaberite “Zakači na vrh“.
Nakon što odaberete neki kontakt i zakačite ga na vrh, on će u donjem desnom uglu dobiti piktogram ikonu. Ako poželite da otkačite taj nalog s vrha, zadržite ga i kliknite na opciju „Ukloni ovo dopisivanje“.
A to sto im svaka novija verzija srce bateriju, to nista.
Izgleda da više ne mogu jednim klikom da se selektuju sve poruke iz konverzacije (50 zadnjih), u prošlim verzijama je bilo moguće klikom na Edit messages pa na ikonicu za select all... Ovo je bilo zgodno za brisanje poruka iz grupe, nadam se da će to vratiti.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
jbg Dushane, na tebe vazda neka muka, sto sa telefonima, sto sa aplikacijama :roll: Odakle znas da ti bas Vajber skube bateriju? Ja koliko pratim preko Gsam i BetterBattertyStats, to sto ti tvrdis ne vidim.
nego, vidim da sad kad stigne poruka, iz notifikacija imam direkt opciju "reply", banja. I ako ne grijesim, do sad makar na LG G4 nije bila ova vajber-ljubicasta boja na LED notifikaciji kad stigne nesto. Sitnica, ali simpaticno. Svakako mi vise znaci od dopisivanja s brendovima i firmama na javnim nalozima
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks