RTS trazi skremblovanje, treba ga izbaciti iz CG i ostaviti samo SAT verziju. Inace ETV treba da ugase, bolja im je sad ponuda na TV za sve, jos pet eura. Ovamo Arene naplacuju pet eura + ugradnju.
Zasto je non stop RTS skremblovan i ko je otkupio skoro pa cijeli program RTS pa ne mogu nista pogledat??
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
RTS trazi skremblovanje, treba ga izbaciti iz CG i ostaviti samo SAT verziju. Inace ETV treba da ugase, bolja im je sad ponuda na TV za sve, jos pet eura. Ovamo Arene naplacuju pet eura + ugradnju.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Izbacen je extra i iz moje kuce posle dugo vremena... Moram reci da je konekcija bila puno stabilnija nego sto je sad na mtel... Ali tu prestaju prednosti.
Zna li sad neko zvanicne podatke o procentima korisnika? Mase ljudi su odjavili extra...
Tu es mon héro!
Koliko ja razumijeh operatere,RTS trazi da se otkupi pravo na emitovanje tih skremblovanih emisija i programa? Aj to nekako i da razumije coek,ulozili u te emisije,traze kes i to je to(mada ovi nasi pastiri bi to trebalo mac iz ponude i kraj) nego mi nije jasno sto skrembluju pingvine sa madagaskara i ostale crtane filmove oko 9 ujutro na B92 ? Ko prenosi i dje pingvine pa im smeta?
ne traži rts da se otkupi pravo nego ekip (kako li se već zove) traži OD rts da kupi prava da može da prikazuje kod nas. Naravno da oni neće. Ne treba im.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Nike bitno da li neko prenosi lokalno ili ne. RTS je platio prava emitovanja za Srbiju ne i za ostale bivse republike i kraj priče.
Ne znam ko još traži, ali RTS traźi defibitivno i to ti je to. Traži i HRT, kad već pitaš, za određene programe.
Koga boli kuurac za TV pored interneta.
Seljake, a takvih je najvise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze li iko ko je na 40 incha full hd 1080p tvu da mi kaze kakav je kvalitet slike na extra tv-u.
Mislim na ove normalne kanale ne ovih par sto su hd?
SD kanali su 576i.
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Rts ne kupuje prava za cg i to je to..
koji je q sa ratio-m ovih dana? ne pomaze ono iz podesavanja.
Kad podesis rezoluciju npr 720p onda desno od nule na onu strelicu podesis na razvuceno i bice ok na wide TVu
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
sto sam seljak ako ovu da gledam fudbal na tv, a da ne vucem pc I streamujem I da bucam daljinskim?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
Zna li neko koji kanali na extratv aplikaciji spadaju u mini paket ?
Who let the dogs out
Stigao je Izvještaj o stanju tržišta Agencije za radio-difuziju Crne Gore, na dan 31. oktobar 2016. godine.
Stanje u kablovskom TV sektoru stoji ovako:
Extra TV je ozbiljno pao, i ako ovako nastavi... Ne piše im se dobro.
Što se tiče Telekomovog T2 servisa, ni tu nema boljitka, jer je na dan 31. avgusta T2 servis imao 6,04 %, a sada kada zbrojimo T2 i Telekomov T2 dobijamo rezultat 5,3 %.
Taj koji je u Telekomu donio odluku da se uključe u pružanju servisa preko RDC-ove T2 platforme, sigurno ne misli dobro toj kompaniji.
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
@prezla, pa jel ovaj narod blesav sto sve manje koristi najbolji servis na trzistu,izbor kanala ludilo sve u HD itd...ups...
@prezla pročitaj na ovom topic moje postive od prošle godine i prognoze o padu.
A ovo je samo početak.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Prezla preferira i favorizuje Extra TV i organski mrzi DVBT2 platformu i fuziju RDC-a i TComa.
U narednom periodu ocekujem dalji pad ETV i porast DVBT2 na tržištu,ne znam ni ja zbog čega osim što je uvjek suprotno od onoga što prezla preferira
P.S. Izvještaje ARD prati više no resorni ministar,haha.
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Last edited by joni; 24-11-16 at 20:13.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks