Zar nije zastarelo to potrazivanje iz 2007.e?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
uhhh:cheerful:
Zar nije zastarelo to potrazivanje iz 2007.e?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ko li se sve ugradio u ovu nagradu, obično koštaju 5-6 hiljada.
Na osnovu cega je dug?
f6
Gledam sad kako je na konferenciji za novinare predstavnik Stejt deprtmenta odbio da odgovori na pitanje novinara RT posle čega je uslijedilo izvinjenje uz odgovor u pisanoj formi a kod nas specijalni državni tužioc može da bira novinara kome će odgovorit iako je uredno prijavljen za press ...
ps: sad će bit odgovor kako je odje diktatura za razliku od USA ali do kad će to trajat ...
deuscroix
Nekad se moglo ponešto i pročitati na CDM-u a sad se bori da bude rame uz rame sa Informerom.
http://www.cdm.me/node/453557
Vlasnik izraelske kompanije, koja je iznajmljena da kreira predizbornu kampanju DF, doputovao je u Podgoricu kako bi ohrabrio lidere Fronta da ne posustaju i kako bi ih uvjerio da ih niko neće otkucati niti povezati sa planiranjem terorističkih akcija u noći 16. oktobra.
Nastavlja se?
http://www.vijesti.me/vijesti/u-baru...valjeva-912431
--------------------------
Do Not Disturb.
Ovaj otac je sumnjiv, taman je u te neke godine idealne za terorizam.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
To je to... da odes u raj dok jos mozes...
Do Not Disturb.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Sto ti je Slovenija... Jedina "u plusu".
Mada sam mislio da je HR bolja od SRB.
A za nas sam znao da smo pata pata sa BIH na zadnjem mjestu...
Do Not Disturb.
Sta to pričaš Fidele? Mi smo lideri u Regionu po svemu. BiH dje je nezaposlenost 45% ima 15PUTA veći izvoz od nas, Makedonija koja ima samo 3 puta više stanovnika isto 15PUTA.
I pata pata smo sa Kosovom ne sa BIH. Oni su za nas misaona)))
Monte Karooooo
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Pomjesah lijevo i desno...
U svakom slucaju tuga. Da nismo Monte Carlo bilo bi zalosno.
Do Not Disturb.
A kad Mandićev sin ubode nekog na ulici onda ne pominjete izvoz jel.
Za one koje mrzi da ulaze na clanak :
![]()
Čekaj da se acs nadoveže
Eto Slovenija nije mnogo veća zemlja od nas, a vidi je dje je. vazda su bili ispred svih, nego smo ih mi nerazvijeni dodatno usporili u Jugoslaviji. I da smo te davne 1991 godine prihvatili Konfederaciju koju su predlagale Hrvatka i Slovenija, svima bi nam bilo bolje.
Ili bi ih mi usporavali i dalje...
Do Not Disturb.
Кад год се прича о односу увоз-извоз, треба знати да се ту приходи од туризма не рачунају а који су еквивалент извозу.Зато су и Хрвати на само 60%.
Далеко од тога да правдам ових 15% и обогаљену индустрију, али морамо бити свјесни чињенице да би у суштини били на нули када би извоз био око 800 милиона.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne spori niko da nijesu tu prihodi od turizma. Ali turizam moze biti samo sekundarna djelatnost nikako primarna ali NIKAKO.
Evo cak i da dodjemo na 800 miliona (a mislim da bi nam trebalo 1.2 milijardi da bi bili pata pata) to je jos 500 miliona eura izvoza, sto je za nas misaona imenica sa ekonomijom kakva jeste.
P.S.
na nasih 850 miliona eura prihoda od turizma srbija ce ostvarila preko 2.5 milijarde... A srbi nemaju more![]()
Bosna je prosle godine imala milijardu i 15 miliona, Bosna 900 miliona, Albanija 3.5 milijarde.
U albaniji je izvoz od 2008 porastao 300%....
Lideri REGIONA ! ! !
Nije Milo kriv mi smo *****
Last edited by Gandalf_White; 19-11-16 at 18:26.
Градња нових извора ел. енергије, повећање производње у КАП-у, повеђање производње у пољопривреди што би умањило увоз, повећање прихода од туризма.
Далеко од тога да је то мисаона именица.Само треба политичке воље и засући рукаве, и кроз 4-5 година би се дошло на потребан ниво.
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks