ne znaci
Znači li ovo da je stiglo u CG?
U pitanju je Aliexpress Standard Shipping.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ne znaci
Znaci da je poslato i tako ce stajat sve dok ne stigne...a i kad stigne cini mi se.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ok, hvala.
Ako tracking nije u "standardnom" formatu RxxxxxxxxxCN onda nasa i ostale poste ne mogu da ga prate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kukala im majka kada im stigne cunami od 11.11 ... Neće znat kukavci đe udaraju a još pred novu kad počnu da naručuju pa ih sačeakju nagomilani džakovi poslije nove godine.
Lagano moze da se desi da zaposleni ostanu dobri po neki paket ako se ovo sa trackingom nastavi...
Inače, ja evo aktivno više od 20 dana pokušavam da nađem paket koji sam poslao nazad prodavcu. Znači tek sam juče saznao da izgleda fali cijela pošiljka poslata toj zemlji. Ne znam ni đe je ni što je ni da li će se to ikad naći... Tek sjutra imam pravo da zatražim u pošti "potražnicu" takozvanu. U pošti Srbije su svi ljudi bili vrlo korektni i profesionalni ali zato Izraelska pošta, oličenje bezobrazluka i neprofesionalizma.
Jel' ko imao iskustva sa Holandijskom postom?
Netherlands Post Registered : Nov 16, 2016 14:12:23 PM PST
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Moje je iskustvo bas ok s njima. Jedina posta dje mi je stizao progres u statusu posiljke i po dolasku u CG. Nijesu najbryi ali su mi bili konstantni sa isporukom u toku 3. nedjelje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ma ova pošta naša samo nek je zdravo.
Mog druga su zeznuli za 200e, poslali na pogrešnu adresu na Cetinje, umjesto u PG. Ništa nije mogao da uradi.
Posto zivim u naselje koje je bez ulice i broja,postarr urodno donosi racune i penziju ,oce li bit problema sa dostavom sa alija??
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by Pozitiva; 17-11-16 at 14:32.
Jel ko narucivao na nekakav gamiss.com bice da su kinezi a?
Mada vidim da je postarina jaka pa mozda nisu
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
meni pise da je isporuceno a covjek(kome sam slao) mi kaze da nije stiglo. 70jura sam pukao za slanje.NADAM se samo da je prodavac dao pogresan broj za pracenje.Mozda je na pogresnu adresu poslao.Samo da nije neko capio.
UHH!
EDIT: dodjoh i do jos jednog broja za pracenje, po njemu je za sada ok.Jos je posiljka u DE ,usto ime i zip se slazu sudeci po https://nolp.dhl.de.
Last edited by napalm; 16-11-16 at 18:57.
Meni jutros stigle dvije pošiljke posle 13 dana sa SG poštom![]()
Doduše u izmjeničnu pa bih čekao još dan-dva, ali sam ih preko veze iskopao iz vreća :mrgreen:
TT
ove sitnice iz Kine cekam oko 30 dana,a kad kasne onda 45 (plus vikend zadnji put).
Izgleda da ce posta od sad evidentirati samo isporuku posiljke, nema vise kad stigne u cg, izmjenicna posta i sl... sad mogu da drze pakete po raznim postama koliko hoce, ne mozemo znati
Odakle taj deprimirajuci info?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks