Jeo sam neke kobasice tamo prije mozda godinu... top su bile![]()
Tortilja Mista, lokal Studio 5 u bloku 5, nema dalje kad uvatite da je kuvar nikola u smjeni
Sent from my N915F using Tapatalk
Jeo sam neke kobasice tamo prije mozda godinu... top su bile![]()
Zna li ko ima li u nekom lokalu da se pravi domaci pesto sos, da nije onaj koncentrovani iz tegle?
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Studio 5, jos ne probah bolju pizzu u pg...
Jedina mana im je sto nemaju dostavu
Ovog momenta u terminal 4 nikad gore u zivotu nisam nidje jeo.hrskava piletina sa pekarskim krompirom.malo je reci PIH
bezukusno nezacinjeno kao karton da jedes ...za mene su polozili, mozda neko bude vece srece...
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Sandrela Kotor, Dobrota, najbolja gurmanska svijeta.
Pinch harmonics
I ja naručih burger u Terminal, i dobih dvije male ćufte u lepinji sa sa povrćem raznim i senfom. E da došlo mi je uz to jedno 16 pomfrita i 3 onion ring-a. Prejadna porcija, ukus totalno bezveze a cijena previsoka. Za euro manje u Minhen jedan od boljih po meni burgera. Pica ok, klasika ništa posebno. Ali što se mene tiče, kuvar se tamo neće više radi mene cimati'.
Minhen kod Palade odličan! Hrana je super, tortilje raznose!! Možda i najbolje u Pg!
Konobari preljubazni, sve je super.
Potpis...
opet sinoc. minhen kod palade. pica helga i kobasice sa sirom znaci raznijeli smo se
f6
Greote kako su bili ambiciozno krenuli. Te slike hrane na fb sto su izbacali pred sami pocetak rada su bile ni ka da se hrana sprema u kakvi pariski restoran.
Ja sam jednom jeo i bilo dosta fino, slobodno mogu recc. Sad je pitanje jesam li ja taj jedan put imao srece ili se vas dvojici zalomilo te nijeste bili zadovoljni...
a i onaj mall pa vec imas osjecaj apokalipse kad udjes unutra... prazno,mucno, sa onim natpisima 30% ogromnim..
f6
Radite li ponekad nalaze masnoće i jetre?
Ja ne, a debelo bi treba. Baš sam jutros o tome razmišlja'.
Minhen ima super ukusnu hranu ali sve je unaprijed spremljeno i smuckano, u frizider ili zamrzivac i samo se podgrije i nalije sosem..Nije da me to sprecava da jedme tamo.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Kshtjella xhafa
20€ za cetvoro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje nesta pored stadiona onaj Pab sto je imao vrhunske ljute kobasice? Prodjoh nedavno i vidim da je zatvoreno, a bio je u onom redu dje i fetova burekdzinica.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Gud felas the boss opuvao,vise od taman mi sjeo ,bas se najeo ,sa ljutim kecapom ,ali zaboravih slikat
Nema boljih sendvica za mene....
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Vise od taman mi sjeo.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Mijesana porcija i pivo i jos onamo duva vjetar pomalo. Ljeti je bilo majka. No zalud...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jes, + izduvni gasovi auta gratis.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi pored promatnih ulica śede i jedu, pogotovo u onu Njegoševu...
Ne znam sto im se desi, sigurno nije zbog toga sto su lose radili jer nisu. Zatvorila ih je bila inspekcija zbog tocenje piva maloljetniku, ali za to se plati kazna i cao. Oni posle toga otvarali nisu...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks