ima i folder sa stikerima, onda sa temp fajlovima, sa thumbnails, bla bla... Cekirajte to show hidden files, majku mu![]()
Valjda kad se viber instalira vec postoji folder 'viber'. Dovoljno je unutra da se vrati/iskopira folder 'media' .
Da, u folderu 'viber' ima samo folder 'media', ali koji nije sakriven. Ima sakriven folder 'logs' i mozda jos neki fajl.
Who let the dogs out
ima i folder sa stikerima, onda sa temp fajlovima, sa thumbnails, bla bla... Cekirajte to show hidden files, majku mu![]()
(nečitko)
Backgrounds, user photos i jos 10 foldera.
Mora da sam ja specifičan, pošto folder media ima IDENTIČNU veličinu kao folder viber.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Prelaskom sa Android na IOS verziju vibera moze li se odradit restore chatova koje sam na andorid backupovao na google drive cini mi se da je?
Ili ne moze da se restore uradi zato sto Viber na IOS cuva icloud sve?
Je li neko probao?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Probaj ovo:
To get started, please download & install Android iPhone Viber Transfer
on your computer. Also, ensure you have iTunes 11.0 or above installed on this
computer and your Android phone has USB debugging enabled.
1. Run Android iPhone Viber Transfer software and connect your Android and
iPhone to the computer with USB cables.
2. When a message pops out on your
Android phone’s screen, click “Back up my data” without entering password.
3.
The software will read all Viber chat messages from your Android and iPhone and
show them on its main interface.
4. Right-click the Android in Devices list
that you want to transfer Viber messages from, and then choose “Transfer
Messages from Android to iPhone”.
5. Choose a target iPhone that you want to
transfer Viber messages to, and then click “Confirm” to start transferring.
Probam pa javim.
Hvala.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Update-ovao mi se desktop Viber na 6.4.1. i sam mi je promijenio pozadinunrazgovora i više nema opcije da je mijenjam. Ima li neko još taj problem?
Sad kliknes na ono "i" u gornjem desnom uglu i tu ces imat' "Background"/"Add Background".. Ako mislimo na isto.
--------------------------
Do Not Disturb.
Da, da, to je to. Ja sam tu i kliknula bila ali nijesam obadala da ima pozadina![]()
al tako se mijenja pozadina za individualne konverzacije, ja ne kontam kako da podesim default pozadinu sad?
(nečitko)
prosto genijalno![]()
(nečitko)
Potvrdili su mi da u novoj verziji NEMA opcije za mjenjanje pozadine za sve kontakte odjednom ali da planiraju da to vrate u nekoj od sledecih verzija... Debilizam.
Do Not Disturb.
Za koju verziju?Ja na 6.5 imam a to je zadnja ako ne griješim
Mislim da oni pričaju za desktop verziju... Na mobilnoj može bez problema...
Za Desktop je bila prica iako znam da je 'mobilni' podforum...
Do Not Disturb.
Od nekad savrsene aplikacije, doveli su je do sranja za izbjegavanje. Nerealno je da zadnja verzija vibera kida bateriju, kida. Sto se tice pozadine, meni ne smeta. I eto malo je ljepsi interfejs. Ostalo, nista. Whatsapp je mozda i bolji ali manje zastupljeniji kod nas.
Čim su dodali EMOI, Voice Call, Video Call, Javne grupe, Sticker -e i mnogo drugih bespotrebnih stvari počelo je da jede bateriju.
Inače da su pametni pa da imaju makar 3 verzija, Light, Normal i Full pa da korisnik sam bira. Mnogim ljudima (uključujići i mene) treba onaj osnovni dio. Neko će reći da koristim onda stariju verziju (a koristim je), ali to nije to...
Ja sam imao (tada, sad je 6.5) zadnju verziju 6.3, i ona je kidala koliko je trosila bateriju. I u Idle i u koriscenju. Bas katastrofalno. A to mi ne treba jer viber najvise koristim. Sad koristim 6.1.5 verziju i odlicna je.![]()
Ja bi odma potpisao da nema stikera i ostalih gluposti... Neka ostali imaju i salju ali da se meni pojavljuju samo znakovi interpunkcije..
Nisu samo stikeri problem ali oni me trenutno najvise smaraju...
Do Not Disturb.
ja recimo nisam primijetio taj uticaj na bateriju sa novim verzijama. Mozda vas jebe public chats, ili ko zna sta. Moje iskustvo - valja s vremena na vrijeme reinstalirati vajber, i skalati sa instaliranjem stikera, jer povecavaju mediaserver wakelock drasticno.
(nečitko)
Kontam da se ti public chat-ovi pojavljuju obicno kad instaliras neke stikere a cak se i onda (nakon instalacije) mozes mac' sa istih..
Mislim ne znam, mozda ima nekih korisnih ali ja nisam ni na kakav 'public chat' niti vidim poentu ovih na koje sam do sad nalijetao, uglavnom slucajno...
Do Not Disturb.
Ovo su moji, kao što vidite redovno čitam...
Kurir? O ne...
I tu svako pise sto stigne? Pa poludio bi za minut.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks