Dosao racun za oktobar... I dalje M-kabl...
Ja danas palim risiver, igleda se nešto update-ovalo i na kraju se pojavi "Nalegosmo! Hvala magarče što koristiš Telamach"
Dosao racun za oktobar... I dalje M-kabl...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa?
Pravno mkabl ime i dalje postoji, samo je vlasnik drugi, ime je ostalo isto za sada.
Sent from my iphone
Evo internet zaštekao. Dunuo je śever
Sent from my D5803 using Tapatalk
meni su dosla 2 racuna.Jedan od telemaha jedan od mkabla!!! Oba za 10ti mjesec. !!!?????
Telemah oko 9 jura a mkabl oko 15 jura. Najjache sto spadne nedje ok, jer jedan mjesec mkablu nije placen.Ali na telemah ugovoru pise 13!
I kod mene internet radi brzinom kojom se puz krece..
9 dana sam bez interneta, da su ovi računi tanji i mekši ...
ne zezaj, provjeri kablove![]()
Da li neko zna kako da se snima na ovaj novi resiver od telemacha? Ima dugme record na daljinski ali ne reaguje. Flesku sam stavio iza.
Kada si prijavio na 12755 ili 020 44 66 66?
http://telemach.me/a22344/Korisnicki...u-smetnji.html
Obavještavamo poštovane korisnike da prijavu smetnji, uz broj Kontakt centra: 020 44 66 66, od sada mogu izvršiti i pozivom na broj 12755. Broj 12755 je besplatan (iz bilo koje mreže da zovete) i dostupan je 24 sata dnevno.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sem kad navali narod i nema ko da ti se javi
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne mogu da vjerujem da imaš toliko živaca.
Meni se nisu udostojili da za oko 35 dana niko odgovori hoće li mi vratiti IP adresu kao nekad na Mkablu, jedinstvenu.
Evo me 6 dana kod Mtela, extra sam zadovoljan. U srijedu mi uključili internet i odmah sutradan mi odobrili IP adresu kao ranije jedinstvenu.
A ping im je ispod 10. Razbija kvalitetom, jer ipak je optika to u odnosu na obično kablo kod Mkabla-Telemacha.
Dok nisu preuzeli Mkabl, jedva sam ih čekao i nadao se sveukupno boljem. Ali ne lezi vraže.
Poslato sa Huawei P8 lite
Gdje se moze vidjeti optika po provajderima? Gdje je razvucena sve?
Mislim na Pg, dio preko Morace,Simpo, Vektra, Masa, Maxim itd.
DOBIO SAM INTERNEEEEET!
Last edited by Tivatech; 15-11-16 at 12:12.
Paket 40/3
juce je malo nestao oko 18:45 h ali jedno pola sata
brzina je uglavnom stabilna ima oscilacija gore dolje prosjek 25/2.30/60
Last edited by Rade.; 15-11-16 at 13:21.
Zvah ih ja juče oko 2 stvari, bila je cura ljubazna, međutim ni oko jedne mi nije pomogla...
1. Potpisao sam ugovor ima 3-4 sedmice, niko nije dolazio da mijenja opremu za net niti se povećala brzina? Gdje je zakočilo? - Hmmm, valjda se ne mijenja oprema, pogledacu to sa kolegama, itd itd...
2. Nije mi stigao račun, ni kovertom ni na mail, i ako sam se prijavio... Možete li mi poslati instrukcije za plaćanje? - Evo daću kolegama da to srede, pošto ne mogu direktno da vam posaljem, itd...
Znači haos... Jesu li ikome povećali brzine po novim paketima?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Meni nisu, preko mjesec dana čekam od kada sam potpisao ugovor još mi se neka cura bečila preko telefona što sam se bunio jer sam dobio račun Mkabla kojeg neću da platim. Em im mjesec dana koči slika em je brzina interneta ispod ugovorene em sam dobio 7 eura računa zovući posrane call centre.
Izgleda da je to to, u Crnoj Gori ne možeš ništa završiti bez ako ne pođeš u poslovnicu i haos napraviš...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja sam ranije znao da planem i izdušim od radnika pošte do ovih što rade u poslovnice pa me grize savjest jer kada se stiša bura onda je jasno da oni nisu ništa krivi. To fino bez problema ću riješiti sa zahtjevom kojeg fini odkucam za 10 minuta i odštampam i navedm sve razloge za umanjenje računa i ćao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks