8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
I dalje idu. Nadjoh na neki forum italijanski, jer sam trazio da vidim ima li dje da se naruci znak prednji. Nesto mi izblijedio bio i ja pokusao da pooravim. Sad se samo nazire da je to alfa.![]()
P.s.
Evo i malo moje
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Last edited by AmFi; 19-10-16 at 20:41.
@Amfi ove se prodaju na cetinje sa po 130.000![]()
Fabia like this
WTF...
Sent from my Motorola 8400
Kriza identiteta
Ako poznajete nekoga ko je zainteresovan za Alfu MiTo, prodao bih svoju zbog kupovine novog auta...
Dakle, crna MiTo, 1.6 JTDm (Sedox remap 150 ks), 2010. god (2013. sam je uvezao iz Njemačke sa pređenih 60.000 km - nije sa placa), prešla pravih 138.000km, redovno održavana kod Acike - prije par dana odrađen redovan servis, registrovana do 26.09.2017. Stavljene na ljeto 4 nove ljetnje gume 17'' + 4 solidne zimske gume 16'' na svojim alu felnama. Od opreme "sve osim kože" - digitalna klima, bluetooth komande na volanu, DNA sistem, itd...
Cijena - 7.000 eura (nema jeftinije ni na mobile.de)...
Zainteresovani mogu da je pogledaju u PG i možemo je povesti kod majstora po želji...
Kontakt PM ili 069-264-333 (Viber).
Fotografije sa neta trenutno, ista je boja, felne itd...
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Dam ti 2000e, valja za tu do trafike, po cigare.
Je li se kome desavalo ovo: pri naglom ubrzanju u 4. i 5. brzini (vjerovatno je i u 6. no nijesam imao dje probat) se auto zatrese i zacuje se neko brujanje i vibracija... Kod prve 3 brzine se to ne desava. U pitanju je Brera 2.4 jtd 20v
Možda mjenjač? Neke Alfe imaju problema sa ležajevima mjenjača, koji se vremenom razlabave, pa u nekim stepenima prenosa stvaraju tiho brujanje, koje nestane na većim obrtajima... Istraži koji ti je tip mjenjača i da li ima takvih problema...
Da mi nece ko rec dje da nadjem zadnji lonac od Alfe 147 2006god.. 1.6 benzinac
Nov ili polovan...?
Raspitaj se kod Acike - 067-530-263
Zvao i nema ,Deverdzic isto nema...Ako bilo ko ima info dje da nadjem to cudo ili bilo kakvu alternativu(zamjensku) ja bi vam bio zahvalan..:-)
Vidi auto kreso na zlatici. Imaju auspuh servis tamo. Mozda kod njih nesto nadjes
ja sam jednom prilikom rekao sebida jedino Deverdzic ima nesto da prodaje na citavom svijetu za Alfu sto mi treba, ne bih ga kupio kod njega....
znaci covjek dere, ali bukvalno dere sa cijenama... i nikad ali nikad nisam vise ni poksuao da saznam da li ima nesto... a vidim da se nista nije promijenilo iz iskustava drugih...
Inace dje uzimate djelove za alfu? Nove naravno.
Ja u Monte Parts imam racun otvoren jer mi to drzi ocev prijatelj, i otac majstor pa tamo neke djelove uzimamo. I onda sam i tamo uzimao filtere, prednje stabilizatore na popustu.
A inace gdje vi uzimate?
Potrošni dijelovi su od servisera (Acika) koji ih kupuje... Meni nije puno bitno.
Jedino što nisam ovdje uspio naći su grupa prekidača za podizače stakala u vozačkim vratima (trovratni model 147) te sam to kupio u Pančevu.
Sve ostalo što sam kupovao za nju je polovno: bočno staklo (komšija nije obezbjedio skelu pa su na vjetar fosne lećele po mom dvorištu, na autu sam imao najmanju štetu), rezervoar za tečnost servoupravljača i alternator (sve kod Acike).
Sent from my Motorola 8400
Ista stvar...kod Acike i Ivice. E sad, lako je bilo dok sam vozio 147, vidjećemo iskustvo sa BreromMada bi trebalo da i to imaju dobro pokriveno jer je veći dio nje kao 159
ja sam nesto za 156 kad sam vozio uzimao u italauto...ali 90% djelova za vrijeme dok sam vozio 156/159 mi je brat narucivao jer je radi sa djelovima...
tako sam makar uzimao provjerene stvari...
Kakva su iskustva sa alfom 159? Zanima me onaj 2.0 jtdm
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks