Sve pre***** vremenom. Jos baca neke rime na pocetku, glumi Alija. On stvarno misli da je nivo tih najjboljih boraca ikada.
Kakav ce to prekid biti kad ga neko prizemlji.
Sve pre***** vremenom. Jos baca neke rime na pocetku, glumi Alija. On stvarno misli da je nivo tih najjboljih boraca ikada.
Kakav ce to prekid biti kad ga neko prizemlji.
Its the McGregor show.
Mislim mogao bi biti malo vise originalan na konferencijama a ne da krade pojaseve i gadje narod..Trebalo bi ga pustit da se pobije, kao Jones-Cormier
Mene samo interesuje kako konor podnosi jake udarce, to jos nismo vidjeli.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Vidjeli smo, onaj 1-2 Diaza ga je poremetio.
A ovo da Mcgregor nije u redu sa najvecima, su bas gluposti. Ako $utra pobijedi, itekako ce biti jedan od najvecih.
Last edited by Sandor Kolar; 11-11-16 at 08:32.
A nije ono bio toliko jako koliko precizno.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Ne moze bit McGregor u drustvu najvecih bez ijedne odbrane titule ali ga pobjeda sjutra definitivno priblizava ka tome jer ce biti prvi u UFC sa dva pojasa u isto vrijeme... Od mene ima postovanje zato sto ne odbija izazov i najaktivniji je borac..
Necete naci u LW mnogo boraca sa jakim KO power.. Mozda RDA..
on nebi nikad dosao u ovu poziciju u koju se trenutno nalazi da mu UFC ne pomaze, on pumpa borbe, UFC zaradjuje vise i oni mu izlaze u susret na ovaj nacin. Jose aldo je koliko dugo bio sampion i koliko puta je odbranio titulu, a UFC mu nije dao ni malo postovanja, nije dobio automatsku odbranu titule koju je zasluziovao, a sad odlazu njegov rematch sa McGregor-om, to nam govori da UFC nije briga za borce kao ljude, nego ih tretiraju kao prostitutke, koliko ce im napravit pay per view-a samo da izmuzu sto vise para i posle kad taj borac izgubi 2, 3 meca izbace ga iz organizacije, kao da nikad nije ni bio bitan...
Sve je to istina. Organizacija ga je dovela u poziciju da potencijalno drzi dva pojasa u isto vrijeme ali opet svakim pristankom na borbu McGregor stavlja i svoju reputaciju na kocku jer zamisli scenario u kojem on gubi dva meca zaredom, interesovanje za njim bi drasticno opalo (to mu se vrlo lako moglo desit protiv Diaza). Takodje sva njegova prica bi mu se obila o glavu ali ima masu samopouzdanja i zbog toga respect od mene.
Sva ta situacija oko rematcha sa Aldom je stavila UFC u neugodnu poziciju jer mislim da bi mu oni to dali ali da je McGreogor taj koji koci, jer ne vjerujem da on zeli ikad vise da se vrati u FW. Problem je sto su dozvolili da McGregor poraste toliko da moze da diktira svoje uslove i da ih zavrce, pa su sad u situaciji da pustiti McGregora da radi sto oce donosi znatno vise para nego nemati McGregora uopste..
Inace potpuno se slazem da UFC ne tretira borce kako bi trebalo nego ih gleda kao zaposlene, sa kojima mogu da cine sto oce. Zbog toga treba da se oformi sindikat boraca sto prije kako bi se uspostavio balans.. Davno kad je Dana morao da otkaze UFC 151 zato sto Jones nije htio da se bori protiv Chaela, 8 dana prije eventa, onda ga je javno razapeo, iako je ovaj imao svako pravo da ne prihvata short-notice borbu..
Problem u svakom sportu danas je taj biznis aspekat, dje pare postaju bitnije nego sami sport.. Tako ce jedan dan da pukne sve dok se ne vrati u svoje normalno stanje.
Gastelum opet nije dostigao tezinu. Cowboy bas nema srece sa borbama, otkazuje mu Lawler pa sad ovaj penal.. Dako pomjere Khabiba na ppv, zasluzuje to..
http://bleacherreport.com/articles/2...h-in-staredown![]()
Alvarez je bas dobro izgledao na mjerenju,moze se lako desiti da Conor prodje kao RDA
E zbog ovih stvari, ako izuzmem UFC(tj njihovo favorizovanje boraca), bih volio da neko Konoru glavu otkine u oktagonu.
Ja jedva cekam da event pocne. Sve borbe su odlicne.. Ne kontam onaj odnos izmedju ove dvije Poljakinje, ali ne pratim taj zenski dio puno. Mozda ima nesto sto ne znam.
Its the McGregor show. Samo Diaz moze da igra mind games. Alvarez pada
pussy move od strane McGregora sto mu nije u facu rekao nista..
Tesko ce ko skinut Joannu u straweight, jednostavno je za klasu iznad svih ostalih u toj divziji.. Prebrza i striking kao kod muskarca..
Kad bi trebao McGregor da pocne ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
6...6 i po. Ali kompletan event je fantastican. Dobro je sto je nedelja sjutra, pa se moze spavati.
neka neko okaci link live stream-a odje.
kako mu nije rekao u facu nista? pogledaj embedded 6.![]()
na total samo ppv
stigao McGregor da se i sa Khabibom zakaci
http://www.sportingvideo.org/2016111...4-1485433.html
Ja odje gledam, ako sta bolje nadjete kacite. Mada mislim da je ovo odlicno.
Last edited by samson; 13-11-16 at 01:46.
Kakav ground and pound Nurmagomedova.. Svaka cast Johnsonu, kakvo je bombardovanje prezivio..
Nikad ufc Kabibu nece dati Konora..nikad. Pazite sto rekoh..
Bolje bi bilo McChickenu da izgubi noćas e bi ga Or'o napastvovao. Kakav dominator
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks