Neka je srecan pa neka trosi i 7
Neka je srecan pa neka trosi i 7
Pazite ovo ljudi, prosle god bratov cooper lagano prosao registraciju i sve, ove god ga zovu da je pogresan broj motora, tj ne slaze se i ne moze uzeti saobracajnu. Koja je sad procedura, dje treba da se podje, hiljadu prica razlicitih cujem...?!
Tu es mon héro!
No mercy...mislim da ces morati na vjestacenje na tehnicki fax...podji do supa vidi sta kazu ali mislim da ti se ovo smijesi
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nadji papire (ako imas nedje) od proslih registracija, ponesi u MUP i nemas problema. Meni su jednom zaboravili cifru ili slovo nznm tacno i htjeli da mi uzmu auto na Bosansku granicu (da ih ne podmazah malo ostadoh bez auta).
Provjeravali su ti broj motora na granicu?
f6
Broj šasije se nije poklapao sa brojem u saobraćajnu, dok je u polisu bio isti broj kao na auto....
E to je drugo. Mada mi cudno sto su uopste dizali haubu
f6
Ko ce ga znat. Jos nije bilo bijesno auto niti nesto luksuzno no porodicno malo auto... Što im bi da provjeravaju ne znam, aj da sam sam bio pa da rece coek svercuje nesto ili petlja no familija u auto sa djecom. Evo ne znam. Od sad stalno provjeravam jel mi dobro upisano da zbog nasih iz mupa sto fino ne upisu broj ne ostanem bez auta.
Hvala presvetoj Mariji Bogorodici sto nemam takvih problema.
TAKUMI
Meni su u saobraćajnoj napisali pogrešan naziv vozila (Piaggio Pegaso umjesto Aprilia Pegaso) pa sam imao zbog toga jedanput problem na hrvatskoj granici.
Sent from my Motorola 8400
Meni su ove godine na slovenačkoj granici na motoru provjeravali isto broj šasije... Oće tako ponekad kad vide "non-EU" pasoš![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Srecno bilo
Ja sam probao da budem od koristi jer sam svaki dan u tom autu, al evo, izgleda da mi malo trosi pa ne valja
Usustini, ja mu najvise zamjeram klizanje preko nosa. Ja ne umijem brzo da ga vozim, svaki put me strah da izletim prije kraja krivine. Pa poprikocim malo i cekam pravac![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ma znas kako, ne vozim ni ja brzo uopste jer pored tog audija vozim motor i vozim pezoa starog 30 godina na plin.
E onda mi nedje dune malo da ga isprosipam i o jadu me zabavi a gume su Conitinental od Vujacica vec zadnja 2-3 seta.
Doduse guma je 225-60-16 (mislim, nisam siguran).
E sad pri kojoj je to brzini, nemam pojma, polako svakako dok ne sviknes auto, svaki.
I javi na pm koliko trosii je li spor
![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
2255516
TAKUMI
Pa nadji čart motora i prati krivu.
TAKUMI
Ja vozim a6 2007 2.0 vec 2 godine, do sad od ulaganja osim redovnih servisa senzor za parkiranje 20€. Nikad mi preko nosa ne bjezi, tocak 245 40 18. Potrosnja gradske voznje minimum 10l. Na otvoreno 8. Na tocak 205 60 16 trosi 10% manje...
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
kakvih ima opcija za muziku osim FM transmitera?
Ako mislis na C6, i ako nema opciju za MP3, kasniji modeli su za doplatu imali opciju da uzmu CD charger koji moze citati MP3 muziku. Ja bih tu soluciju gledao da odradim. Postoji jos nacina da se umjesto cD chargera postavi citac kartica i USB prikljucak.
ima CD charger ali vise ne koristim to.
ne bih se bakcao s prepravkama, jedino ako ima kakav uredjaj da se kupi, prikaci i vozi. moze i to sa stavljanjem citaca umjesto charger-a, ako nije komplikovano.
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks