zna li neko gdje ima da se kupi ovakav privezak?
![]()
Ako mislis na to kako da ti maknes blok sa nekoga koga si ranije blokirao samo udjes na settings pa na bolocking i na osobu koju si blokirao kliknes Unblock.
A ako je tebe neko blokirao onda jedino sa akaunta te osobe treba da se odradi ista procedura da bi makao sebe sa block liste te osobe.
zna li neko gdje ima da se kupi ovakav privezak?
![]()
Imam dilemu vezano za nacionalni okvir kvalifikacija i koji je današnji ekvivalent diploma stečenih po starom sistemu. Naime, u mom slučaju radi se o zvanju diplomiranog inženjera xyz, tadašnji VII stepen, stečenog devedesetih godina prošlog vijeka (jbt :tyrannosaurus:, kako ovo zvuči), nakon 4 godine studija (8 semestara) + apsolventski staž. Čitajući propise, nije mi jasno da li to po današnjoj gradaciji spada u VII-1 ili VII-2 stepen, a još manje mi je jasno sa koliko kredita - 180, 240 ili...?
P.S. Eh, tada su tehnički fakulteti trajali po 4-5 godina, cijelo prijepodne predavanja, popodne vježbe, ispiti prvo pismeni pa usmeni, plus kolokvijumi tokom godine, trebali bi sad da nam automatski daju zvanje magistara.
a cega ti si bog u odnosu na ove danasnje diplome kakvih crnih 180 kredita imas 240 koji vrijede duplo no ovi danasnjih 240![]()
kako se zove teretana u blok 9 iznad njujorka
f6
Hulk 23
Hulk 23, Salas 23, Pub 111, Pub 081, Terminal 4...
Koja je muka brate da se imenima lokala daju brojevi.
Jasno mi je kad ih ima vise, pa se daju brojevi od 1 pa navise, al ovo je neki trend izgleda il nesto?
Gdje mogu ovo naci,ali ovaj matrrijal na metar da kupim
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
VII-1... Mada, mozes kontaktirati Odjeljenje za kvalifikacije u Ministarstvu prosvjete da ti pojasne... Imas i sajt www.cko.edu.me
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
i ja se svaki dan kanim.
Čiji je broj 19888??? Dva propuštena poziva...
Poslato sa Huawei P9
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
nlb banka
On je njima izgleda ostao dužan, kad je radio jednom kod njih. 😂
Poslato sa Huawei P8 lite
Ima li ko po pg da prodaje dsq ,napapijri,s tone island robu ,vidim da je popularna na facebook kao online prodaja,svako zivi lajkuje,a ovakvih grupa ima na milion https://www.facebook.com/Numero.Uno.Srbija/
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by Pozitiva; 12-11-16 at 12:17.
Napapijri imash u deltu na sprat...
sent using tapatalk
#fakenews
Šta li je pisao da htio da kaže?
Poslato sa Huawei P8 lite
To po fb ti je fake.
Napapjiri u delti je original. Ali u krv
Sent from my LG G3 using Tapatalk
E ovako.
Ocu da prebacim broj iz telenora u mtel. Kako ide sve to itd itd?
Koliko se ceka prenos? Sta treba da uradim u telenoru? Izmiruhem li obaveze odmah ili ce mi doci racun standardno oocetkom mjeseca
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Izmir sve obaveze u telenor i odes u mtel
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks