Prodavacu ja ovaj moj za 20 dana.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Na Mi4C koristim cyanogenmod 13.1 (MM) i baš fino radi, ali nemam zamjerke ni na miui custom rom...
Gledam Xiaomi Redmi Pro (prime) ... Ipak bi to mogao biti moj sledeći telefon![]()
Prodavacu ja ovaj moj za 20 dana.
Instalirao sam miui 8 stable verziju na redmi 1s ali nemam hrvatskog/srpskog jezika što tati treba. Kako ubaciti ovo ili tražiti rom sa tim jezicima? Ima li ih uopšte? aaaaaaaaaaaa
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Taman, po mjesec i to je toovaj redmi note3 pro sa 3gb, bas preporucujem svima!
Uzeo sam prije par mjeseci dva kineza od po ~55 eura, Oukitel C3 i Doogee X5Max. Oba telefona sa 1Gb RAM i 8GB prostora, oba dual sim. Slicni su, osim sto Doogee X5 Max ima senzor za otisak - koji radi dobro.
Telefoni su prosjecni, rade odlicno ali problem sa X5 max javio se nedje u septembru. Iz cista mira, na ekranu bi se pojavio pop-up prilikom otvaranja kontakta ili slicnih radnji. Rekoh, da nije nesto od softvera sto sam zadnje instalirao, obrisem zadnje, opet isto. Factory reset - nakon par dana isto. Uradim Malwarebytes i Dr Web i pronadjem 3 sistemska malware-a.
Citam da se pop-up-ovi javljaju i na X6 modelima i na jos par njihovih telefona. Ako neko ima slicnih problema, nedavno je na Needrom iskocio cist ROM i TWRP preko kojeg se moze rutovat i pobrisat malware.
Cisto da, ako se neko zaleti i kupi ovaj po.srani Doogee da zna sto moze ocekivat.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Zna li ko zašto na Redmi Note 3 Pro kad napravim video snimak po noći, isti ima svega 11fps, dok po danu 30fps? Probao sam fabričku i Google cameru.
I low light the sensor needs to keep the shutter open longer to get enough light for a clear picture. Thus, the frame rate will suffer. No software update can fix this. Hardware can make a little bit if difference, such as the larger image sensor of the OP2, but the OPX is a budget phone. You simply won't get good low light performance.
You could maybe set the video to super dark and see if if it improves the frame rate, and then use a video editor to up the gamma with post processing, but I don't think the improvement will be significant. Its worth a shot maybe
Stari Huawei G700 mi je snimao 30fps bez problema u noći, ali je brzo gubio fokus.
A vala su mogli ovo napraviti da normalno snima.
nije do tog telefona, sve je do senzora **** ga. Hardver ga zeza.
Je li moguce da nema nidje vise Mi4C 3/32GB? Nidje ga po aliju ne mogu nac. Da nema ko ovdje da ga prodaje sa otkljucanim bootloaderom?
Ima ali varijantu 2/16GB
Ma znam, ali mi 16GB nije dovoljno, a 4c ne podrzava SD karticu.
Slabo čujem sagovornike, na redmi note 2. Šta mislite je li softverski problem ili se nešto pokvarilo kad mi je padao tel. ?
this time next year...
Evo sad radi, mora da je bio mokar
this time next year...
https://www.aliexpress.com/item/Leno...308.0.0.4sV4NP
Sto mislite, svega 94 eura 11. novembra?
Meni je vazda ovaj telefom bio jedan od ljepših
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
I meni, zaljubljen sam bio u njega, pravi muski telefon. Ni dan danas mi.se.nista manje ne svidja.
Prije 2 god je kostao 180 na Ali, a istovremeno kod nas u Tehnomax 500.
Greota je ne uzet ga sad kad je ispod 100 eura.
Da je dual sim bio bi mi odavno u kolekciji...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Sta mislite da li je ovo najniza cijena koja moze da se nadje za ovaj telefon LeEco Le Max 2 x820 ?
I da li ce tog famoznog 11.novembra biti sta povoljnije? Doduse cijena je itekako dobra s obzirom kakve su specifikacije i koliko je hvaljen navedeni telefon i marka uopste...
Potpisujem. Narucih jedan za Redmi 3 Pro / 3S odlican je, evo video ko hoce da pogleda kako se uklapa sve perfektno odradjeno i ivice i sve:
Ja sam narucio ovdje: https://goo.gl/x8xYAd
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Sto ne stavis direktan link?
Ko nece preko affiliate linka moze sam da trazi na search, sloboda izbora je uvijek tu moj Pumba![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks