Ma kaaaaakvi. Navigacija treba da bude gore, ovo sto ti imas je distrakting. Plus meni je povezan sa bluetoothom, za muziku, za filmove, jutub...
TAKUMI
slikaj mi nedje kako si postavio tablettj kako si ga fiksirao...
da mi nije muka, nedje bih rastavio ovo, pa displej fabricki spustio dolje... tablet uglavio umjesto njega![]()
stavljen je u pepeljaru
uzmi brusilicu i otkini dje ti je ona mreza gore i tu ga montiraj.
tu je zvucnik....
inace fabricki ima navigaciju...ali nema mapa cg/sr/bih/al/mk.... a ove ostale su zadnji put imale update 2013te...
Last edited by E_K_V; 13-10-16 at 11:18.
EKV, kako nemaju MAPE ? Je li ti TOM TOM ili TOM TOM LIVE (ili nesto trece) . Na TOM TOM imam mape na moj auto i ima mape CG i to bas dobre.
nije TOMTOM, Carminat DVD 3, sistem koji je reno preuzeo iz Nisana i koji je isao prve 2-3 godine u lagunu...onda je obustavljen razvoj tog sistema i bilo je update-a mapa jos naredne 2-3 godine i tu je kraj...
mape regiona nikad nisu izasle, a sto je fora nije isao samo u lagunu, vec u dosta renoa, nisane, a mislim i druge marke... Opel-a i sl...
moram
![]()
Hahahaha
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
LolČina
TAKUMI
Audi a4 TDI,2000god,automatik
Problem je u potrosnji goriva,sa 10l predjem ~90km.
Nikakvo sad veliko natezanje tokom voznje pa da zbog toga trosi toliko..
Ima li neko ideju sto bi moglo biti?
Sent from my D6603 using Tapatalk
meni to zvuci kao potpuno normalna potrosnja...
iance, tek si uzeo auto pa mislis da puno trosi, ili ti je trosio manje a sad odjednom vise?
1.9 TDI 16 godina automatik 4 gange...pa sto si mislio? 5,87 lit?
TAKUMI
Kad kazu, ne trosi to nista, upaljac. A kad ga ugasis sistemom regeneracije vraca gorivo u rezervar.
pezo 508 GT 2.2HDI sa nekih 210KS... autoamtik...6 brzina....
prosjecna potrosnja kad god bih pogledao bila bi 8-9 litara....sto je vrhunski po mom misljenju....a to je na uzorku od par hiljada kilometara...znaci voznja na otvorenom, grad...itd...
zadnjih 15 dana, nekih 700-800km iskljucivo gradska voznja...12.5L stoji na kompu...
Šta vi radite sa tim autima?
Pazi q7 3.0tdi 2.5 tone.
![]()
Pa sta hoces da kazes ovime? 276km ti je na trip, to 10.5 ako si nedje bulevarom 40km/h idao
Kunem ti se, 3.5 V6 koji ima snage da restartuje mrtvu planetu, sinoc sam tankao do cepa, 10.71 na 100 km.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks