zavisi od tezine, recimo da polo od 90 konja ide sasvim fino ali natovareni golf karavan od 90 konja bas i ne
She is only here to annoy herself!
Neka Vam dizel benzin jeste li vidjeli ovo:
![]()
Vidio sam to uzivo prije par mjeseci. Strasno izgleda.
TAKUMI
Na Vranjinu je slična situacija samo što voda ne otiče nego se zadržava na kolovoz. Posebno gadno ako naiđeš malo brže pa počneš da skijaš po vodi....
Otvoren auto put Preljina -Ljig i bice BESPLANO do Nove Godine.
Kako se naši neće ugledat na komšije pa da puste od Mataševa do Andrijevice mjesec džabe.
Ne znam jel neko od kolega upoznat sa Australijom i njihovim propisima. Napravili tunel ispod neke rijeke i nema rampi samo kamere. I putarina ti stiže na kućnu adresu (koja ti se naravno odbija od plate/penzije). I nema nisam ja no komsija pozajmio auto. Ti placas pa se fataj s njim ko je vozio. A najbolje od svega je sto ljudi kruze 2-3km okolo da ne bi plaćali i još nisu otplatili taj tunel.
Sve mi se nešto čini da će kod nas drakonske cijene bit za auto put i da će se teško otplatit kao Sozina što se 10× do sad otplatila...
Na USA za sad. Pocinje ispod 50000.
TAKUMI
Ma jok, to su outsorce - ovali...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ovo jeste malo strasno, ali ni primac stanju od prije 5-6 godina kad je bila neka povodnja...
Ko zna koliko sam puta vozio kroz nju i vozili me, ali je to tad bilo najgore sto sam ikad vidio... vecina ovih vodopada je imala toliko vode da je ista padana na sred puta ili preko cijelog puta... cak ih je bilo dje ih nikad bez taj put nijesam vidio...
"Iskusno" ja odlucio da pratim jedan sleper i nekako idem za njim kad na jedan momenta usporio on i "bira" kuda cu kroz vodu i sta je ispred jer se voda cudno odbija od necega, a ispred samo blicne kamion (nama u susret) - mrcenik stoji u sred vodopada, zar se ugasio... nit naprijed, nit nazad, vjerujem da je vrata otvorio da bi ga "ispravlo" iz kamiona odma
tako da - moze i gore na zalost...
pola kanjona bi moralo biti u galerije da se ovo sprijeci... a psle se pitaju sta ce nam alternativni put?
U poslednje 4 godine na putu PG KL poginulo je 1200 ljudi.
Šta reći sem da se mora nešto radit na tom dijelu puta...
Ne moze bit vala, po trista ljudi godisnje... Okle ti info?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovo je brojka od kad je otvoren taj put. Cu u 4 godine 1200.
Isto juce valjda.
Slazem se.
Smrt je sada statistika, pa hajde tako...
Crna Gora je u vrhu po broju poginulih u saobraćaju, to je brojka od oko 100 ljudi godišnje. Dakle za 40 godina imamo oko 4.000 poginulih, i hoćete reći da je svaki četvrti poginuo u kanjonu? Nemoguće. Ako nije problem za izvor.
Najveća pogibija jeste bila na tom putu i to 1962 god. kada je poginulo, mislim, 26 ljudi prilikom rušenja skele tokom izgradnje mosta, a mislim da je takođe loša statistička slika poginulih zbog istovremenih smrti (autobusi, ovaj skoro rumunjski i sredinom devedesetih jedan srpski, iz ranijih perioda ne pamtim).
Sent from my Motorola 8400
Ovo moramo ođe da stavimo:
Fabia jedan ili dva komada?
![]()
Ne volim ove superluksuzne limuzine, ali ovaj Continental je stvarno bombona.
Sent from my Samsung S7
Vidji mu volan.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks