Originally Posted by
Hell Raiser
Pa Katnic je sudjenje vec poceo. Samo ga nije poceo na sudu, nego pokusava da utice na odluke sudija preko pritisaka javnosti.
Nalogodavci su ruski drzavljani, ali nikada necemo moci dokazati tu vezu. Zasto je onda pominje?
Cilj je bio ubistvo premijera snajperom. Zasto pominje ako nema blage veze ko su ta lica?
Umijesana je osoba iz CG koja je trebala da preuzme komandu. Zasto pominje ako je to jos u fazi izvidjaja? To generalno znaci da nema i osnovanu sumnju, vec samo pretpostavku.
I iako on uveliko drzi uvodnu rijec na javnom sudjenju, uz gomilu pretpostavki(osnovana sumnja nije isto sto i posjedovanje cinjenica i dokaza), ja treba da cutim i cekam njega da uradi......konkretno sta?
Pracke kao dugo najavljivani dokazi su slag na tortu, definitivno. S njima se RODA ne moze opljackati, ne savladati policija i obezbedjenje premijera. Al narodu je lakse povjerovati u to nego u pricu da bi ovi sve popalili samo da zadrze vlast. Katnic i citava njegova karijera su tako mali, sitnan, nebitan faktor u odnosu na kapital, imunitet i privatne firme koje stiti DPS. Puno jaci igraci su obicne marionete, a ne spec drzavni tuzilac jedne banana drzave kao sto je CG
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Bookmarks