Vozacu se moze pozeljet samo lom i ruku i nogu.
Je8emu, onaj Yaris je 1.33 SOL.
TAKUMI
Vozacu se moze pozeljet samo lom i ruku i nogu.
Pogibija od degenerika.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ebite mi sve ali po meni je ovaj (i na stotine drugih sto ovo redovno rade) DEGENERIK. PG*EM827
Nekad taksisti stanu na minut blize rampi da manje smetaju ali ovaj moodas se fino parkirao 'na sigurnoj udaljenosti' od ivicnjaka i eto ga tu vec preko po' ure... Lagano...
Last edited by Fidel Castro; 07-11-16 at 13:29.
Do Not Disturb.
za zaustavljanje i parkiranje u kruznom toku bi propisao zatvorsku kaznu...
isto vazi za ove sto blokiraju prometne raskrnice jer su iskocili samo na sekundu da provjere nesto
ne bih dao dozvolu za otvaranje bilo kakvog objekta kome se na dnevnom nivou dostavlja roba (kamionima, kombijima) i koji dok to rade blokiraju saobracaj, ukoliko ne bi obezbijedili prilaz svom magacinu...ili bih ih uslovio da sve zavrse najkasnije do 7h ujutru...
zaposlio bih vojsku komunalnih saobracajaca koji bi setali kroz grad, slikali auta koja blokraju trotoare, i sl...i samo kacili kazne pod brisace...
za taksiste bih osmislio posebne kazne... narocito za ove sto stoje po sred raskrsnica i cekaju voznju(kao npr blok 9) itd itd.... covjeku trebaju debeli zivci ako hoce da bude ucesnik u saobracaju...
Evo nakon sat vremena, degenerik je i dalje tu... Opusteno.
Samo sto su mu se sad prikljucili dodatni degenerici. Sva ova auta koja vidite blizu ivicnjaka (od fice pa do citroena) su PARKIRANA bez vozaca za volanom.
A pogled sa druge strane... Co'ek ima prazno parking mjesto ali mu je lakse da se zaustavi pored njega i oteza prolazak svih ostalih auta... BR*AN936
Inace bi ovako za balkona mogao da slikam i postavljam degenerike cijeli dan, svaki dan nego necu vise... Uzaludno je.
Do Not Disturb.
Samo novcane kazne, ostalo se sve slazem...pa za 10, 20 godina da se civilizujemo. Isplatilo bi se i drzavi, da omasti brke, i narodu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Da li je ovo moguce
f6
Vazda je ova ulica ovakva. Bukvalno je katastrofa kad se (gledano sa druge slike) skrene lijevo, pa opet lijevo pored škole/vrtića. E ono je haos kad pada kiša. Haos.
Jednom sam morao da pomažem jednoj djevojci da pomjeri auto jer je sve bila blokirala, pola sata nismo mogli mrdnuti autom. Zaglavljeno.
Face su i oni, sto se parkiraju na sred ulice tu kod sicilije isto ulica pored, dok kafu popiju....
sve ulice u blizini ajvnih ustanuva su ovakve.... jednostavno se nista vise ne radi tak oda se vodi racuna moze li neko tu doci i parkirati se....a nekad se vodilo racuna oko toga, ali sad taj prostor koriste da posade nove zgrade...
eto npr blok 6 koji je dobio toliko novih zgrada( eto samo 3 ruske kule imaju 300 stanova) koristi se infrastruktura koja je napravljena godinama prije toga...
opet kazem...niko ali niko ne bi mogao da napravi zgradu dok ne bi imao obezbijedjen parking za po jedno vozilo po stanu... garaze koje prodaju kao da su od zlata ne bih racunao...
bio je neki lik sa nekom toyotom ako se ne varam koja je bila koliko kutija sibica...ali uvijek aprkirana na bulevar pored maxima....digne haubu i 4 zmigavca...da misle da je u kvaru...![]()
Ima vala vise stanova u Ruske kule
Steta sto nemam bolju kameru, da slikam ovaj haos ispred skole na St. Aeorodrom. Taman ka ispred Sutjeske, sto gore pomenuste.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Last edited by Raulio; 07-11-16 at 16:49.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pa sto nisi zvao pauk ovome sa ikspeticom?
TAKUMI
Zato sto ovo gledam svaki dan n'o reko da sad podjelim i rekoh vec da necu vise... Ne pada mi na pamet da stojim na balkon i zovem pauka svako 5 minuta... Ako ce mi placat' 1e po pozivu pa da batalim posao i bavim se tom vrstom spijunaze... Veca bi mi dnevnica bila no vecini...
Do Not Disturb.
Ajde C3, ali ikspet...kuku...
TAKUMI
X5 ima vecu titulu degenerika u ovom slucaju zbog mjesta na kojem je stao mada ni ostali ne zaostaju previse...
Ovo je za PG postalo skroz normalno sto treba da brine.
Do Not Disturb.
A MUP na 30 metara
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ao. A sta treba rec za maloumike koji dolaze da ostavljaju djecu u Sutjesku? Zabaeteliseljudi. I to jos 4 table postoje koje govore da je jednosmjerna ulica, ali JA CU SAMO TU DO ULAZA DA OSTAVIM PA SE VRCEM, NECU DUGO, DODJO SA OVE STRANE SA DRUGE JE GUZVA. A zasto je guzva, jer malomnik ka ovaj prethodni ulazi dje se izlazi.
Inace, ako ko cita ovo i jedan je od ovih, bice jedan dan da se lome auta pa vi kako ocete. Obavijestite i druge maloumnike.
I am so post-rock I shit sad birds.
Lagano je tip sa sivim pezoom 307 PG-TE broj nisam uspio da vidim cekao da skrene lijevo u siti kvartu sa sve upaljenim lijevim migavcem i ja krecem da ga obidjem desnom trakom a on ni pet ni sest smota puni i skrene ka profesorskoj zgradi nije ni pogledao ima li ko iza njega i ide li ko drugom trakom.
niko ne vodi racuna vise kako se parkirava. onda neko slikava.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
da se ja pitam...
![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks