on je bit urbo a ti si bit rate
mene ove price podjsecaju na ono, moj tata je jaci od tvoga...
On je biturbo i opet je sporiji
Sent from my Samsung S7
on je bit urbo a ti si bit rate
mene ove price podjsecaju na ono, moj tata je jaci od tvoga...
Audi 3 litre, turbina i 245 konja - Honda 2 litre, cist atmo 240 konja (1999 godine).
Eto zato nikad dizel nece ni primaci benzincu.
Zato što su to zasebni motori.
Kažeš nije fer što ima dva turba pa nalaziš onaj motor sa jednim.
Što onda ne skratiš obrtaje kod benzinca, pa mu priznaš samo do 4k, nije fer jer se dizel ne vrti do 6k LOL.
Ta logika?
Ja nisam rekao da je dizel brži, kažem samo da su tu nedje na naše puteve i da je taj obrtni kod dizela koristan.
Npr. sa manuelnim menjačem 4th gear 60-70kmh pa treba preticanje...
Ne mora downshift kao kod benzinjara.
Pogotovo kao kod onih atmo pa imali oni duplo veću kubikažu.
Ljepsa je prica o kruznom toku
Da, ja sam racunao cini mi se AP1 oznaka, inicijalna verzija za Evropu.
A zasto vama koji vise preferirate dizele turbine i slicno predstavlja problem taj donwshift? Zasto je to bitno na kraju krajeva? Uostalom, veci je problem kad u sred preticanja ostanes bez rpm nego sto prije preticanja spustis jednu ili dvije nize.
Ne predstavlja problem downshift, nego je to kurčenje..razumiješ?
Voziš na 2000rpm, volan je u lijevu ruku a telefon ili nešto drugo u desnu. Ti lagano stisneš gas do kraja, pretekao si auto, popuštiš gas...vratiš se u svoju traku i nastavljaš vožnjom na 2000rpm. Cijelo vrijeme voziš manuel a nisi ga 2 puta prešaltao i onda kad stigneš na odredište, pogledaš potrošnju....a ono pokazuje 5l na 100km.
Znam znam, vozim Rav4 2.2 zato i pitam sta je bolje?
Jer taj rav kad se vozi u zoni kojoj treba da bi imao snagu i poletnost ne trosi ni pola litre vise od atmo benzinca gotovo iste snage.
o kakvim downshiftovima pričate kad su 90% današnjih jačih turbodizela i turbobenzinaca automatici
She is only here to annoy herself!
Treba vratit bizbija da vam objasni neke stvari![]()
Ja jedva cekam da mu istekne taj ban.
Mene ni sa 66kw tdi niko ne moze zapet, a ne ovo od 300![]()
Tu es mon héro!
znam novače ali 90% kupljenih su automatik, ili bar približno
govorim o jačim modelima
She is only here to annoy herself!
http://jalopnik.com/america-figured-...ium=socialflow
Izgleda je audi sledeci
I to što kažeš..za sekundu ga downshiftuje i isti ti djavo. Sad je samo ostalo vadjenje na potrošnju kod dizela, neka to neko pobije činjenicom da se dizeli više kvare i da je servis skuplji....
I eto ga, toliko dizela u svijetu, bezveze napravljenih. Ne zna ovaj narod ništa.
Servis jeste skuplji, ispod 15.000 godisnje (mozda i 20.000 zavisi od auta do auta, cijene do cijene) dizel pocinje da se isplacuje tek posle 5 godina ili oko 80.000km a onda treba jos 5 godina da se dobije ta razlika u cijeni.
Sa druge strane, vjerujem da nema cijenu fokus na psiholoskom planu kad se na pumpu sipa 2e manje....(da ne kazem Bizbi trip).
Jel banovano derle?
Na koliko molim vas i ko je zasluzan za to da mu prepisem nesto od imovine?
Sent from my GEMINI IPS Quad core using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kako idu ti manji dizeli tipa 90 konja uzbrdo? Najvise me to odbija od maloga dizela, shutra da mi dismr pod nos a da ne mogu sleper put Cetinja pretec. Jer sam dozivio nevidjeni stres poslije tdi-ja od 130 konja kad podjoh 1.4 benzincem od 90 konja put Cetinja... Obrtaji na 4, 5 hiljadea, misljah ebah mu majku
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Slabo sto ispod 100ks za preticanje po nasim putevima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks