Meni je sjeckalo cijeli vikend... Net se kol'ko tol'ko drzao ali TV slabo... (preko Morace)
Opet im struja nestala
Vratite me u 15ti vijek....
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni je sjeckalo cijeli vikend... Net se kol'ko tol'ko drzao ali TV slabo... (preko Morace)
--------------------------
Do Not Disturb.
Kakav je ovo neprofesionalizam, ne znam sto mi bi sa telamchom potpisem ugovor.
Prije 3 dana dogovorim ja sa serviserom da dodje u tri sata, i tako ja odlozim svoje obaveze da bih bio tu i ispsotovao covjeka (u pola cetri od njega ni traga ni glasa), ja zovnem da pitam gdje je i on mi ladno kaze odlozio sam te za sjutra ( ja njemu majstore da me mozda ne bi nazvao i rekao da si odlozio ili ka penal da te cekam cijeli dan).
Dobro prodje to.
Dogovor je bio za sjutra.
Opet ja posle tri sata zovem lika i lik se smije u slusalicu kaze brate ja tebe zabotravio sad sam u bar pa cemo te kad dodjes na red zvat.
Majko sveta ko se sve bavi privatnim biznisom, interesuje me da li menadzment firme zna kolike oni gubitke mogu da imaju radni nekolike budale...
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ja bih zelio, ali bih mozda momku (tehnicar na terenu) napravio problem jer bi ni kriv ni duzan mogao da nastrada, da objavim sms prepisku ovdje, sta je njemu inzenjer objasnio da je problem kod mene - nas preko Morace.
ZA 7-8 GODINA KOLIKO SAM U IT-u JA VECE GLUPOSTI NISAM NITI CU CUTI U SKORIJE VRIJEME.
Sramno. Sramno. Sramno. Sramno. Sramno.
Moze li mi neko (meni neupucenom) objasnit' sto je 'telemach' uopste i sto se o njemu prica na temi u mkabl-u?
Kojeg provider-a imam ja uopste?
Ja sam potpisao ugovor sa mKabl-om prije jedno po' godine, skoro sam dosao doma i jedino sto sam primjetio je da sam bio ostao bez kanala pa sam morao da mjenjam neka podesavanja da bi dosao do istih... Da ne listam desetine strana, moze li mi neko ukratko pojasnit' o cemu se radi, da znam?
Zahvaljujem.
Do Not Disturb.
Telemah je kupio mkabl. Vise ga nece biti pod time imenom nikad. Sva oprema, svi paketi svi racuni sad glase na Telemach.
To sto si mijenjao podesavanja je zbog te tranzicije.
Jesu li stigli novi računi na telemach i da li će biti umanjeni za nalijeganje i produvavanje i zašto neće? :mrgreen:
Racuni nema da se spustaju. Nalijeganje se placalo na ovaj ili onaj nacin od kad je svijeta i vijeka zato batalite kukanje.
Nama preko Morace trenutno pokusavaju da uhvate sum, ali kako on pobjegne sekund prije nego ekipe stignu na teren da ga uhvate, moracemo jos da cekamo i placamo nalijeganje....
Lock.
Ono sto jeste da M kabal najbolji signal ima na Tuskom putu a razlog sto je takvo stanje meni nije jasno.
Ja sam sa M kablom bio preprezadovoljan, nadam se da me Telemach nece naljutiti...
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
valjda imaju neku bazu neko cvoriste neki jad dosta jak kod autobuske...bilo su mi rekli al sam zab...eto za godinu ipo samo prije neki dan je nestalo bilo kad i svima... i top mi je ova varijanta digitalni paket bez risivera bez kartice i modula, jedan daljinski na kom sve funkcije rade , pita
P9lite
Kakvo čvorište? Dosta jak jad kod autobuske? Brate zašto dolaziš nadžibren na internet? 😂
Sent from my D5803 using Tapatalk
![]()
![]()
![]()
vis kako si kreativni bili ovi strausovi puleni
P9lite
Ojdoše arene u p.m.
Dok se vrate i nalegnu biće F4 Aba lige
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Oce li mi neko rec moram li ja podic svoje nabildovano i do safrsenstva isklesano, misicavo bogovsko tijelo (ka uprkno), i poc da potpisem novi ugovor ili ce se oni dovuc da mi donesu novi risiver i ostalo oruzje? Cuh da su se odvukovali kod pojedinih tako, nepozvani... Bih volio da znadem, da se ne upustam u te putesestvije ako nema potrebe.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Doci ce do tebe. Meni su juce bili ali nisam potpisao. Posto onaj popust ne vazi za stare korisnike lijepo cu im otkazati pretplatu . A htio sam im dati skoro 17 eur vise mjesecno, jer sam razmisljao o trio gold paketu. Prosto nevjerovatno.
Always,forever and beyond ...
Imamo opciju da sami pođemo da nam oštrigaju runo ili da oni dođu kod nas sa makazama za štriganje(pod ovim ne mislim na novac već na kvalitet usluge).U svakom slučaju smo kvalitetna sorta kojoj će runo da raste ubrzano i moraće jednom mjesečno da nas štrigaju
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Čitam vas danima i ne mogu da vjerujem šta trpite od ovih kretena! Da se meni tako nešto dešava raskinuo bi ugovor pa makar gledao onih pet kanala preko obične antene. Čuš vele, da nalegne?! Kakvo crno nalijeganje, ono goovno, da ne može biti veće!
Poslato sa Huawei P9
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Skupite se na trg i pravac telemach
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Upravo gledam potrošnju mobilnog telefona za prošli mjesec. Zbog poziva ka Mkablu kada nismo imali televiziju prošlog mjeseca kada su se prebacivali na telemach naplaćeno mi je 7 eura. Taman fino da sačekam račun telemacha da im fino tražim i za to umanjenje.
Mozda nekom i umanje racun ali ne vjerujem da bi to bilo ista drasticno preko jednog eura tako da se ne vrijedi cimati.
Skoro 2centa po satu 😀
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks