Нажалост живимо у таквој атмосфери у којој се никоме ништа вјероват не може, чак ни државном тужиоцу. То вам довољно каже колико ниско смо пали. Све због народа корумпираног.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Evo je konferencija na youtube-u
Last edited by ASC; 06-11-16 at 19:53.
Нажалост живимо у таквој атмосфери у којој се никоме ништа вјероват не може, чак ни државном тужиоцу. То вам довољно каже колико ниско смо пали. Све због народа корумпираног.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Osnovno je da posle ovakvog dogadjaja uslijede nova hapsenja,razotkrivanje logisticara i pomagaca,dostavljaca oruzja i obezbedjivaca transporta smjestaja itd onda nalogodavce pa u svakoj bi zemlji na danasnji dan bilo makar jos 50 ljudi pohapseno.
Kod nas sta se desava? Oni koji su pokusali da naprave po rijecima gospodina Katnica najvece krvoprolice u istoriji CG pusteni su posle par dana na slobodu?
Ostao je u zatvoru jedan covjek a prikljucio mu se dobrovoljno jos jedan saucesnik iz Bg koji ne bjezi,ne skriva se nego.naprotiv dolazi pravo u zatvor ka da ide u Budvu na ljetovanje???
Divim se onima .koji vjeruju u zvanicnu vladinu verziju,blago njima zivjece 100 godina😀
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Vidis to je moj problem. Sto to samo "zvuci" kad pricaju. Ne samo tebi, nego vecini. Pa se onda komentarise kako su svi koji ne vjeruju "izdajnici", "ostrasceni", "srbi"..... i jos gomila epiteta. A zasto, jer svima "zvuci" da su culi nesto na ovim konferencijama. Te da znaju ko je iz opozicije, te da je neko i DF-a, te da je Mandic, te da je ovo stvarno ozbiljno.
I onda je problem u nama kojima ovo "zvuci" kao ortodokana budalastina. Pracke sa aliexpresa, komunikatori iz Okova, zilet zica, kombinezoni.... vise djeluje kao oprema za poljoprivredno gazdinstvo nego za drzavni udar.
Ps. Nego Raquel me danas prozva nesto i rece da nisam Medojevic i vidi kome se on zali, clanu ministarstva poljoprivrede njemacke....eto katnic da reaguje, moguce da ugovara novu isporuku opreme za drzavni udar
Ja ovom katnicu placem kako je komican. Kao lik iz crtanog filma je . No dobro treba zabavit malo dokoni narod , malo spinovanja nije na odmet.
Zamisli spec drzavnog tuzioca koji, kao dokaze za pokusaj drzavnog udara i hapsenje premijera, navodi pracke i kuglice, pravog oruzja nema jer su ga nedje drugo unistili, samog sebe demantuje... Ajde to coek nekako i da sazvace, ogromni je pritisak na njega i sta znam... Ali zamisli ljude koji vjeruju u to. To mi nikako ne moze biti jasno. Sa takvim mozgovima i korumpiranim institucijama jos dugo odje nece biti napretka.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
To je na nivou ovoga
Za ove mladje ne znam ali genereacije koje su sluzile JNA znaju koliko je tesko unistiti jednu jedinu pusku-ja mislim da u cijeloj Crnoj Gori moguce je to izvesti samo u niksickoj zeljezari.
Zanimljivo mi je zaista da ni ti nesrecni novinari ne pitaju za detalje o unistavanju tog oruzja mada i da pitaju odgovorice im da ga je Bog unistio !
One Ring to Rule them all...
Ja mogu uništiti tonu oružja. I to ne samo uništiti već istopiti do neprepoznatljivosti
Ne Ebay te kilogram oksida gvožđa u prahu košta oko 10$, dok je aluminiumski prah dosta skuplji. Pomješaj i dobićeš termit koji gori temperaturom od 3000 stepeni i prolazi kroz metal kao kroz puter
Last edited by Rakun; 06-11-16 at 20:57.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Znači, raskrinkavanje!
Ja da sam bio danas na onu konferenciju pitao bih Katnića boji li se da će za 5 ili tamo 10,20 godina odgovarat pred sudom za učestvovanje u ovim lakrdijama.
Možda bi mu odgovor bio ''da nije znao''.
Ja skoro mislim da stvarno ni tužilaštvo a ni optuženi ne znaju što ih je snašlo.
Ljudi ja opasno sumnjam da ovdje djeluju stvarno neke sile magije.
Volio bih da vidim da sa tim ucinis da automatska puska nestane.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Sigurno ce onoga nesrecnika dedeica uhapsit haha
Na orlov let dje su imali oružje da prikažu pa onda Wikileaks što je objavio prepisku dje je jedan visoki zvaničnik USA bukvalno prijetio da se oni pušte na slobodu nije bilo press konferencije dje se USA optužuje kako stoji iza pokušaja terorističkih napada a danas se evo bez ikakvih dokaza direktno pominje Rusija !!! Previše negativne kampanje protiv Rusije tačno će za posledicu imat da skrenemo pažnju njihovih službi da nam pogrom naprave kao neku vrstu opomene ...
deuscroix
Zdravo tvoja glava na ramena,
Ti ces pracku drugu nabaviti![]()
Last edited by Gandalf_White; 06-11-16 at 22:25.
Ja bih opet da pitam zar postoji ijedno punoljetnjo crnogorsko čeljade sa prosječnom inteligencijom koje može da svari i povjeruje u ovu priču
Državni udar, likvidacija premijera, a on dva dana nakon izbora u neku šumu gleda radove na nekom putu. Pri tome od danas pomenutih 50 tesrorista u zatvoru je njih 14, a premijer se slobodno sa osmjehom šeta
Čekali su biće da Okov naruči ovu opremu, nije bilo dovoljno na lageru hahhaa.
A mrše stoko više sa vlasti, 30 godina zamajavate, kradete, lažete i ponižavate ovaj narod (što je najžalosnije, uspješno).
kad smo već kod teorija zavjere ovo se dosta poklapa sa antiruskom histerijom u USA izborima (Trump = Putin itd.), možda je zapad sve ovo organizovao samo da bi još malo ocrnio Rusiju
ono ne kapiram zašto bi vlast u CG to radila jer smo valjda na sigurnom putu ka NATO tako da baš nema potrebe za tim
She is only here to annoy herself!
Prije izbora, retorika Mila i DPS-a nije vise bila otvoricemo 40 000 radnih mjesta, napravicemo ovo ili ono, vec BRANIMO DRZAVU![]()
Na dan izbora da isprepadaju narod izmislili su ovo sto su izmislili, kako to ANB znaDa se opet dijeli narod, umjesto na Srbe i Crnogorce opet se dijelimo na Amerikance i Ruse, opet se svadja po kafanama ko je bolji... Kad mi rece drug sto glasa DPS zbog toga sto mora, veli odbranili smo drzavu od DF-a i opozicije
![]()
Zamisli krenes od mene da branis drzavu.... UH UH
Last edited by Gandalf_White; 06-11-16 at 23:29.
Neka ti to. Pricas ovdje kako imas svakako oruzje kuci, kako ste ti i drustvo pomamili cijelu policiju, jos si opozicionar i puno znas o politici. Opasan si ti momak, Gandzo. Nemoj sad da se pravis da si neka maca mala nevina. Ko si i za koga radis?
Ne moze bas da se istopi. Cilj unistavanja oruzja je da se unisti sa funkcionalnog aspekta, da bude neupotrebljivo i nepopravljivo. Ne topi se do neprepoznatljivosti tako da bi moralo da bude ostataka.
Last edited by VanjaTheMan; 06-11-16 at 23:44.
https://en.wikipedia.org/wiki/Survivalism
Samo sam spreman
E to je bila cijela kampanja DPS-a... Drzava se mora odbraniti - pripojice nas Srbiji - Rusi ce nas zauzeti i napraviti baze. I na toj kampanji uspjeli su 160 000 glasova da naplaste. I ako je jedno 30-40 000 kupljeno direktno keshom a dobar dio ostatka poslovima i sitnim uslugama, opet to pokazuje kolektivnu inteligenciju Crnogorskog naroda![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks