Uzas! Ne razumijem ovakve......
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/st...a-povrijedenih
Ovome treba uzeti vozacku za cio zivot,mogao je pobiti neduzne ljude,srecom nije nikog....
Uzas! Ne razumijem ovakve......
Ovima treba uzet vozacku na par godina.
TAKUMI
I ne samo to, gledah slike na jedro.me, on treba da slavi danasnji dan da nije nekog ubio.
A vidjeste li klip kako pasat pretice preko pune?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne. Daj...
TAKUMI
Sada ispred mene na budvanskom bulevaru
Citroën C3 HN tablica staje na pješački,
crni Mercedes A klase tablica PG MN udara otpozadi u njega...
Veselo.
Sent from my Motorola 8400
Na isti taj kruzni tok sam se dva sata ranije okrenuo za 180°. Pada lagana kisa i podigla je zalijepljenu prljavstinu , nije bila jaca da to ispere. Ovaj je uletio brzo izgleda po navici i ponjelo ga. Ne osudjujte odma. Nasi putevi su u katastrofalnom stanju. Ne branim ga, vjerovatno je veca bila brzina.
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Ako su u katastrofalnom stanju (jesu), i mi to znamo, zasto onda vozimo brzo?
TAKUMI
Inace je na budvanskom bulevaru,na prve semafore narocito i skretanje za grad katastrofalan asfalt...Iako sam iso jako sporo nije mi mali broj puta na motor i skuter klizao prednji tocak,a nikad tu ne jurcam...naprotiv vozim dosta polako...Ovo dosta budvana moze potvrdit
Kakva blama :lolblue:
TAKUMI
Ovaj cita dnevnu stampu sta li?![]()
Who let the dogs out
Micubishi rus
I am so post-rock I shit sad birds.
Ivana Milutinovica, dje je onaj market, iza UNA, jutros, lik sa peticom je spucao i u isto vrijeme razvalio Megana II na parking.
Izasao, pogledao i rekao poyyyyyyyyyyy....
TAKUMI
Naravno da treba osudjivat, osim ako je juche s polaganja. Kako se ogromnoj vecini ne desi tako nesto?
Osnovna stvar, za koju se ne mora bit hamilton, obracat paznju na podlogu-prijanjanje. Prilagodjavanje brzine trakciji, kao najosnovnijem mogucem uslovu voznje, podrazumijeva se do mjere da se o tome ne pricha.
><
Ako imaš esp, boli te tuki.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
U saobraćajnoj nesreći koja se oko deset sati i 40 minuta dogodila u tunelu Vrmac poginuo je Vesko Dujović (1963).
Saobraćaj je do 14.30 časova bio u prekidu kada je završen uviđaja, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije.
JUče popodne sam išla za HN. Osječenica, neki crni džip ispod puta na krov, bijaše samo policija i jedan čovjek sa njima nešto objašnjava (moguće da nikome ništa nije bilo i da je ovo vozač objašnjavao šta se desilo). Izbacilo ga je iz krivine, malo je nezgodna, em kiša padala i ćao.
Vala smo mogli i bez te priče...
Ŝaljim se
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks