Page 346 of 373 FirstFirst ... 246296336342343344345346347348349350356 ... LastLast
Results 8,626 to 8,650 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Бред Пит је једном рекао да је прво правило фајт клуба да се не прича о фајт клубу.
    А онда је додао да је друго правило да се не прича о фајт клубу.
    Nije Aćim Višnjić Brad Pitt.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Navedi 15 u Crnoj Gori

1. Dusko Jovanovic
    2. Raka Dilindzer
    3. Micko Talijan
    4. Boro Nedovic
    5. Sasa Labovic
    6. Ljubo Jovanovic
    7. Dragan Becirovic
    8. Ivan Scepanovic
    9. Goran Pejovic
    10. Slavoljub Scekic
    11. Darko Bugarin
    12. Sasa Markovic
    13. Goran Djurickovic
    14. Srdjan Vlahovic
    15. Vido Vorotovic
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

sad sam samo još više zbunjen nego prije
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Pokušavajući da pronađem barem par slučajeva na svijetu gdje je neki narko diler osuđen zbog ubistva drugog narko dilera nisam našao ni jedan primjer
    Preko dva miliona zatvorenika u USA, makar nekoliko hiljada dilera zbog ubistva drugih dilera. Borbe oko teritorije, oko žena, zbog pripadnosti različitim bandama i slično.

Čuš nijedan primjer. Ada evo se kod nas kotorski klanovi međusobno rokaju zbog onih 300 kila kokaina, a ti po svijetu tražiš i ne nalaziš primjere...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Nevjerovatno je da, bilo istina ili ne, one sablje ne umiju sastaviti iole smislenu recenicu. Na sta ce im optuznica liciti mogu misliti. Kakva konferencija za stampu? Epska! Dosli ljudi da ne odgovore ni na jedno pitanje.

Poslato uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Marko Milačić

3 hrs ·

Gubi se
    Usred pres konferencije tužilaštva, na kojoj, uzgred, specijalni tužilac nije dozvolio pitanje novinaru DAN-a, u trenutku kada sam iskazao želju da i ja, kao novinar i zaintresovani građanin, postavim pitanje na mene je nasrnuo neuniformisani tip, uhvatio za ruku i najuličarskijim ponašanjem i vokabularom, pokušao da izvede iz sale što nijesam dozvolio.
    Pitao sam ga da se predstavi ali je on odbio, čitavo vrijeme vrijeđajući i čak najprizemnije prijeteći silom, i govoreći između ostalog "Gubi se".
    Insistirao sam da kaže svoje ime i ko je on, ali i da siđe ispred zgrade gdje ću ga sačekati, što je takođe odbio, nije sišao.
    Istog trenutka sam pozvao policiju koja je došla i poveo ih do tog čovjeka koji se i pred njima ponašao bahato.
    Sada pišem iz policije, gdje ću ga, razumije se, prijaviti.
    Zove se Goran Braunović i radi u policiji, a u medijima sada čitam da je bio i član obezbjeđenja Mila Đukanovića, ako to nije i sada. Dobijam informaciju da je iz Mojkovca i da je veliki prijatelj Duška Markovića.
    Mi ga plaćamo za ovo!

Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ja vecinu ovih stvari + jos ponesto imam doma.... Bojim se sad za svoj zivot e ce me privesti kao teroristu

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post

Ja vecinu ovih stvari + jos ponesto imam doma.... Bojim se sad za svoj zivot e ce me privesti kao teroristu
    Tačno sam zna da će poslije skandiranja, opozicionih simpatizera, "Dje su uniforme?!" i "Dje je oružje?!" istog momenta kad/ako im se pokažu uniforme i oružje oni reć "To sam moga i ja nabavit." ili "To su oružje oni podmetnuli, jer ga imaju kolko oćeš."

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Marko Milačić

3 hrs ·

Gubi se
    Usred pres konferencije tužilaštva, na kojoj, uzgred, specijalni tužilac nije dozvolio pitanje novinaru DAN-a, u trenutku kada sam iskazao želju da i ja, kao novinar i zaintresovani građanin, postavim pitanje na mene je nasrnuo neuniformisani tip, uhvatio za ruku i najuličarskijim ponašanjem i vokabularom, pokušao da izvede iz sale što nijesam dozvolio.
    Pitao sam ga da se predstavi ali je on odbio, čitavo vrijeme vrijeđajući i čak najprizemnije prijeteći silom, i govoreći između ostalog "Gubi se".
    Insistirao sam da kaže svoje ime i ko je on, ali i da siđe ispred zgrade gdje ću ga sačekati, što je takođe odbio, nije sišao.
    Istog trenutka sam pozvao policiju koja je došla i poveo ih do tog čovjeka koji se i pred njima ponašao bahato.
    Sada pišem iz policije, gdje ću ga, razumije se, prijaviti.
    Zove se Goran Braunović i radi u policiji, a u medijima sada čitam da je bio i član obezbjeđenja Mila Đukanovića, ako to nije i sada. Dobijam informaciju da je iz Mojkovca i da je veliki prijatelj Duška Markovića.
    Mi ga plaćamo za ovo!

Marko Milačić i njegove avanture. To može samo on.

"Insistirao sam... da siđe ispred zgrade gdje ću ga sačekati, što je takođe odbio, nije sišao." - Marko Milačić narodni junak.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Gvozdenoviću na ovoj slici izraz lica kao da će svaki čas puštit u gaće, ali ne smije da otrči do wc-a.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Quote Originally Posted by Marcus Aurelius View Post
    Tačno sam zna da će poslije skandiranja, opozicionih simpatizera, "Dje su uniforme?!" i "Dje je oružje?!" istog momenta kad/ako im se pokažu uniforme i oružje oni reć "To sam moga i ja nabavit." ili "To su oružje oni podmetnuli, jer ga imaju kolko oćeš."
    A druze zajebavas li se. Te cuvene "motorole", su kinesko smece koje je Okov prodavao za 7 eura i sluzilo da se elekticari cuju, kad da se pusti struja ili za podesavanja pojedinih komponenti.
    Svi ih pobacali jer se jedva cuju zbog krcanja i sustanja(mozes misliti kad je guzva okolo kako se cuju), a domet imaju jedva 30 metara na otvorenom. U zatvorenom pristoru rade jedva na 15 metara. Ni Okov ih vise ne prodaje jer su svi trazili da im vrate pare

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Nisi. Receno je da postoji osnovana sumnja.
    Naćulih uši, Katnić je rekao da imaju dokaze.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Naćulih uši, Katnić je rekao da imaju dokaze.
    Pa na osnovu necega mora da se sumnja. Ali jos nemaju dovoljno dokaza za optuznicu vjerovatno.

Pa realno ovo nije vatreno oruzje, a na to ljudi misle kad traze da im se pokaze oruzje. Ove pracke i palice nisu oruzje sa kojim moze da se izvrsi drzavni udar, tako da je skepticizam opravdan. Ali si vjerovatno u pravu da kad bi pokazali puske i pistolje rekli bi ljudi da je podmetnuto.
    Last edited by VanjaTheMan; 06-11-16 at 19:04.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Nešto najnormalnije u ovakvim slučajevima je da se dokazni materijal snimi odmah na licu mesta. I da se kaže gde je sve to nadjeno i zaplenjeno.

A ne ovako, da javnost zaključuje kako je jedan od okrivljenih (ne navodi mu se ime, ali se pretpostavlja da je Sindjelić) videvši da nema kud, upalio kombi, potrpao sve ono i dovezao se pred tužilaštvo da preda i sebe i dokazni materijal.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Na kraju će im taj umiješani političar bit onaj mrčenik iz radikala što je išao na tv duele ili tako neko.

Vrhunac je ta zastava "sa verom u boga.."
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Sto su zabavni komentari

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Pa na osnovu necega mora da se sumnja. Ali jos nemaju dovoljno dokaza za optuznicu vjerovatno.
    Mene samo interesuje ko njega tera da javno izražava sumnje, ako nema opipljivih dokaza za optužbu.

Ja nigde nisam ni čuo ni video da tužilac radi ovako svoj posao kao što to radi ovaj Katnić.
    On umesto da prikuplja dokaze, on se u nastupima na televiziji i konferencijama za medije bavi sumnjama i špekulacijama.

Način na koji on vodi postupak, meni jasno govori da je u pitanju najobičnije politikanstvo.
    Neki ruski nacionalisti, neke terorističke grupe, neki vodja opozicije...

Niko od njih neće biti niti priveden niti procesuiran, ali sama činjenica da je on makar ovako neodredjeno rekao "o čemu se radi", može da ima samo političke konsekvence.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Evo i ostali zapadni mediji objaviše vijest koju je NSX postovao, očekuje li se neki komentar Ruske strane?

Montenegro: Russians behind Election Day coup attempt

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Mene samo interesuje ko njega tera da javno izražava sumnje, ako nema opipljivih dokaza za optužbu.

Ja nigde nisam ni čuo ni video da tužilac radi ovako svoj posao kao što to radi ovaj Katnić.
    On umesto da prikuplja dokaze, on se u nastupima na televiziji i konferencijama za medije bavi sumnjama i špekulacijama.

Način na koji on vodi postupak, meni jasno govori da je u pitanju najobičnije politikanstvo.
    Neki ruski nacionalisti, neke terorističke grupe, neki vodja opozicije...

Niko od njih neće biti niti priveden niti procesuiran, ali sama činjenica da je on makar ovako neodredjeno rekao "o čemu se radi", može da ima samo političke konsekvence.
    Osnovana sumnja tuzilastva nije isto sto i licna sumnja i spekulacija nekog civila koji nema veze sa slucajem. Samo sto nije potvrdio da je samo pitanje vremena kad ce nekoga iz Crne Gore da uhapse. Moje misljenje je da ce Mandic da padne.

Ako se pitate zasto to mislim odgovor je jednostavan. Ako je ovo bio pravi pokusaj drzavnog nudara, tesko da je organizovan bez ucesca nekoga iz opozicije, jos kad se sjetimo sta su radili prosle godine i sta su pricali u predizbornoj kampanji. A ako je u pitanju namjestaljka, treba da se sjetimo i sta je Milo Djukanovic pricao o DF-u i posebno o Andriji Mandicu u predizbornoj kampanji. Zar mislite da bi i namjestaljka mogla da prodje bez pada nekoga iz DF-a?
    Last edited by VanjaTheMan; 06-11-16 at 19:31.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Navedi 15 u Crnoj Gori

Niko nije osuđen za ubistva kriminalaca, a i neće biti.Da bog da pa se svi pobili međusobno(sem dilera Mare).
    Pokušavajući da pronađem barem par slučajeva na svijetu gdje je neki narko diler osuđen zbog ubistva drugog narko dilera nisam našao ni jedan primjer

Šinteri ubijaju džukele ako napadnu čovjeka dok se niko ni ne okreće ako se međusobno kolju
    Ma ajde čovječe đe živiš ti?
    Oćeš li da kažeš da je ispravno džukelu spriječiti u dilovanju droge ali kad se iste džukele pokolju između sebe ne treba preispitivati i ne sprečavati jer od toga koristi nema?
    Država zna ko su bezbjedonosno interesantne ali ih baš briga kuda idu i čime se bave i ko će ih ubiti, znaju da sarađuju sa inostranim kriminalcima ali ih uopšte nije briga ako bi međunarodno mogli da daju doprinos u otkrivanju krimi organizacija?

Sent from my Lenovo Z90a40 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Osnovana sumnja tuzilastva nije isto sto i licna sumnja i spekulacija nekog civila koji nema veze sa slucajem. Samo sto nije potvrdio da je samo pitanje vremena kad ce nekoga iz Crne Gore da uhapse. Moje misljenje je da ce Mandic da padne.
    Kada istražni organi nešto osnovano sumnjaju, onda se lice privodi zbog osnovane sumnje.
    A ne izlazi se pred medije i saopštava vaskolikoj javnosti da se osnovano sumnja na nekoga.
    To je nonsens.
    Ja nigde nisam čuo da se nečije hapšenje najavljuje na konferenciji za medije.

Zar mislite da bi i namjestaljka mogla da prodje bez pada nekoga iz DF-a?
    Ja mislim da bi mogla i mislim da će tako i proći.
    Cilj nameštaljke nije ni bio da se uhapsi neko iz DF-a, već da se javnosti poturi priča kako su neki antidržavni elementi spremali krvoproliće u Crnoj Gori.
    Last edited by Dača; 06-11-16 at 19:40.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Dje vidis odje oruzje ti ? Tj. zajebavas li se da si toliko ispranog mozga da vjerujes da se drzavni udar planira sa 10 palica i 5 pracki ?

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Kada istražni organi nešto osnovano sumnjaju, onda se lice privodi zbog osnovane sumnje.
    A ne izlazi se pred medije i saopštava vaskolikoj javnosti da se osnovano sumnja na nekoga.
    To je nonsens.
    Ja nigde nisam čuo da se nečije hapšenje najavljuje na konferenciji za medije.
    Nisu bukvalno najavili hapsenje. Samo je tako meni zvucalo. A rekli su da osnovanu sumnju imaju da je umijesana politicka organizacija. Ne mislis valjda da ce sve da ih hapse? Mi nemamo nikakvu predstavu sta oni trenutno rade tamo, sa kime pricaju i o cemu i kako napreduje istraga. Toliko toga ne znas a ponasas se kao da tebi licno neko duguje dokaze i objasnjenje za sve.

Cilj nameštaljke nije ni bio da se uhapsi neko iz DF-a, već da se javnosti poturi priča kako su neki antidržavni elementi spremali krvoproliće u Crnoj Gori.
    Lijepo je kad znas sve to. Pa kad znas, zasto onda postavljas toliko pitanja? Za tebe je ova stvar ocigledno rijesena.

Page 346 of 373 FirstFirst ... 246296336342343344345346347348349350356 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)