Page 345 of 373 FirstFirst ... 245295335341342343344345346347348349355 ... LastLast
Results 8,601 to 8,625 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Pa jesu li sad izbori regularni?
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Jos samo da objasni DF odakle im toliko para za predizbornu kampanju i za unajmljivanje onog Izraelca.

I ja sam se zacudio kad sam cuo da nijesu Rusi. Daka Davidovic 70% kampanje pomogao...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    I ja sam se zacudio kad sam cuo da nijesu Rusi. Daka Davidovic 70% kampanje pomogao...
    Je li ovo zvanicna objava ili sumnja? Odnosno da li se zna definitivno porijeklo tih para? Nije isto uzeti pare od Davidovica i uzeti Davidoviceve pare.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Je li ovo zvanicna objava ili sumnja? Odnosno da li se zna definitivno porijeklo tih para? Nije isto uzeti pare od Davidovica i uzeti Davidoviceve pare.

Zvanicna nije bila jos. Bice kad prodje ova frka. Ja sam iskreno mislio da su ljudi ulozili jedno 7-8 miliona u kampanju, a oni su prosli sa dosta manje.

Inace draga moja gospodo

http://www.vijesti.me/vijesti/katnic...1/galerija?p=3

Na prvoj fotografiji vidite kuglagere precnika 1.1cm sto je standardno punjenje za pracke. Kao prackas entuzijasta znam koliko ovaj kuglager u kombinaciji sa ovim :

Moze da nanese stete. Ono sto nijesu prikazali je najvjerovatnije i par stotina klikera koji su podjednako ubojita ali masu laksa municija. E sad ostavicu vama da zakljucite da li se drzavni udar sprovodi prackama.

Na drugoj slici mozete vidjeti bodljikavu zicu (moze se kupiti u svakoj poljoprivrednoj apoteci), pancir za cijelo tijelo, pancir za gornji dio tijela, onda redom, lisice, bokseve, palice, chizme, oklopi i kamuflazne uniforme. Nista od ovog nije nelegalno i sve se moze kupiti u slobodnoj prodaji u bilo kojem army shopu ili online.

Ono sto je ovdje izostalo, ako su vec unistili sanduke sa vatrenim oruzjem, su naravno mini samostrijeli, samostrijeli i kompozitni lukovi, strelice, sjekire i nozevi za bacanje... Ali toga nema jer ga je malo teze pribaviti

Samo cu vam reci... Ko povjeruje da se spremao pravi drzavni udar, a da nije namjesteno ovim nesrecama. Ko povjeruje da jedna baba od 60eur moze da opali boksom nekoga u glavu ili da rastegne pracku da bi ubila nekoga....

E taj koji to povjeruje... Ne moze biti cist u glavu nikako

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Naravno da niko ne moze da izvrsi drzavni udar prackom
    Ali ovo jeste oprema kojom mogu da se izazovu neredi. Tako da u zavisnosti od toga kome je oprema bila namjenjena i zasto zavisi i odgovor na to da li je nekome namjesteno. Ako mi neko kaze da je Dikic trebalo prackom da ubije nekoga taj zasluzuje najvece batine u istoriji covjecanstva, nezavisno od funkcije koju obavlja. Ali ako je oprema namjenjena za neka druga lica koja bi ucestvovala u neredima to je druga stvar.
    Ali stvarno, bolje da nista pokazali nisu nego sto su slike pracki objavili.

Ja sam iskreno mislio da su ljudi ulozili jedno 7-8 miliona u kampanju, a oni su prosli sa dosta manje.
    Uzimali su na akciju
    Last edited by VanjaTheMan; 06-11-16 at 15:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Јесте праћке су потребне да се изазову нереди, за то је потребно само једна рука и бубуљ. Дајте људи ово би и дијете у вртићу смислило боље.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Naravno da niko ne moze da izvrsi drzavni udar prackom
    Ali ovo jeste oprema kojom mogu da se izazovu neredi. Tako da u zavisnosti od toga kome je oprema bila namjenjena i zasto zavisi i odgovor na to da li je nekome namjesteno. Ako mi neko kaze da je Dikic trebalo prackom da ubije nekoga taj zasluzuje najvece batine u istoriji covjecanstva, nezavisno od funkcije koju obavlja. Ali ako je oprema namjenjena za neka druga lica koja bi ucestvovala u neredima to je druga stvar.

Uzimali su na akciju
    Nas 15 smo bez icega 2009 ili 10te ne mogu da se sjetim, digli na noge cijelu podgoricku policiju sa sve sajovcima i internventnom. I to samo uz pomoc par baklji i bez ijednog boksa, lisice ili bilo cega.

Ako hoce da se izazovu neredi treba ti 5 ljudi i 30eur (10eur za bocu rakije i 20 eur za benzin i motorno ulje), i eto ti panike i nereda koliko hoces. Dalje, u niksic od kad sam ja u srednjoj bio ima da se kupe defanzivne bombe po 5eur. Tih 10 u masi stvara haos. Ne treba ti ni palica ni lisica.

Inace ovo sto se vidi na ovoj slici a i masu vise, posjeduje svaka Security kompanija u CG.

ovo je glupost obicna jedna i farsa. U krajnjem slucaju od cijelih koalicionih blokova, pa onda partija svelo se na 1 (SLOVIMA JEDNOG) Politicara koji je bio umijesan. I to ce nesretnog Pipuna Knezevica optuziti...

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Проблем је што живимо у политички поларизованој средини гдје се вјерује у двије потпуно супротне стварности, а ту стварност искључиво креирају медији, односно директно уредници тих медија, зарад остваривања сопствене користи или за рачун својих газда у политици.
    Dosta stvari o kojima su pisali mediji, opozicionari, NVO sektor itd su se pokazali kao tačni.
    Samo je problem što ova druga strana nema državne institucije i aparate da provjeri i dokaže neke stvari.
    Svako u CG je znao i zna da velikani iz vlasti i kradu i lopužaju, al nismo znali koliko i kako.
    Moram li spominjat Budvu?

Inače nije sve do politike.
    Država ne uspijeva da otkrije nalogodavce i ubice brojnih crnogorskih državljana, pa bili kriminalci ili ne, ali kad je bilo u pitanju ovo sa terorizmom na dan izbora bili su više nego ekspresni.
    Za mene to izaziva debelu sumnju.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

I to ce nesretnog Pipuna Knezevica optuziti...
    Mislim da se spremaju Mandica da skembaju. Mozda se nadje jos neko tu ali mislim da ce njega prvog.

A sto se pracki tice, eto sam si rekao kako malo treba da se naprave neredi. Mada to znamo i od prosle godine. Napravili su nerede bez igdje icega. Sto znaci da sa opremom, bilo kakvom, mogu valjda vece nerede da naprave. Ali volio bih prvo da cujem objasnjenje za pracke, ako uopste postoji, prije nego sto formiram neki sud.

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Država ne uspijeva da otkrije nalogodavce i ubice brojnih crnogorskih državljana
    Ne uspijeva ili nece.

Thanks Thanks Given 
    2,254
    Thanks Thanks Received 
    3,022
    Thanked in
    1,266 Posts

Bilo bi dobro da je sve ovo predstava ali ne bi bilo dobro da nije. Kad bi davao vjetovatnocu dogadjajima bilo bi 30% da stvarno nesto trebalo da se desi i 70% da je sve predstava. Mnogi od nas prosto zele da vjeruju u jedan scenario, ja licno da je sve predstava, ali to ne smije da nas odvede u krajnosti. Istinu necemo nikad vidjeti ako nista onda zbog toga sto nismo u stanju ali odmjerenost i rezervisanost svakako moramo imati. Ima dosta nelogicnosti ali isto sam vidio mnogo stvari koje su kontraintuitivne ali se desavaju, tako da...

Sve u svemu oni protiv kojih je pokusan drzavni udar do sada se istinama i transparentnoscu nisu proslavili, tako da nikad nece moci nikog 100% uvjeriti da je ovo trebalo da se desi. Drugo, nespretni su u objasnjavanju. Trece, svugdje ima stvari koje su nelogicne ali se desavaju. Sve me to i bez velikog dumanja vodi onoj gore vjerovatnoci koja je zbog ovih stvari betonirana. Dakle, moja uvjerenja mogu ici samo jace ka tome da je sve predstava ili ostati na ovom nivou.

Sent from my GSXR1000 @299
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Bilo bi dobro da je sve ovo predstava ali ne bi bilo dobro da nije.
    Tacno. Da je sve predstava znacilo bi da je DPS pri kraju, da im nije jos mnogo ostalo i da je drzava stabilnija bez njih nego sa njima iako pokusavaju da se postave kao neki faktor mira, stabilnosti i napretka. Ali ako nije predstava to moze da znaci da ovo nije kraj ovakvih pokusaja.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Нема то везе.Нисам правник па да ти стручно одговорим, али формирање криминалне организације са намјером да се изврши теористичк напад, чак и без самог извршења крвично дјело.
    Може се лако испоставити да само оружје и никад није стварно постојало и да је ова криминална организација преко сарадника наших органа доведена у заблуду да купује наоружање.
    Koja kriminalna organizacija?
    Tužilaštvo će biti u velikom problemu, da na sudu dokaže postojanje nekakve kriminalne organizacije.

Znači, malopre sam pomenuo nešto što sam pročitao juče. Tužilaštvo je za 11 lica odustalo od optužbe za terorizam u pokušaju. Njih 11 se sumnjiče za stvaranje kriminalne organizacije.
    To će biti zanimljivo čuti i videti. Kakvim su se kriminalom bavila ta lica? Od kada se bave kriminalom na teritoriji Crne Gore? Od kada se uopšte nalaze u Crnoj Gori?

Kada je svojevremeno sudjeno "zemunskom klanu" za atentat na Djindjića, teretilo ih se izmedju ostalog i za kriminalno udruživanje.
    Čak četiri svedoka saradnika su bila neophodna da potpuno iznutra raskrinkaju tu kriminalnu grupu.
    Ne treba pominjati da je policija za njih znala i pre atentata i da su se dovodili u vezu sa trgovinom droge, iznudama, otmicama nekih najbogatijih ljudi u Srbiji, desetinama ubistava na ulici i na kraju i za sam atentat na premijera.
    Ali na sudu je valjalo dokati da je uopšte postojala ta kriminalna organizacija i kako je funkcionisala.

A ko su ovi ljudi što su pohapšeni u Crnoj Gori? Za kakav kriminal se optužuju, s obzirom da im se ne može dokazati namera da teroristički dejstvuju?

S kim se uopšte dovodi u vezu famozno oružje koje uništeno i ove uniforme , biber sprejovi, palice i ostalo?
    Pa nije valjda sve to za Dikića i onu slikarku, s obzirom da samo za njih ostaje optužba za terorizam u pokuašaju.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Kako meni ovi tuzioci na zivce idu pa to je nerealno...
    Ne umiju sastavit 3 recenice da ne kazu aaa kao da su u osnovnoj skoli..
    Nesto sam tuzioce uvijek zamisljao kao izuzetno elokventne ljude , ne znam ova 2 kao da cekaju da im sapne neko iz druge klupe sta treba da kazu

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

I sve to sa snimka vele da je dostavio jedan od okrivljenih koji se "sam predao".:distrust:

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Ukoliko je tačno da je zvanična Rusija imala namjeru da izazove, u najmanju ruku krvoproliće, a eksperti iz naših bezbjedonosnih službi im se ukakili u plan, pitam se što im je onda sledeći potez. Da ne kažem da smo najebali ako je sve ovo istina.

Thanks Thanks Given 
    6,214
    Thanks Thanks Received 
    13,855
    Thanked in
    5,252 Posts

Iskreno i meni ovo sve smrdi ali ukoliko je istina, uopste se ne bih cudio cinjenici onda da su BIA/ANB osujetili plan Rusa iz prostog razloga sto smo toliko mali i toliko spijuna imamo, da bi se i Mosad ođe dobro zaznojio da odradi nešto neprimijećeno.
    Last edited by BiTrAtE; 06-11-16 at 16:16.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ukoliko je tačno da je zvanična Rusija imala namjeru da izazove, u najmanju ruku krvoproliće, a eksperti iz naših bezbjedonosnih službi im se ukakili u plan, pitam se što im je onda sledeći potez. Da ne kažem da smo najebali ako je sve ovo istina.
    Zašto smo najebali? Nijesmo mi Ukrajina. Jesmo manji, al' smo žešći.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Iskreno i meni ovo sve smrdi ali ukoliko je istina, uopste se ne bih cudio cinjenici onda da su BIA/ANB osujetili plan Rusa iz prostog razloga sto smo toliko mali i toliko spijuna imamo, da bi se i Mosad ođe dobro zaznojio da odradi nešto neprimijećeno.
    Bombaška i kolašinska afera (za vrijeme Kralja Nikole) su bile razotkrivene mnogo prije no što su srpski nacionalisti planirali da ih izvedu. A to je vjerovatno zbog ovoga što si ti reka, mala država i svako zna što svako radi.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Oće li mi neko objasnit zašto se ne hapse "političari iz jedne političke grupacije" koji su bili umiješani u sve ovo?
    Dokazi za to postoje, ako sam dobro shvatio.
    Nisi. Receno je da postoji osnovana sumnja.
    Katnić je rekao i jedno i drugo.

E pa stvarano, pripreman atentat na premijera praćkom, kao da je vrabac.
    Nije vrabac, nego soko sivi. Kad si vidio vrapca u Crnoj Gori?

Sve mi se čini da je sve ovo previše neuvjerljivo da ne bi bilo istinito. A moguće i da potcjenjujem našu vladajuću kastu i precjenjujem običnu raju.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Inače, Aćim Višnjić je 5 Septembra 2015 najavio ono što su planirali, tako da nije bilo teško znati koga pratiti i prisluškivati (pogledajte video od 28:25s):

“Ja sam jedan od značajnih ljudi u Evroazijskom pokretu našim korijenima koji vodi gospodin Tomanović. Mi smo neposredno sa prvim ljudima Putinovim, neposredno. Ja sam ipak, da odam, na relaciji Moskva-Beograd i raznorazne druge… situacija je… i pratim i učestvujem… imamo logistiku i imaćemo logistiku rusku. Putin je ustalom i javno rekao “neću dozvoliti ni po kakvu cijenu da udje Crna Gora u NATO”. A znate kako će se to desiti? Pa, ufatiće malo za uvce nekog od vaših političara Evrope “nemojte dati glas da udje” i neće ući.”

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ovi uhapšeni, Dikić, je isto član jednog anti-NATO pokreta u Srbiju, tako da su Rusi sa svim tim anti-NATO snagama imali kontakte.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Država ne uspijeva da otkrije nalogodavce i ubice brojnih crnogorskih državljana,
    Navedi 15 u Crnoj Gori
    pa bili kriminalci ili ne,
    Niko nije osuđen za ubistva kriminalaca, a i neće biti.Da bog da pa se svi pobili međusobno(sem dilera Mare).
    Pokušavajući da pronađem barem par slučajeva na svijetu gdje je neki narko diler osuđen zbog ubistva drugog narko dilera nisam našao ni jedan primjer

Šinteri ubijaju džukele ako napadnu čovjeka dok se niko ni ne okreće ako se međusobno kolju
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

Quote Originally Posted by Marcus Aurelius View Post
    Inače, Aćim Višnjić je 5 Septembra 2015 najavio ono što su planirali, tako da nije bilo teško znati koga pratiti i prisluškivati (pogledajte video od 28:25s):

“Ja sam jedan od značajnih ljudi u Evroazijskom pokretu našim korijenima koji vodi gospodin Tomanović. Mi smo neposredno sa prvim ljudima Putinovim, neposredno. Ja sam ipak, da odam, na relaciji Moskva-Beograd i raznorazne druge… situacija je… i pratim i učestvujem… imamo logistiku i imaćemo logistiku rusku. Putin je ustalom i javno rekao “neću dozvoliti ni po kakvu cijenu da udje Crna Gora u NATO”. A znate kako će se to desiti? Pa, ufatiće malo za uvce nekog od vaših političara Evrope “nemojte dati glas da udje” i neće ući.”

Поштено од вишњића, дао је годину и нешто форе анб-у да се спреми, ријетко фер потез у државним ударима.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Поштено од вишњића, дао је годину и нешто форе анб-у да се спреми, ријетко фер потез у државним ударима.
    Ajnštajn je jednom reka' da su dvije stvari beskonačne: univerzum i ljudska glupost. A onda je doda da nije siguran za univerzum.
    Last edited by Marcus Aurelius; 06-11-16 at 17:05.

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

Бред Пит је једном рекао да је прво правило фајт клуба да се не прича о фајт клубу.
    А онда је додао да је друго правило да се не прича о фајт клубу.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Page 345 of 373 FirstFirst ... 245295335341342343344345346347348349355 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)