Snimak sto sam vam ostao duzan.
može euro 3 bez problema, ali gledaj da bude od 2000. pa na ovamo jer ima nekih 1999. koji su euro 3 a s njima znaju da zaebavaju
She is only here to annoy herself!
Snimak sto sam vam ostao duzan.
Cekaj, pise li ovome V8 kompressor?
TAKUMI
Naravno.?
Osim farova sumnjiv je i prednji spojler na dnu branika jer tu dodje uzak a taj je od gt ili gti izvedbe a mozda su i kleptomanske sposobnosti napravile dobar golf tricu....![]()
![]()
U golfa benzinjara koja loce litar ulja na 1500km...
Tacno toliko ulja trosi![]()
Neda njemu logika i fizika da moze gurati stage2....na vece obrtaje veci je pritisak i drzi otvorene ventile i dolazi do procentualnog gubitka kompresije....![]()
![]()
Momci, ovaj Golf nema 300 KS. Dalje, i da ima 300 KS ovaj Merc ce da ga pojede kao da kazes keks.
Ljudi, V8 superčarđd...
TAKUMI
Samo cip.
Peglao je 330d + čip iz sale.
Ide on brzo na stage2 bez ako nije odustao.
Poslao bi ti snimak dje ga vozi 280km ovoga golfa.
how to do a screenshot on a pc
Last edited by Biznismen Podgorica; 05-11-16 at 22:24.
Ovo je nemoguce
Daj mi samo jedan dokaz da je taj Gnojf cipan i dajem ti sve moje.
Sto se onoga snimka gore, ja sad vidim deskripsn, CL63 AMG, znaci 5.5 biturbo, 560 KS, auto koji stotku lovi za 3,7 sec je SPORIJI od Golfa GTI sa 235 KS.
A slusaj, 304 konja velis, prednja vuca...znas li da svi vi zajedno ne biste mogli da drzite volan od tork stira prilikom kretanja pun gas...a ovdje sa samo cuo jedan chirp i cao.
Nije fora, pazi, mozes da pricas sto hoces, tastatura trpi svakakva sranja, ali nemoj, jer jednoga dana ces procitat ova tvoja baljezganja i bice ti sramota.
Last edited by Fabia_Elegance!; 05-11-16 at 23:24.
TAKUMI
Fabija pricas sasvim osamnaJesto ali ova od nocas je bila starija od mene 30god.
Slusaj ovo ovaj golf ce da opegla od semafora do semafora mnogo jaca kola od sebe dok oni krenu aj zdrao.
bmw 435d ce takodje da opegla svaki m3 ili da mu se drzi izgubiti nece.
s3 takodje - ta takva kola.
-------------------------------------------------------------
Necu njegove snimke da izbacam dje vozi golfa 280km i dje mu treba od 100 do 220 10.5sek
Ovam amg bi ga preletio ali ne moze od snage da krene.
Komsija mi je imao SL63 amg opegla ga je m3 sa 420ks od mosta brace zlaticana do zeCke stanice.Ovaj dok se docepa ovoga naseg uljnog asfalta....
Drug mi ima M3 420ks v8 da se kladimo u sto god oces da ce ovaj golf da ga presega kroz grad.
Kod nijemih ti je dosao ovakav golf sa 380hp.....Ojdoh umoran sam nastavicemo sjutra ne znam sto sam sve napisao ali te mogu ispostovao da vidis uzivo kako ide golf 0-280.![]()
70 konja samo od chipa a
Podsjeca me na price iz srednje kad niko veze o nicemu nije imao pa je chipovanje bilo neko ludilo sto moze 100+ konja izvuc heh
rm -rf /
Meni samo nije jasno jedno...
Zasto ljudi iz unutrasnje trake, kad se iskljucuju idu u desnu traku a ne lijevu? Kruzni tok
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
dada
Zamisli koliko si smijesan kad komentarises svetsku tjuning kucu.
Da te naucim posto pojma nemas nije strasno kad nesto ne znas nego je strasno kad se pravis pametan i bacas selj.. fore.
Ovo ti je Golf6 gti edition 35.
Nego se ti samo razumijes u vozove pa ne znam sto ti objasnjavam nesto...
Srce, on ga je vozio u Italiju u poznatu svjetsku tuning kucu da mu odrade ecu tuning sa kojim je dobio 75 konja jel? Jes da ce sa turbom vise izvuc iz tuning-a ali ako je samo to ***** je dobio i 50, znam kad sam gledao za cupru moju, obecavali su ovako sa 240 na 300 konja i to isto najbolje evropske al odvedi ga ti u Njemacku, plati to da ti odrade testiraju itd. i opet ne bude toliko na dyno.
Ne, odje ga povedes kod elektricara nekog i on ti ga chipuje da ubija, gazi
Price o konjima i tome su suvisne dok se ne testira na dyno, a i niko ne racuna da sa godinama auto gubi konje
Last edited by N_L; 06-11-16 at 10:33.
rm -rf /
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks