Već smo ođe pisali da stari risiver ne možete koristiti dugo, do nove godine. Nakon toga aktivni će biti samo oni risiveri sa novom karticom.
Već smo ođe pisali da stari risiver ne možete koristiti dugo, do nove godine. Nakon toga aktivni će biti samo oni risiveri sa novom karticom.
Kada stizu racuni na email otprilike, da li odmah prvoga ili ima kasnjenja, kakva su iskustva ?
Who let the dogs out
Da pitam jos jednom, a da prije toga napravim presjek činjeničnog stanja...
Imao sam prosireni digitalni tv paket na mkablu bez risivera sa karticom u tv (funkcionisalo dvije godine besprekorno)...
Prije 15-ak dana mi se javio neko da dodje da mi stavi risiver, D3mini, jer vise ne može da se gleda preko kartice. Još nijesam potpisivao ništa sa Telemach-om, niti me neko kontaktirao iako je ovaj momak rekao da će me zvati iz Telemacha oko ugovora... Od starta sjecka minut/dva posto pocnem da gledam tv i u toku gledanja onako na random...
Trenutno niti mogu da snimam, niti pauziram/premotavam... O cemu se radi? Da li taj dio usluge mogu ocekivati tek nakon potpisivanja ugovora?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Svima je isto izgleda druže Doveru![]()
Obavještenje zvanično nemamo kao što vidiš.
E da meni sjecka ovaj minut dva, mislim na Pinkov, upaltio bih im još 5 eur bonus na pretplatu. Ovako moram da tražim daljinac i panično pritisnem MUTE.
Zovi ih i traži da ti daju novi CAM sa njihovom karticom. Na novom sajtu piše da možeš birati STB ili Cam, pa biraj ti a ne oni.
Last edited by Tivatech; 01-11-16 at 22:10.
Dobio sam info da se radi na novom softveru za ove nove recivere, u kojem ce se moci 'iskljuciti' odredjeni kanali sa liste,
prebacivati mjesta kanala tj praviti redosled po zelji pocev od brojeva 1,2,3.... , takodje bi trebalo i da bude krace vrijeme
prebacivanja s kanala na kanal, a mozda i bude omoguceno snimanje na nekom eksternom mediju za cuvanje podataka.
Naravno, kazu da cemo o svemu biti blagovremeno obavjesteni![]()
Who let the dogs out
Hoće li novi softver da omogući nesmetano nalijeganje kanala?
Znači,novi kontigent obećanja.A što da ne kad im prolazi kod naroda.
P.S.Čuo sam od jednog starijeg radnika televizije da su nekad(bilo samo 2 tv programa +Rai) zbog 1/2 min ispada predajnika pisali izvještaj i u ponoć) a da je tada smjelo biti sjeckanja,nalijeganja,ispada po 5-6 dana samo ako ti se išlo na Grmožur.No došla su nova "DvbSatCabHdUhd4KNetCS" vremena
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Tačno treba uzet optiku u T-com i dobar CS i pozdravit sve operatere, pa neka sjeckaju kolko im volja![]()
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Stigao mi net posle 15 dana, jupiii.
E sad, zar ne treba brzina da mi bude 20 umesto 8 iako nisam potpisao ugovor?
D3mini uređaj ne dobija signal, proverite da li su svi kablovi priključeni. Ukoliko i dalje nemate signal pozovite 19900.
Daleko je nalijeganje kod mene.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Nemam ni neta ni tv. Nema signala na tv pise. Ima li neki kontak?
Isti problem i kod mene...
Znam, societe general. Inao sam broj jedne zene iz mkabla i ona uvjek se jai i prijavi nedje gresku i odma se rijesi. Al se sad ne javlja
Ovo je komedija od firme hahahah a 02044 66 66 ne radi hahahah ODLIČAN 5 telemach.. brzo cemo se pozdravljati
Dobro je, nije do mene. Sto je muka ima li ko kakvu info
Mozda nam nalijegaju risivere
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Nestala struja u upravi pa nema neta ni TV signala u citavoj PG.. Ekipe stigle i bice brzo...
TT
varijanta coax to tv, tuski put, sugnala bez od 15h
P9lite
Pa dobro bre Štraus, jesam vam rekao da sad kad sve radi kako treba ne dirate žice i dugmiće? Šta ste sad opet zaje8ali?
Ne očekujem brzo odgovor, nema ni on jadničak interneta :/
eo ga
P9lite
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks