kad se ide do BD zbog DOJC KAFE, sto da se ne podje do Trebinja zbog guma? Ide mi se i setnje radi svakako.
Sprdnja.
TAKUMI
kad se ide do BD zbog DOJC KAFE, sto da se ne podje do Trebinja zbog guma? Ide mi se i setnje radi svakako.
(nečitko)
I onda, ako ti se pojavi kila opet moras nazad, a vjerovatno ti ne vazi garancija van BIH.
TAKUMI
Meni nije problem, cesto sam tamo, takodje i sve dijelove za auto se tu kupuju. Recimo disk plocice su jedno 20% jeftinije a besplatna je ugradnja ako mijenjas sva 4. Cesto moze da se nadje dosta toga jefitnije mada nije vise jeftino kao sto je nekad bilo. Akumulator kod nas 90e tamo 60e. Skupi se toga tokom godine...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Fabia priča ti ne pije vodu.
Ja sam uzeo gume evo godinu dana TOP čule nisu.
Dimenzija 205/55 R16 kod nas su najjeftinije bile neke kineske po 58€ komad. Pošao sam za Bosnu i uzeo 4 ljetnje Sportiva gume po 28€ komad. Naravno moje sam bacio a na nove došao. Takođe uzeo sam 2 zimske gume Michelin po 45€ komad i stavio u gepek. Sad planiram da ih stavim na prednje točkove samo još malo da zahladni.
Ukupno sam potrošio za gume 4x 28€ 115€ sa montažom i balansiranjem. + 90€ dvije zimske + 20€ goriva + ručak 15€.
Ukupno 240€
Kod nas sam za te pare mogao da kupim 4 kineske gume i da mi preteče 8€, a tamo sam dobio 4 ljetnje SPORTIVA + 2 zimske MICHELIN gume DOT 2016)
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
đe si uzeo gume za te pare?
Bosna - UVAC na 50m od granice.
zanimljiv test kod komsija
http://www.jutarnji.hr/autoklub/serv...-16-v/5209443/
Fabia kolega nije kupio gume u Trebinje nego na Uvac. Promašio si za samo 240 kilometara...
http://s-produkt.com/autogume.html
Ne zanima gdje ih je kupio. Rekao sam da kod nas su iste cijene kao u Trebinje.
TAKUMI
I ja ih pitah za Crossclimate kao sto sam ih u Castellani uzeo, kod njih je skuplja za 4 Eura po gumi u odnosu na Castellanu. Ako bih imao povracaj PDV-a, recimo 70 Eura (u slucaju da je 19%), i odbijem trosak goriva i putarine, onda bih bolje prosao u Trebinje. Bez povracaja PDV-a i izbjegavanja placanja naseg ne isplati se.
ovo ko da smo svi oslobodjeni placanja PDV-a kad se kupuje u Simant?:apathy:
(nečitko)
Prodaja guma zima/ljeto ! continental, uniroyal i sportiva!
![]()
Koliko su ti Continental 215/55 16 XL?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Znaci kod nas preko 500e a tamo 240e?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Zimske Uniryoal ms plus 77 ili Barum Polaris 3? Imam ih po istoj cijeni. Neće se ići mnogo po snijegu ovim autom. Više po Pg i do primorja.
Zašto bi bila tajna
185/60/14
Uniryoal imam po 44 eur u Elastik, greenell a Barum kod Vujačića za 46 eur.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks