Zapisnik podiže onaj kome treba. Ti ako si kriv i ako ti treba zapisnik možeš ga uzet isto kao i oštećeni. Platiš i uzmeš.
A ko podize zapisnik ?
Nemam iskustva u udesima, nego pitah onako na osnovu price jednog lika sto ima iskustva u tome![]()
Who let the dogs out
Zapisnik podiže onaj kome treba. Ti ako si kriv i ako ti treba zapisnik možeš ga uzet isto kao i oštećeni. Platiš i uzmeš.
Podgorica - Kotor 17 patrola i 10 radara.
Eo danas dodjoh i od aerodroma (Golubovci) do Bara 'samo' 5 patrola, ukljucujuci i onoga na motorin odma pred Sozinu...
Sto je muka?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Fali para.
TAKUMI
Pg - Ct samo jedna kod karting centra
juce do tuzi dvije... jedna kod dakar-dekar pumpe, druga kod dadija... uzas
a u nedelju do bd, NULApo povratku samo jedna kod kosmača
Danas je jedna bila jod stocne. I ja sa Sidewinderom na telefon...kako me pogledaoooo...
TAKUMI
ima li ko iskustva sa kaznama komunalne za pogresno parkiranje? izdali su nalog, pa kazna da se podigne u komunalnu.
Ima... odes tamo, i oni ti daju predmet... ti onda il platis odma 2/3 il ides na sud....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stigla mi kazna iz Austrije sto me kamera slikala, da li da placam? Imaju li oni rok da zastari ?
rm -rf /
Prije koliko si napravio prekoracenje i koliko si prekoracio? Ja cisto da uporedim da li ce mozda meni sto stici jer sam se bio opustio na jednom djelu puta.
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
119 isao 100 ograničenje pred ulaz u tunel, 35 eura kazna. Nikad ne znam ocu li imat kakvog posla u Austriju i da li im je ili će nekad bit spojen sistem sa ulaskom i izlaskom iz države pa da provjerim.
Kazna je bila 24.3 a stigla prije par dana a poslata 25.10
Last edited by N_L; 02-11-16 at 20:13.
rm -rf /
Svaki mjesec platim po jednu kaznu a svaka skuplja od skuplje.
Avgust za prekoracenje od 11km/h platih 20e
Septembar za prekoracenje od 35km/h platih 34e
I danas mi napisa za preticanje na punu 70e. 47 ako platim u roku od 8 dana.
I to gledam nema ih nidje. Lik vozi 30km/h nekog TAM-a. I krece dzip u preticanje i blica mi ja mislim da ja krenem. I krecem, on se damo vrati a iza njega astra. Pas majku
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Ne znam kakav je njima zakon, u neke države ti ne daju izac pa da, na silu. Ili uzmu dokumenta
A izvršitelj ne može za kazne iz inostranstva nista
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
To je sramota ako ti nedje u Evropu ne daju da izadjes, to je takav diplomatski prekrsaj, odma treba ambasadu zvat.
Evo ih sa kamerom/radarom preko puta Alan Forda u Stanka Dragojevica pecaju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ni ja nego vazda sam vidio kamere na vrijeme al tu mi jednu kamion ili neko auto zakloni i *****, i to jos bila neka guzva gmizao pola sata sat i onda raspicio. Ako je bila noc jesi vidio da je blicnula ili mislis samo da ce ti bit?
Kroz Hrvatsku sam ja redovno letio ali nikad nista, njima mislim da su kamere van auto puta (kad npr se iskljucite i idete ka Splitu tu ih ima 1-2).
Najjace sto sam se kroz Grcku tripovao sve kamere svaki cas i ja koci spustaj a oko mene lete, posle mi vele ne rade to oni samo drze tako hahaha
rm -rf /
Dan je bio, mada ih nisam ni primijetio pravo da ti kazem... al sigurno ih je bilo.. :/nadam se da mi nece stizati nista..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks