Tacno, nisu proknjizili da su svi dugovi uredno placeni. Dali su mi broj (063200493) da im preko Vibera posaljem sliku uplatnica, medjutim, uzlazu izgleda. I dalje sam iskljucen.
Mozda nijesi platio racune
Tacno, nisu proknjizili da su svi dugovi uredno placeni. Dali su mi broj (063200493) da im preko Vibera posaljem sliku uplatnica, medjutim, uzlazu izgleda. I dalje sam iskljucen.
Od kako sam u januaru ove godine prinudjen da skinem stari risiver i stavim novi, primjetio sam sljedece :
Dok sam imao stari risiver preko 4 godine, mozda sam ostajao bez slike u toku najzescih kisa i grmljavina na kratko ali sve ukupno to je bilo mozda 4-5 puta.
Od kako sam stavio novi risiver, svaka kisa (dakle ne kisica) ja ostajem bez svih kanala. Da li je to do promjena frekvencija ili do slabog pojacala u risiveru, nisam siguran; samo frustrira fakat da bez obizra koliko vise kanala imam, na mnogima koje hocu da gledam neki program pise Kanal je blokiran, ili ne mogu da gledam kad je kisa (koja je poenta u televiziji ako radi samo kad je normalno vrijeme?). Dakle, od kraja januara, blokirao mi se risiver nesto manje od 20x puta. Sto je puno, previse je.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
U svakom slučaju risiveri su im smeće.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
mislim da nisu u pitanju prijemnici vec novi transponderi koje Total TV koristi, cuo sam od montera da imaju problema zbog jacine signala da kvalitetno odrade instalaciju...
SK HD prebaceni na pozicije 50,51,52,53.
Huawei P8 Lite
Montenegro!!!
Sto je sa Vijestima?
Ni kod mene nema TV Vijesti.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Iskljucene su Vijesti na Total..istekao ugovor o zakupu na satelit..Tako procitah na drugom forumu..Da mi dzabe daju pretplatu ne bih ga u kucu stavio.Nikad vise...
Tesko, da su ga iskljucili ne bi ostala identifikacija kanala, a vjerujem da bi Vijesti na sva zvona to objavile.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Info iz Vijesti od nocas
Tehnički problemi su u pitanju, nadamo se da ćemo ubrzo to riješiti.
Odleprsali sa satelita...
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Gospoda iz korisnickog servisa vezano za kanal Vijesti
Poštovani ,
generalni je problem u prenosu ovog kanala trebalo bi da bude brzo riješeno .
Zamolili bi Vas za malo strpljenja .
Bice rijeseno tokom dana valjda.
Štete velike i da neće
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Valja vidjet' te vijesti, Komnenica i Sadikovica
I dalje ih nema. Neki update?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ima li dje online da se gleda g-din Petar Komnenic?
Ja sam imao Vijesti do prije sat-dva vremena, ne znam što je sad. Zvah podršku, kažu tehnički problemi, bice brzo rijeseno (kako ne)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Oce li te vijesti?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ne prenosi nikakvu utakmicu trenutno...
Nista od Vijesti a?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks