Sportivu uzmete i boli vas *****.
Sportivu uzmete i boli vas *****.
ajd da i ja pitam: koje 205/45R17 zimske, i jos vaznije dje? Imaju li radnje u Trebinju kakav sajt ili email kontakt, da se raspitam na vrijeme? I da li bi me onda carina klepila na granici?
(nečitko)
Pa onda 1956515 jel?
TAKUMI
^^ 14-ice su. Dakle, 185/65 ili 195/60. pasat 'trojka'
Imate i drugu, mozda i povoljnjiju radnju od Autouniona a nalazi se kod malog Binga na ulazu u Trebinje od HN. Takodje se tu mozda mogu stare uracunati u cijenu. Sto se tice carine i povrata PDV-a gotovo sigurno da necete proci osim ako se kupuju 4 gume a idu recimo 4 racuna na 4 covjeka u vozilu. Izgleda da je dozvoljen unos do 100e i to po jednom artiklu. Ali ako vam stare racunaju otprilike koliko je i povrat opet se isplati...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Mogu li ja proc sa 4 nove gume na carinu, nece ih valjda zagledat
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
s jedne strane trebaju mi samo dvije, a sa druge komad ce bit ranga 150eTakodje, ne idem tamo sa starima, nego sa ljetnjima, necu ih bachit
A sumnjam da komuniciraju sa carinom ("Alo, saljem ti sad neke crnogorce sa 4 gume, zakolji ih!" :roll: ). Svakako sad u 17h mrak, samo se zadrzite malo po Trebinju
(nečitko)
Jes, ufatis drugu smjenu i miran si
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Znam da zagrebcani redovno idu u sloveniju po nove gume sa povratom pdva i nikad nemaju problema na granici pa sumnjam da ces i ti ovdje imati bilo kakvih problema. Jedino ti moze biti problem sto ces voziti u gepeku stare ljetnje gume u povratku ako sam dobro shvatio
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Uđi na Ilino brdo, vrati se preko Vraćenovića. 30km više.
Ja sam uzeo sve 4 gume 16" 220€ Michelin. Niko problem nije pravio (na zadnji sic su stojale). 2 na moje ime 2 na ženino i nema problema. Do 150€ ne plaćaš carinu. Samo vidi da ide neko s tobom ako plaćaš preko 150€ par i nemaš nikakvih problema.
i onda da bi vratio pdv moras opet poci tamo
f6
Koliko je povrat pdv-a za gume od 500 eura npr?
TAKUMI
A jedno 60,70€
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Daj da upoznam mozgove koji idu iz CG u BIH zbog guma...dan, gorivo, amortizacija, rucak, rizik.
TAKUMI
http://www.jutarnji.hr/autoklub/serv...-16-v/5209443/
Ja sam moje Crossclimate postavio, pa cemo da vidimo....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks