Dje se moze napravit kroviste u Pola?
D4 je u nekim modelima a nedje D5 (awd gledam) i nikako da povezem kad je koji motor sa tim geartronicom. Imaju ZF ali je on samo za fwd rezervisan.
Dje se moze napravit kroviste u Pola?
Iskljucenje mozga samo osta.
Grundeljski, imas li kad to sam uraditi? Meni na trojku nije lose ispalo. Ne zamjeri sto
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Nije za mene, ali i da jeste ne bih se usudio sam to da radim
Iskljucenje mozga samo osta.
Evo da priupitam još jednom, čim se najbolje skida lak?
Ali da se ne nanosi četkom, jer ne mogu prić, nego sprejom ili prskalicom nekom?
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Pa mozesli da trljaš pamukom i acetonom?
TAKUMI
Sa zakasnjenjem,u pitanju je Iveco Daily 3.0 hpi 2016g
Kako ugasit taj matrak?injection?
Xc60
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Imam neku semu da zamijenim zeninog clia 3 za MB C220cdi automatik(to mi i treba)valjda 150ks,2003-04 godiste i da doplatim naravno, ima li neko iskusta sa ovim mercedesima na sta bih trebao obratiti paznju ako se odlucim da ga kupim..
Na sve + rdja.
TAKUMI
Pih, ja taman mislio onog Jaguara s auto dilera za 4 hiljade...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pa uzmi ga ako imas jos 10000 da ga dovedes u red i onda svaki mjesec po 500.
TAKUMI
Nema sanse, acetonom sam probao i ne mrda..
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
@fabia pa nije C klasa nikakav luksuznjak..nego mi treba neki automatik ali da bar valja nesto..
Hvala kolega to mi je bitan info, obraticu paznju to mi je za suprugu,nije mi problem ni da ga dovucem nedje iz inostransva u narednih 3-4 mjeseca ako bi se pojavio neki koliko-toliko dobar, njoj se to svidja nije bez auta pa cu klija prodavat odje..
A znam @fabia nego opet moram i ja da ga uklopim u budzet a i zeni da se svidja jer ce ga ona vozit
Gledao sam i A3 i raspitivao se, on je tek pun govana pogoto onaj 2.0TDI a obicno se oni prodaju..
5000e, ajde 5500 ali onda bi morao da bude ni 1e da ulozim u njega, i ako bi kupovao bez kompezacije za clija ne odgovara mi kupovina prije 15-20 decembra zbog firme nesto...
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks