Dje da kupim celicne felne 16", 5x114,3?
Sent from my HTC One using Cafe Del Montenegro mobile app
ja imam all season gume Kumho Solus, extra su se pokazale evo tri godine. Ko prodaje Kumho u PG ?
Dje da kupim celicne felne 16", 5x114,3?
Sent from my HTC One using Cafe Del Montenegro mobile app
Hvala, ipak cu i ja do Bosne kada se bude trgovalo![]()
Dajte preporuku za 185/65 r14. Voznja najvecim dijelom po Niksicu.
All season?
TAKUMI
Mislim da je najbolja opcija all season, imajuci u vidu vremenske prilike ?
Jedna guma ko moja godisnja plata ? Jos jednom, poslo je sve niz bojanu :
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/mu...ca-18-000-eura
18 000 za 4 gume ? Kakav bombasticni naslov.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Da, ali taj koji ce se voziti u toga Audija je ukrao milione od nas tako da 18000 eura je nista. A kladim se da nam ne vrijedi picku vode.
TAKUMI
Samo bahato, sta ocekivati drugo....
Postoje all season gume to definitivno. Ali je diskutabilno koliko su efikasne jer ne mogu da budu i zimske i ljetnje jer zbog uslova ljeti,ljetnje gume imaju takav sastav da ne prijenjaju uz podlogu kao zimske kako se ne bi zbog temperature trošile i ljetnje gume nijesu 100% od "gume" već imaju drugačiji sastav. Zimske gume su nasuprot toga preporučena za temperature ispos 5-6 stepeni kada padne temperaturu ili kad su zimski uslovi tipa ima snijega. Vozio sam se u auto ljeti sa zimskim gumama i prilikom vožnje gume toliko "škripe" bas zbog toga što prijenjaju za podlogu ovo je posebno primjetio prilikom kočenja.
Nisu oni imali allseason na stanje pa im je bilo lakse da objasne da to ne postoji
f6
Sto uzeti od zimulja ? I dje? Bosna? Znam da je bilo price da su cak u njemackoj masu jeftinije nego odje...
235/45 r18
Il uzet ovu crossclimate?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da postoje, to znam. Gore rekoh, vecinom voznja po NK, pa mi se cini najbolja opcija imajuci u vidu vremenske prilike ovih godina, a i nemam dva seta felni pa da lako mijenjam. Ali on tako fino pojasni da ne postoje, jednostavno ne postoje, nema. Fabia, gdje ima, i da ne znas cijenu za Crossclimate ?
Koja dimenzija?
TAKUMI
Sad su mi 185/65 r14.
Useruseususuusueueuuewuusuuur, Nema u toj dimenziji.
TAKUMI
Fabia, Koliko kostaju 195/65 r15?
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ima li onda neka druga preporuka ? Ovamo su ponudili neke zimske od oko 30 eura, pojma nemam koje rece. Mada mislim da bi mi all season odradile posao kako treba.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks