Mora li za 4G na prepaid da se uzme nova kartica sto na pakovanju pise 4G ili radi na svakoj prepaid kartici?
Nema prenošenja u sledeći mjesec?
Koga boli k, svejedno ih neću moći potrošiti.
Mada ne znam ko mi reče da se nepotrošeni internet prenosi.
Mora li za 4G na prepaid da se uzme nova kartica sto na pakovanju pise 4G ili radi na svakoj prepaid kartici?
ja ti mogu reci da meni 4g ne radi na prepaidu, mada iskreno, i ne treba mi... BTW, na pismenu zalbu podnesenu 10. oktobra jos nisam dobio odgovor napismeno (rok je 8 dana!). Samo mi je djelove promrmljala radnica u show roomu, ali nisam smio da vidim sta pise na monitoru il da mi to odstampaVrlo profesionalno, nema sta. Zbog tolike "profesionalnosti" i maltretiranja sve ove godine, odlucih da presijecem i ugasim i ADSL i fixni, kao i jedan broj mobilnog.
(nečitko)
ja evo pokusavam isto da ugasim sve kod njih,ali strucnjaci pokusavaju da mi naplate penale,jer su prosle godine produzili ugovor na 2 godine bez mog potpisa... i ja cekam odgovor na reklamaciju,pa ako odbiju da raskinu ugovor,vec sam se dogovorio sa advokatom za jedan fin postupak pred upravnim sudom![]()
Interesantna stvar se dogodila danas. T-Com je na svom sajtu vratio stvarne cijene Magenta L paketa jer je juce npr stojala cijena paketa koja je umanjena za 30% koju nude tokom 6 prvih mjeseci za nove korisnike.
Tako je juce umjesto danasnjih 35.90 za magenta L pisalo 25.13. U pravno sredjenim drzavama ovo je obmanjivanje korisnika i jako je kaznjivo. Da li je neko prijavio ili su sami reagovali ostace nepoznanica.
Inace da sepohvalim mojim iskustvom. Istekli su mi ugovori za mobilnu i extra trio.
Htio sam da kupim A5 crni i predjem na magenta L paket.
Prvo sam cekao u shopovima 2ipo sata u jednom i sat u drugom i nasao sam samo bijeli koji mi se nije svidjao. Dan kasnije, srijeda prosle nedjelje pozovem call centar da priupitam oko ugovora ko vrace opremu i slicno i utoliko se na webshop pojavi jedan crni a 5 i ona rezervise telefon na moj broj. I taman sam mislio ajde produzicu ugovor i OK je.
Ja cekaj cetvrtak niko se ne javlja. Petak niko se ne javlja. Subota niko se ne javlja. U subotu navece zovnem call centar i neka od agenata kaze proslijedice dalje sluzbi da provjere sto je bilo i neko ce me u ponedjeljak kontaktirati.
Ajde reko OK, mozda se desilo da su pobrkali, puno pordzbina i sl.
Ponedjeljak 7i30 navece niko me zvao nije. Tada sam nazvao opet call centar i molio izvjesnu Eminu da mi da kontakt nekoga ko radi prodaju preko webshopa ili prodaju stanovnistvu samo da pitam sto je bilo sa mojom porudzbinom i telefonom. I onda obeca da ce me nazvati u sjutra, ako me ostale osobe iz maila koje je navela ne pozovu. Kaze nemaju oni broj ne mozete ih kontaktirati. Malo kontradiktorno da zaposleni telekoma nemaju telefonski broj ili email ali dobro.
Dosao je utorak naravno da me niko nije zvao za telefon. Zvala me Emina oko 18h da kaze da telefona nema, da je doslo do greske u sistemu i da je telefon prosao. Od nje jako lijepo posto je prva koja se udostojila da mi odgovori na moje pitanje sto je bilo sa telefonom, kad cu dobit telefon i zasto necu. I zabiljezila je da ce me zvati kad bude naredna isporuka telefona, ako se pojavi crni A5 da ce me zvati da ponude.
Rekoh da ne mora, jer dzabe da mi ga daju ne bih potpisao novi ugovor, a i postojeci odnos pruzaoca i korisnika usluga cemo zavrsiti brzih dana na obostranu srecu.
Ono sto je mozda trebalo bit bitno u cijeloj prici, vec 24 mjeseca su mi racuni 70+ eura. Dodatno placam ocev fixni i mobilni 50+ eura. Naravno da nisam najveci platisa Telekoma, i da nisam jedini uredni u placanju, ali to je politika velike zapadne firme koja se svodi na dobro je to on je samo jedan nezadovoljni korisnik od 200,000+ korisnika koje imamo.
Eto tako se ja pridruzih klubu klijenata prema kojima se T-Com ''korektno'' odnio.
Last edited by hercules; 12-11-16 at 20:22.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A šta je to za njih 3000e za ugovorni period. Da je sreće da te zovnu u časte te A5 da produžiš ugovor...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Meni juče stiže poruka takođe, da je opcija internet 5 istekla, iako je prošlo samo godinu dana od kako sam kupio telefom i uz njega dobio besplatan internet dvije godine...
Sve iako bude tako, imam njihov modem sa data karticom, 30GB za 10e... Milina.
Poslato sa Huawei P9
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Zar im nije naredjeno da internet mora od decembra da im bude jeftiniji? Mislim da sam tako procitao.
Evo jutros zvah, ovaj sa 1500 mi "garantuje" da još godinu dana imam mobilni internet, da je vjerovatno greškom poslata poruka...
Poslato sa Huawei P9
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Probaj jedan MB potrošiti pa ćeš vidjeti po stanju na računu.
Poslato sa Huawei P8 lite
Last edited by radja; 13-11-16 at 17:17.
Rekoše da će 21.og biti neki popusti, zna li ko šta ?
Love, peace and respect.
ko je rekao i popusti na sta? :-/
(nečitko)
Bice kampanja cuh ali detalje ne znam. Sigurno ce biti popusta...sacekaj isplatice se...
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bice ali uz neki novi paket koji je nepovoljniji.
od ukidanja ritam kluba nista kod njih nije bilo povoljno, bar ne na paketima ispod ~30e mjesecno, tako da apsolutno nemam nikakva ocekivanja od njih vise. Zadnjih nekoliko puta si davali "strasne" popuste na modele od prosle, pretprosle, pa cak i one od prije 3 godine (sjecam se da sam nedje vidio HTC One X na popustu, koma!)
(nečitko)
Džabe, oko 215e, a može i po 9e mjesečno
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
telekom.me This domain name expired on Nov 28 2016 06:32:43:000AM
Click here to renew it.
HAHAHAHAHAHAH, evo je jutros i mail.t-com.me down!
Hahahahhahahahhahahahah
ne može se ni mail primit, 21. vijek
a ne, kad jos koristite njihov mail!Njihov placeni servis je uvijek radio X puta gore nego besplatni Gmail BETA!
(nečitko)
ja ne koristim nego šaljem, imam pristup pa vidim da nijedan mail nije došao od 11h što je nemoguće.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks