Kakvo ***** malo ovo nisu istine :lolblue:
Samo diskvalifikacija na jedan duzi period moze smirit' ovog degena.
Kakva budala od vozaca. Taj vise u moj tim ne bi vozio.
TAKUMI
Kakvo ***** malo ovo nisu istine :lolblue:
Samo diskvalifikacija na jedan duzi period moze smirit' ovog degena.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kako Rikardo blokira zadnji točak Vetelu da ovaj ne može prestić Verstapena na izlaz iz krivine ... ono je stvarno detalj trke jer su ga stavili u takav sendvič da je to bruka dobro odradjeno ...
deuscroix
5 sec penalty...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Evo dadoše 5 sek. Verstapenu za istu stvar koju je Hamilton napravio na start trke kad je preko livade zadržao prednost nad Rozbergom ... dupli standardi ...
deuscroix
Sprdnja od sporta.
TAKUMI
Da a najjače je što na skaju brbljaju na kraju, "mora biti kazna jer je posjekao krivinu i tako dobio prednost" a kad to Luis radi nikom ništa...
Klošar mali, još se raduje kad prolazi kroz cilj kao treći a kako ga ladno ispratiše iz prostorije za pobjednike da stigne Seb. Pokisao odjednom.
Ma njemu je tim rekao da se skloni i zavrsio bi cetvrti, ali dzaba, on trazi da mu se Rikardo skloni, a nikome se ne sklanja i kad mu se naredi. Nema tu tima, da ga sklone iz bolida jednu sezonu pa da vidimo bi li primirio.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne kažem da je ispravno ić prečicama ali su trebali to jasno stavit do znanja da će i Hamilton bit kažnjen sa 5 sek. jer bi bila trka bila zanimljivija i pravednija ...
deuscroix
Evo jedna drkačka za prijatelja JUANa:
![]()
TAKUMI
Vet +10 sec...
Ono sto je rekao Charliju preko radija je prejako.
Last edited by Fabia_Elegance!; 31-10-16 at 00:51.
TAKUMI
da to je bas jako bilo...eto mu sad ta kazna...neka uziva...
bolje da ode sa nekim psihologom da porazgovara
Za trenutak sam pomislio da su ga kaznili zbog "honestly, f*** off Charlie" a ispade zbog mijenjanja pravca pri kočenju u duelu sa Ricciardom. U intervjuu nakon trke Max je isprozivao Seba da je puko, a kad su ga pitali za mijenjanje pravca pri kočenju rekao je da Seb ni to ne zna da uradi kako treba (tj. kao Max) i da bi trebalo da uči od njega??????? Kao što rekoh, mali je drzak da je to neviđeno, i sve mu prolazi, zbog Rb lobija zbog kojeg je i Seb dobio kaznu. Da je kojim slučajem Ricchi obišao Seba, Max mu ne bi vratio poziciju koju mu je Ricchi dao u toku trke...
A čitav sistem kažnjavanja je presmijesan, nedosljedan i prilagođen jakim timovima. Trebalo je i Ricchija kazniti sa 10sec da zatvore paradoks.
![]()
mene Seb razocarava svojim ponasanjem u zadnje vrijeme.... ako si sampion treba da znas da ima i uspona i padova...i da ne moze sve biti idealno.. ali njemu cim nije sve kako treba on puca...
vozac koji je prethodnu sezonu i pola ove bio po pola sekunde brzi od kimija u kvalifiakcijama, sad je redom sporiji od njega... to moze da znaci da je kimi odjednom puno brzi vozac, sto mislim da nije slucaj...
dalje, neke greske koje ni pocetnici ne rade i sl... jednostavno u poredjenju sa alonsom po tom pitanju je nula... da ne duzim, za ono kako se seb ponasa i sto pruza na stazi ne moze biti opravdanje stanje u ferrariju... narocito ne vozacu kalibra kao sto je on... jer je sramotno da ga svaku trku slusamo dje place i sl...
Pukao je, honestly.
TAKUMI
Jeste jadno, četvorostruki prvak a preko radija kuka, psuje sve živo. Prošle nedjelje sam vidio neki članak da ljudima u Maranelu nedostaje FA, mada sam ipak sklon mišljenju da je to novinarsko naduvavanje...
Arrivabene - a ne gotivim ali ga je ucutkao preko radija doktorski. Kao da je Seb imao napad panike, "Calm down Sebastian" na lošem engleskom, baš mi je dobro palo ovog puta.
Neka su ga taman kaznili. Kako je lukavo gradio Rikarda.
Previše se žali na Team radio.
Najbolje mu je Alonso rekao.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks