Page 333 of 373 FirstFirst ... 233283323329330331332333334335336337343 ... LastLast
Results 8,301 to 8,325 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Zašto jure kriminalce koji su platili egzekucije u Crnoj Gori?
    Zato što su to lica s'potjernica
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ja mislim da si ti suvise vremena proveo u ovom balkanistanu pa si zaboravio kako normalna drzava funkcionise. Kad specijalni tuzilac izadje na TV i kaze da su unistili skladiste oruzja terorista u operaciji u susjednoj drzavi - nema cekanja godinama da se sazna istina tokom tamo nekog sudjenja. Nego sve ima da objasni odmah, i u novinama, i u skupstini. I sve mora da bude logicno i jasno. Inace tuzilac vise nece biti tuzilac, a vjerovatno ni njegov sef nece ostati na svom mjestu.

Odgovornost drzavnog funkcionera za javno izrecenu rijec je jasna. Samo kod nas i u slicnim kvazi-demokratijama moze direktor policije, tuzilac ili premijer ("nemam dokaza da je DF ali bi bilo cudo da nije") da truca pred kamerama sta mu u tom trenutku padne na pamet i da ne snosi nikakvu odgovornost za to.
    Informacije koje imaju ce vjerovatno da predstave javnosti kad zavrse sa istragom. Ali nece tebi da dokazuju istinitost tih podataka, tako da ni tad neces biti zadovoljan. O cemu onda pricamo?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bilo je tog dana još starijih ljudi, vjerovatno zanatlija, paora, traktorista itd..., koji su išli iz Srbije put Ostroga pa nijesu uhapšeni.
    Što oni nemaju veze sa ovima???

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Informacije koje imaju ce vjerovatno da predstave javnosti kad zavrse sa istragom. Ali nece tebi da dokazuju istinitost tih podataka, tako da ni tad neces biti zadovoljan. O cemu onda pricamo?
    Nisam bitan ja, vec javnost. U normalnoj drzavi ne moze drzavni funkcioner da daje izjave o policiji koja unistava oruzje u susjednoj zemlji a da ne mora odmah da ih objasni. Ne moze premijer da prica da ne zna ko je organizovao teroristicke napade ali da mora da je bila opoziciona partija.

To sto si ti navikao da te tretiraju kao pecurku, tj drze u mraku i hrane svacim, ne znaci da je to normalno stanje.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Nisam bitan ja, vec javnost. U normalnoj drzavi ne moze drzavni funkcioner da daje izjave o policiji koja unistava oruzje u susjednoj zemlji a da ne mora odmah da ih objasni. Ne moze premijer da prica da ne zna ko je organizovao teroristicke napade ali da mora da je bila opoziciona partija.
    I dalje insistiras na tome da mora sve odmah da se objasni. I da ti se objasni znamo obojica da bi se zalio i da bi trazio dodatna objasnjenja. Ionako optuziste Katnica da je dio zavjere bez ijednog dokaza. Nikad vam nijedno objasnjenje nije dobro ni dovoljno. Uvijek treba jos. Tako to ide kod teorija zavjere.

Sto se tice premijera tu si u potpunosti u pravu. Ali i o tome sam vec pricao. Od tog covjeka ne ocekujem bolje. Dobra strana toga sto ne moze da se uzdrzi od takvih komentara je sto narod moze da vidi kakvo je govedo. Ali ni DF se nije bolje pokazao. Kao opozicija, pa jos sa najvise glasova, trebalo je da pokazu da su bolji od njega a uradili su istu stvar.

To sto si ti navikao da te tretiraju kao pecurku, tj drze u mraku i hrane svacim, ne znaci da je to normalno stanje.
    Ne znam kako mozes da pricas o drzanju u mraku kad si skocio na teoriju zavjere prije nego sto si imao jednu jedinu zvanicnu informaciju. Ti si sam sebe smjestio u mrak a svaku informaciju do sad si pokusao da protumacis onako kako bi odgovaralo tvom inicijalnom zakljucku. Tako da cak sam sebe hranis svim i svacim.

Thanks Thanks Given 
    6,305
    Thanks Thanks Received 
    6,835
    Thanked in
    3,275 Posts

Evo kod Komnenica Ranja kaze sacekajte i Vanja kaze sacekajte. Treba li vam vise od toga?
    Ranja = Vanja?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

I dalje insistiras na tome da mora sve odmah da se objasni.
    Odmah su policajci i tuzioci izasli u javnost sa pricama o teroristickom napadu. Ako uzbunis javnost na taj nacin onda moras da budes spreman sve odmah i da objasnis.

Naravno, da su rekli "istraga je u toku" sve bi bilo u redu. Ali su oni morali da se bave politikom a ne profesijom.

Ionako optuziste Katnica da je dio zavjere bez ijednog dokaza. Nikad vam nijedno objasnjenje nije dobro ni dovoljno. Uvijek treba jos. Tako to ide kod teorija zavjere.
    Opet ti mijesas mene i tebe u ovo. Neka oni objasne ovo sto su dosad nalupetali pa niko nece sumnjati u zavjere.

Ne znam kako mozes da pricas o drzanju u mraku kad si skocio na teoriju zavjere prije nego sto si imao jednu jedinu zvanicnu informaciju. Ti si sam sebe smjestio u mrak a svaku informaciju do sad si pokusao da protumacis onako kako bi odgovaralo tvom inicijalnom zakljucku. Tako da cak sam sebe hranis svim i svacim.
    Kad direktor policije i specijalni tuzilac pricaju ocigledne gluposti o operaciji koja je direktno koristila vladajucoj partiji, u ovoj zemlji, gdje je nesto slicno vec odradjeno 1997, ja cu da pretpostavim da je to jos jedna politicka izmisljotina. Sve dok ne ponude neko racionalno objasnjenje tih gluposti koje su izjavili. Okamova ostrica.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Odmah su policajci i tuzioci izasli u javnost sa pricama o teroristickom napadu. Ako uzbunis javnost na taj nacin onda moras da budes spreman sve odmah i da objasnis.

Naravno, da su rekli "istraga je u toku" sve bi bilo u redu. Ali su oni morali da se bave politikom a ne profesijom.
    Šta je trebalo da rade ?

Da sazovu konferenciju za štampu i izjave nešto tipa "nešto se dešava, istraga je u toku"
    Kad direktor policije i specijalni tuzilac pricaju ocigledne gluposti o operaciji koja je direktno koristila vladajucoj partiji, u ovoj zemlji, gdje je nesto slicno vec odradjeno 1997
    Vjerovatno je i Sedmi Bataljon čista laž
    bio bih zaprepašćen da je ovakva izjava dođe od nekog drugog, ali od tebe me ni najmanje ne bi iznenadilo
    Last edited by Rakun; 28-10-16 at 02:22.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

Ja mislim da si ti suvise vremena proveo u ovom balkanistanu pa si zaboravio kako normalna drzava funkcionise. Kad specijalni tuzilac izadje na TV i kaze da su unistili skladiste oruzja terorista u operaciji u susjednoj drzavi - nema cekanja godinama da se sazna istina tokom tamo nekog sudjenja. Nego sve ima da objasni odmah, i u novinama, i u skupstini. I sve mora da bude logicno i jasno. Inace tuzilac vise nece biti tuzilac, a vjerovatno ni njegov sef nece ostati na svom mjestu.
    Znam da je mnogo lakse drzat predavanja na principu opstih mjesta, “normalnih drzava”, “javnosti", itd, nego se ozbiljno i strucno baviti problemima. Navedi konkretno koji je to propis Katnic prekrsio, pa onda mozemo da pricamo o odgovornosti. Postpuak ce teci, i dokazi se izvoditi, u skladu sa zakonom – ako je nedje sto prekrseno, recite dje pa da se time bavimo.

Ali problem je nesto drugo. Mislim da danas nema niti jedne osobe koja se zanima dogadjanjima u Crnoj Gori da bi i za momenat pomislila da lideri i clanovi DF ne bi bili u prvim redovima da se scenario o kojem je Katnic govorio zaista desio. E zbog toga se Katnic sad odjednom krivi za sve i to tako da ga Moraca ne bi oprala, a do prije nedjelju dana su ga svi falili.

U “normalnoj drzavi” bi ova teorija zavjere drzala vodu odlicno, jer bi odgovor na svu ovu pricu bio jednostavan – “DF postuje drzavu i njene institucije, ne podrzava i ne poziva na nasilnu smjenu vlasti, i bezrezervno je posvecen intresima svoje drzave”. Tu recenicu niko u DF-u (ili na njihov racun) ne moze da izgovori i u tome je sustina problema.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Šta je trebalo da rade ?

Da sazovu konferenciju za štampu i izjave nešto tipa "nešto se dešava, istraga je u toku"

Vjerovatno je i Sedmi Bataljon čista laž
    bio bih zaprepašćen da je ovakva izjava dođe od nekog drugog, ali od tebe me ni najmanje ne bi iznenadilo
    Nazalost, i tvoju i policijsku, kad drzava ne vazi da je dosta da jednom govori istinu pa da joj se vjeruje. Cak i kad drzava ima mnogo bolju statistiku, kao ova nasa, koja laze samo u nekih 70% slucajeva, opet su ljudi nekako sumnjicavi.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Default Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Quote Originally Posted by augustin View Post
    Znam da je mnogo lakse drzat predavanja na principu opstih mjesta, “normalnih drzava”, “javnosti", itd, nego se ozbiljno i strucno baviti problemima. Navedi konkretno koji je to propis Katnic prekrsio, pa onda mozemo da pricamo o odgovornosti. Postpuak ce teci, i dokazi se izvoditi, u skladu sa zakonom – ako je nedje sto prekrseno, recite dje pa da se time bavimo.

Ali problem je nesto drugo. Mislim da danas nema niti jedne osobe koja se zanima dogadjanjima u Crnoj Gori da bi i za momenat pomislila da lideri i clanovi DF ne bi bili u prvim redovima da se scenario o kojem je Katnic govorio zaista desio...
    Moram da ti odam priznanje. Jedan od najlicemjernijih odgovora u citavom licemjernom topicu.

Prvo se pozivas na to da tuzilac nema nikakvu striktno pravnu odgovornost za javno izrecenu rijec.

Vec u sledecoj recenici optuzujes DF bez i zrna dokaza, samo onako, sto ti se ne svidjaju. Kamo ti ovdje pozivanje na pravnu odgovornost i izvodjenje dokaza?
    Last edited by SKOJ; 28-10-16 at 07:33.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,014
    Thanked in
    4,020 Posts

Malo si mašio. Nije rekao da je df organizator državnog udara ili terorističkog napada, nego da svako ko prati stanje na političkoj sceni misli da ne bi imali ništa protiv takvih scenarija. Za Demos, Demokrate i druge partije to ne misle. Poenta je da je df sam sebi takvu reputaciju namakao svojom pričom i djelovanjem u zadnjih godinu i po. Slika koju su o sebi stvorili nema veze sa dokazima za bilo šta.
    Last edited by NHM; 28-10-16 at 08:36.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Malo si mašio. Nije rekao da je df organizator državnog udara ili terorističkog napada, nego da svako ko prati stanje na političkoj sceni misli da ne bi imali ništa protiv takvog scenaria. Za Demos, Demokrate i druge partije to ne misle. Poenta je da je df sam sebi takvu reputaciju namakao svojom pričom i djelovanjem u zadnjih godinu i po. Slika koju su o sebi stvorili nema veze sa dokazima za bilo šta.
    A kakvu je reputaciju sebi ova vlada, policija i tuzilastvo namakli kroz godine lagarija? Ili, ako ti se ne ide tako daleko u proslost, sad sa pricom o unistavanju oruzja? Imamo dokaze ali smo ih... eh... unistili.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Malo si mašio. Nije rekao da je df organizator državnog udara ili terorističkog napada, nego da svako ko prati stanje na političkoj sceni misli da ne bi imali ništa protiv takvog scenaria. Za Demos, Demokrate i druge partije to ne misle. Poenta je da je df sam sebi takvu reputaciju namakao svojom pričom i djelovanjem u zadnjih godinu i po. Slika koju su o sebi stvorili nema veze sa dokazima za bilo šta.
    A kakvu je reputaciju sebi ova vlada, policija i tuzilastvo namakli kroz godine lagarija? Ili, ako ti se ne ide tako daleko u proslost, sad sa pricom o unistavanju oruzja? Imamo dokaze ali smo ih... eh... unistili.

Sta god da navedes da je sumnjivo kod DFa moras da priznas da je tri puta sumnjivije sa vladine strane.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,014
    Thanked in
    4,020 Posts

Super, dps je lopovski, nepotistički i sve ostalo; policija i tužilaštvo rade u interesu dps-a. Slažemo se da su oni stvorili takvu sliku o sebi. I kakve to veze ima sa ovima iz df-a i slikom koju su stvorili o sebi?

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,798
    Thanked in
    1,603 Posts

malo se zaboravilo na rezultate izbora... legendarna amnezija naseg naroda
    f6

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,014
    Thanked in
    4,020 Posts

Istina, zaboravili na 40 hiljada novih radnih mjesta vrlo brzo. Na primjer.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Super, dps je lopovski, nepotistički i sve ostalo; policija i tužilaštvo rade u interesu dps-a. Slažemo se da su oni stvorili takvu sliku o sebi. I kakve to veze ima sa ovima iz df-a i slikom koju su stvorili o sebi?
    Jedino to sto sam rekao da je licemjerno pozivati se na to da tuzilac nije odgovoran za ono sto javno kaze, jer ne postoji pravni propis koji to pokriva, a onda u sledecoj recenici optuzivati DF na osnovu njihove reputacije, bez ikakve pravne osnove i dokaza.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,798
    Thanked in
    1,603 Posts

kazu da je milu javljeno iz amerike da se povlaci pa je zato stavio duska. boga mi nebijase mu svejedno, bijase klonuo malo. sad ce u spuz...
    f6

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

http://www.cdm.me/politika/ruske-slu...e-u-crnoj-gori

Ruske službe hoće promjenu politike u Crnoj Gori
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,014
    Thanked in
    4,020 Posts

Jedino to sto sam rekao da je licemjerno pozivati se na to da tuzilac nije odgovoran za ono sto javno kaze, jer ne postoji pravni propis koji to pokriva, a onda u sledecoj recenici optuzivati DF na osnovu njihove reputacije, bez ikakve pravne osnove i dokaza.
    Opet ne čitaš šta sam napisao. Nije optuživao df za bilo šta osim da im ne bi smetalo da se ostvario scenario koji dps forsira u javnosti. Nije isto tvrditi da df-u ne bi smetalo i da je df organizovao.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Nesto sad gledam, ime ove teme bi valjalo promijeniti, mnogo toga se izdesavalo od kada sam ja najavio da ce se desiti demonstracije i pokusaj drzavnog udara, tek sada vidimo sta se sve desilo poslije onog sto sam ja najavio, imali smo demonstracije, kampovanje, napad na policiju i pokusaj zauzimanja parlamenta i procesuiranje politicara za pozivanje na drzavni udar...
    Nisam isao toliko daleko ali evo se dodase nove stvari sa ovim terorizmom, koji mozemo da uvezemo sa pricom ranije, ipak je sve to ista ekipa politicara u CG izgurala uz finansijsku pomoc i instrukcije od njihove madr raša...

Ime teme promijeniti ako ima volje kod adimna u ``Drzavni udar u Crnoj Gori i pokusaji terorizma``
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Opet ne čitaš šta sam napisao. Nije optuživao df za bilo šta osim da im ne bi smetalo da se ostvario scenario koji dps forsira u javnosti. Nije isto tvrditi da df-u ne bi smetalo i da je df organizovao.
    Mislim da ti ne citas pazljivo. Mozda grijesim. Pozivanje na to da DF njihova reputacija cini sumnjivima, bez i zrna dokaza, je licemjerno kad se u prethodnoj recenici augustin poziva na to da tuzilac nije odgovoran za ono sto javno kaze jer ta odgovornost "u ćitap ne piše".

Ili treba o odgovornosti obije strane pricati u kontekstu striktno zakona i pravne procedure - "daj da sacekamo pa vidimo i za tuzioca i za DF" ili o obije strane razgovaramo u kontekstu onoga sto su javno izjavljivali, u kom slucaju su obije strane odgovorne i krive.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,014
    Thanked in
    4,020 Posts

Izgleda da mi je uzalud rabota. Te su dvije stvari potpuno nevezane, to uporno pokušavam da objasnim. Isto kao što je, zvanično, jedino Sveto dps lopov, a za ostale nema dokaza, to znači da ne smiješ da sumnjičiš ostale dpsovce?

Makar si prestao da govoriš da optužuje df bez dokaza, sad kažeš da ih sumnjiči. Po treći put, čovjek je rekao da svako ko prati dešavanja na političkoj sceni misli da df ne bi imao ništa protv da se desilo ono što se tvrdi da je planirano, nije rekao da su krivi za organizaciju ili da ih sumnjiči da su organizovali. Ovo nije nijansiranje pa da se može pobrkat.

P.S. Ne bih imao ništa protiv da opletem onu Đuhićku, ali to ne znači da sam ja njen makro ili diler kokaina.
    Last edited by NHM; 28-10-16 at 09:47.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

cek nisam ukapirao, opleo bi dzemper za Djuhicku sa svom pregradom za koku
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 333 of 373 FirstFirst ... 233283323329330331332333334335336337343 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)