... Za Barcelonu oko 01.12...da li ima što???
Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
Za online check-in da li se nesto placa?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Naprotiv. On je besplatan
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Last edited by jakov_ct; 26-10-16 at 14:10.
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Kod wizzAir-a je praksa da mozes sa sobom da poneses ranac ogranicenih dimenzija i jednu rucnu torbu recimo notebook torba. Kabinski prtljag i prtljag za cekiranje se placa.
Ja sam nosio 2 DSLR-a, 2 objektiva i notebook u ranac i niko me nije provjeravao, mada probao sam sam da stavim ranac u onaj koš i bez problema je stao.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
946.eq
ovo vele na ryanair
What cabin baggage can I carry?
You can carry one cabin bag weighing up to 10 kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 onboard the aircraft.
Due to cabin space limitations only 90 large cabin bags (55 x 40 x 20 cms) can be carried in the cabin, any bags remaining will be carried free of charge in the aircraft hold.
Passengers who have purchased Priority Boarding will not be asked to place their cabin bag in the aircraft hold, unless necessary due to operational reasons.
There is no cabin bag allowance for an infant (aged 8 days to 23 months) travelling on an adult’s lap; however a baby bag up to 5kg may be carried by the accompanying adult in addition to their own cabin bag allowance.
Oversized cabin baggage will be refused at the boarding gate, or where available, placed in the hold of the aircraft for a fee of Ł50/€50 (fee subject to VAT on domestic flights at applicable government rates). If you are unsure whether your bag is the correct size, check it at the Bag Drop desk before going through security.
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Mene nisu smarali, a ruksak mi je i te kako bio van predviđenih dimenzija. Prikači taj mali ranac uz dršku kofera (tako je drug uradio), ne bi trebalo da bude problema.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by Lackie; 26-10-16 at 17:19.
Meni su Rayan iz Brisela ponudili da rucni kofer besplatno stavim dolje u prtljag. Isto su nam na Cilipe ponudili Vueling
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ni turska
Ovaj bejrut je interesantan iz bg, ali su nikakvi letovi, u 3 ujutru stize, a ide u 4. Ne znam kome je palo na pamet tada letove da stavi.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Kojom kompanijom do Beča u januaru-februaru, drugu su trazili 180e u Baru danas nisam siguran koja kompanija. Moze varijanta avion +bus, jer mi se ucinjelo da je to malo skupo po osobi.
Poyy
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
946.eq
Dodjes do BG i odavde si u Becu za 5-6 sati voznje autoputem preko Madjarske
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
to sto ti nude besplatno da ga stave doljeje zato sto ima previse rucnog prtljaga i ne moze da stane pa ga bacaju dolje
hotel za 220e sto je meni dao je sa 3* i nije hostel...a sve i da je hostel cijena 110e po osobi je smijesna za 4 dana bilo dje kamoli u Minhenu
direktan link je na njihovom sajtu...obicno te akcije traju dan ili dva i moras da pozuris jer imaju ogranicen broj tih karata
Imas srece ako mozes da nadjes bas hotel za te pare. Minhen nije toliko skup kao grad i predivan je. To sto moze da se nadje na sajtu je mnogo,mnogo skuplje od toga,zato sam ti trazila direktan link ili posalji link hotela koji je u pitanju.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
pa rekoh da je direktno preko wizz-a akcija popust 75e na paket avio+hotel...ne znam koliko se krecu inace ali ono sto sam vidio je prejeftino
U Minken ispod 100e nema krstenog hotela u centru. Jedan od najbogatijih gradova u evropi, ladno al standard.
Jel bio ko u Izrael?
Nema jeftinih karata, oko 280 iz bg, ali se cini najinteresantnije za poc van evrope nedelju dana sredinom decembra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks