Mene je miui 7
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Ista stvar i kod mene na Redmi Note 3.MIUI 8 dosta bolji po pitanju baterije.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
pa sto se ne ponudite da mu ubacite miui 8, jasno da covjek ne umije sam.
Ja sam moj dva put pokvario prije nego što sam uspio da ga napravim, tako da mu moje savjete o ubačanju miui 8 ne bih preporučio![]()
Ako nije problem da "pozajmim" uputstvo sa drugog foruma :mrgreen: (samo skineš zadnju verziju xiaomi.eu roma - 8.0.5) Inače ta verzija meni odlično radi a na CM13.1 baterija radi još i bolje..
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?361799-Xiaomi-Mi4c&p=4778309&viewfull=1#post4778309
Last edited by institucija; 24-10-16 at 09:05.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nazalost nemam ga, izasoa je nedavno, tako da je jos rijetko ko dosao do njega. Imas njegovog prethodnika mi5 vrlo lijep, dobra kamera, baterija isto zahvalna.
Mi5s je skuppp
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kako skup, nije ni 50e razlike izmedju mi5 i 5s. A ovaj tek izasao.
Dogovorenooo ,jer ispostovah post kolege sa smenjenjem osvjetljenja,gasenja vibracije itd ,nista postiga nisam . Opet je sve istooo
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Da sam na tvom mjestu izabra bih Xiaomi Mi5 128Gb verziju, ceramic back i to ne znam da li se lomi ka cackalica, ali rekao bih da ne.
A Xiaomi Mi 5s, ne znam kakv mu je bend test, jedino da se saceka Dzeri sa youtuba.
Razlog, mnogo bolja kamera na "obicni" Mi 5. Mada i to treba uzet sa rezervom, jer kada sam nekoliko mjeseci unazad gleda za ovaj model, mikrofon je slabije snima zvuk na video. Vjerovatno su to do sada softverski ispravili.
Kada sam aktivnije pratio temu, sjecam se da @Albatros kupio Mi5, pa mu mozes poslat poruku da pitas sto i kako.
Last edited by METZ; 25-10-16 at 21:34.
Djeluje mocno ali i krhko. Jedan pad i kuku lele![]()
Ovo je zaista fantazija, mogli su da naprave malo manji pa da bude za jednu ruku... ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Bice dobar![]()
Još kad bi mu cijena bila nekih 200e...![]()
Najavili su cijenu od 590$
To je valjda od 256gb i pozlatom. 519dolara je od 128gb
To je odlicno. Mislio sam da postoji samo jedna verzija..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks