Page 5 of 12 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 101 to 125 of 296

Thread: Rezultati izbora 10/9/2006 i sto dalje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mugi 61,7 % a izgleda da je na ivici toga da Liberali izgube treci mandat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funestis View Post
    :dring: :dring: :dring: :yipiiii:
    I JA TEBI I JOS PAR NJIH:

i :dring::twist: A ONIM DRUGIMA

IDEMO DALJE I NIJE TO TAKO LOSE KAKO SE VAMA CINI....
    A mnogo bih volio da se ponudi koalicioni sporazum LP i BS i GP (Iako nije u parlamentu!)!!!
    Nadam se da ce bit ovi moji dovoljno smekeri za jedan takav potez...
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedva cekam prvu sjednicu da gledam na tv radikale..jos kad bi visnjica dje nasli..ho ho

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jbt, od kad sam dobio pravo glasa uvijek sam glasao Liberale, i nikad nisu mogli prebacit 4%. Mozda je do mene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Gledam na televiziju slavlje u Podgoricu.

Svaka čast.

Nabla Guest

Dakle, tema je rezultati i sta dalje.
    Odgovor je: DPS opet dobio, a sta dalje? FK Bezanija odavde!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Iznenadjenje su ovi rezultati.
    DPS je dokazao da je najbolja izborna masinerija u jugoistocnoj evropi, to je definitivno.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ja nemam dje bjezat sve i da ocu, tako da cu morat odje ostat i nadat se da ce bit bolje.Isto ka sto se nadam zadnjih 10 godina.
    narod je izabra koga je izabra i neka im(nam) je srecno.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Dutch

Slazem se...
    I sramota je da se josh uvijek ljudi pozivaju na nacionalnost i na taj nachin
    josh vishe dijele i onako podijeljen narod...Ova vlast nije napravila ovu drzavu napravio je NAROD i ako neko misli da je vrijeme da se DPS/SDP povuche sa vlasti taj neko nije protiv drzave i njenog naroda.Zapitate li se nekada da je dosta bilo Milovog,kako ne osjetite potrebu za promjenom,zashto ne dati shansu nekom drugom da se pokaze i dokaze...Ja sam Crnogorac i moja porodica je dosta toga izgubila u vrijeme 90-ih jer se izjashnjavala za Crnu Goru,moj otac je napustio posao u drzavnoj bezbijednsti 94 zato jer je jedini bio za projekat nezavisne drzave...U njegovoj kancelariji tj.u kancelariji nacelnika stajala je slika velikosrpskih vodja ispod kojih su se vodile sve znachajnije sjednice a danas isti ti su veci crnogorci nego moj otac i svi mi zajedno i rukovode opshtinama i raznim institucijama nazivajuci sebe konstituentima drzave Crne Gore Smijeshno a najsmijeshnije je shto vidim da na ovom forumu ima mnogo mladih ljudi koji mnogo stvari ne znaju a daju sebi za pravo da prichaju sve i svashta...Ja sam glasao za DPS do ovih izbora jer nije bilo alternative...Nisam bio za to da mi neko zabranjuje da budem Crnogorac,nisam bio za to da se u svojoj drzavi osjecam kao otpadnik ali sam bio svjestan svih nedostataka ove i ovakve vlasti...Ne mogu im se oduzeti neke dobre stvari koje su uradili za ovu drzavu ali dosta je bilo ljudi kako ne shvatate...Hocete li citav zivot da ih glasate?Hocete li ikad osjetiti zelju za promjenom?Vi ka' da svi imate plate po 1000e Rekoh,do ovih izbora glasao sam DPS I glasao sam za nezavistnost i bio malo aktivniji nego vecina vas u ostvarivanju nezavistnsti ali ovaj put sam glasao za promjene...Njihov projekat mi je bio bolji,obecanja koja su dali i probni period od 2 godine za razliku od ovoga shto smo dobili...4 godine...Niko ne garantuje da bi bi stvarno ostvarili ono shto su obecali ali nikada necemo znati...Da li i ja sada spadam u ovu grupu ''dezertera''?Nije mi jasno kako mozete da prichate takve stvari?Zapitate li se da li vrijedjate nekoga takvom glupom i plitkom prichom??
    Ja smatram da ovaj narod zasluzuje i moze mnogo bolje,mozemo zivjeti zajedno u miru i drzava Crna gora mora i moze da bude drzava svih gradjana...Mora se prestati sa prozivanjem ko je glasao DA ko je glasao NE...Bilo... proshlo.ostace zapisano...Sada moramo zivjeti zajedno i graditi ljepshu i bolju buducnost...

Quote Originally Posted by LadyDaytona View Post
    Za mene su i ovi "dezerteri" po BG nalogu tj. beskichmenjaci - neprijatelji drzave. PZP/u je bila bitna samo fotelja pa i u SCG, a ne Drzava CG, dokazali su.
    Razumijemo se odlichno.
    Pazi shta prichash
    TECHNO IS MUSIC FOR THE FUTURE OF THE HUMAN RACE. WITHOUT THIS MUSIC THERE WOULD BE NO PEACE.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Samo mi nisu jasni ovi sto idu kroz grad i slave i came tamo ispred vlade. Razumijem kad smo slavili za referendum (mi koji smo glasali za nezavisnost) i to je ljubav prema drzavi, ali ovakva ljubav prema partiji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Marco
    glasao si za nezavisnost i onda si dao glas ljudima koji su probali da sabotiraju taj referendum, svaka cast, uspio si samog sebe da zajebes
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sad mogu da vas napustim na neko vrijeme....
    Znam da je i ovaj put CG odluchila za najbolje, za mir, za opsti prosperitet, za civilizovanost, kulturu, za licnu i opstu sve bolju i bolju buducnost.
    2 pobjede Crne Gore...bilo je super druzenje
    Izvinite ako je bilo nesporazuma...

p.s. poz za mog djeda Miletu i da se sto prije oporavi:*, DIDI/a, Harija, za Side, placenika, milos111111, Chika Bone, monitora, Beranca,Petra, boza,Dobrusky, forumena, augustina, Moracikusa, Matjka, phenomenona .. maaaaa za sve c'oka

Srecno svima i Cao!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako sam dobro na brzinu sracunao u Parlamentu ce biti 15 stranaka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo čeka se Gospodar da se pojavi i ljudi dižu dva prsta u znaku "L"?

Svi hvale liberale i glasaju Mila. Fenomen.
    "Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je Sunca i dok je Grahovca!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam da je i ovaj put CG odluchila za najbolje, za mir, za opsti prosperitet, za civilizovanost, kulturu, za licnu i opstu sve bolju i bolju buducnost.

p.s. poz za mog djeda Miletu i da se sto prije oporavi:*, DIDI/a, Harija, za Side, placenika, milos111111, Chika Bone, monitora, Beranca,Petra, boza,Dobrusky, forumena, augustina, Moracikusa, Matjka, phenomenona .. maaaaa za sve c'oka

Srecno svima i Cao!
    Pozdrav! ------------
    "Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je Sunca i dok je Grahovca!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Petar Mrvaljevic View Post

dva prsta su postala sinonim za crnogorce ko tri prsta za srbe nema to vise veze puno sa liberalima
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srecno svima i Cao!
    Pozdrav i tebi ljepotice, svako dobro i sve najljepse.

Neka te sreca prati! :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Petar Mrvaljevic View Post

To nisam ni htio da spominjem, to je ono sto mi najvise bode oci!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Samo mi nisu jasni ovi sto idu kroz grad i slave i came tamo ispred vlade. Razumijem kad smo slavili za referendum (mi koji smo glasali za nezavisnost) i to je ljubav prema drzavi, ali ovakva ljubav prema partiji...
    To je sushtina...Svi se vazhu za partiju,za vodju...
    Niko ne gleda preko toga kao chitav normalan svijet...
    Treba da se gleda program,da se vlast mijenja a mi/oni glasaju iz nekog inata
    i iz straha za promjenom jer nikada promjenu nisu ni dozivjeli...
    Izgleda da se danas pripadnost drzavi Crnoj Gori mjeri jedino po mahanju zastavom po ulicama i nazivanju DPS neistomisljenika dezerterima,izdajicama i sl...Pa i u sluchaju da su ti isti ''dezerteri,izdajnicu'' do juche glasali tu partiju i jednako,ili vishe,ucestvovali u izgradnji drzave Crne Gore...Shto josh vishe boli...
    Eto vam,srecno vam bilo,ne zalite se da vam je loshe jer ste imali shansu
    da neshto promijenite i ucinite zivot boljim...
    TECHNO IS MUSIC FOR THE FUTURE OF THE HUMAN RACE. WITHOUT THIS MUSIC THERE WOULD BE NO PEACE.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    dva prsta su postala sinonim za crnogorce ko tri prsta za srbe nema to vise veze puno sa liberalima
    Neka su i treba da su!

A i ljepse je da su nasa dva prsta, a ne tri, pa im eto slobodno taj srednji prst.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dobruski, sta si pozurio da se pozdravljas kad ona samo ode trkne u klub da slavi

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

Srecno svima i Cao!
    falicesh, falicesh...
    samo ti uzivaj, a vraticesh se Jopet (brzija dana), necesh moc izdrzat, znamo svi to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Dobruski, sta si pozurio da se pozdravljas kad ona samo ode trkne u klub da slavi
    Onda sam se zeznuo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    Marco
    glasao si za nezavisnost i onda si dao glas ljudima koji su probali da sabotiraju taj referendum, svaka cast, uspio si samog sebe da zajebes
    Bitno je da sam glasao za DA,bitno je da sam ucestvovao u stvaranju drzave..Drzava je dobijena nema nazad...Trebam sad da citav zivot glasam jednog covjeka i jednu partiju??O tom sabotiranju moze da se pricha ustvari stvari stoje drugachije...Bitno je da smatram da moze bolje od ovoga..Bitno je da sam protiv koloshara i mafije koja u svakom gradu igra podjednako vaznu ulogu kao opshtinska vlast,ako ne i vishu...Tako je barem u mom gradu (NK)...Bitno je da sam svojim glasom pokusao da dam shansu ljudima za koje smatram da su mogli napraviti velike stvari za sve nas...Vidjecemo kako ce biti za 4 god i dali ce biti prosjecna plata 700e kako je obecano...Zivi bili pa vidjeli!

p.s.I ti bi morao da malo obratish paznju na ono shto pishesh i kako pishesh..Ipak si ti neki moderator

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Marco View Post
    @Dutch

Slazem se...
    I sramota je da se josh uvijek ljudi pozivaju na nacionalnost i na taj nachin
    josh vishe dijele i onako podijeljen narod...Ova vlast nije napravila ovu drzavu napravio je NAROD i ako neko misli da je vrijeme da se DPS/SDP povuche sa vlasti taj neko nije protiv drzave i njenog naroda.Zapitate li se nekada da je dosta bilo Milovog,kako ne osjetite potrebu za promjenom,zashto ne dati shansu nekom drugom da se pokaze i dokaze...Ja sam Crnogorac i moja porodica je dosta toga izgubila u vrijeme 90-ih jer se izjashnjavala za Crnu Goru,moj otac je napustio posao u drzavnoj bezbijednsti 94 zato jer je jedini bio za projekat nezavisne drzave...U njegovoj kancelariji tj.u kancelariji nacelnika stajala je slika velikosrpskih vodja ispod kojih su se vodile sve znachajnije sjednice a danas isti ti su veci crnogorci nego moj otac i svi mi zajedno i rukovode opshtinama i raznim institucijama nazivajuci sebe konstituentima drzave Crne Gore Smijeshno a najsmijeshnije je shto vidim da na ovom forumu ima mnogo mladih ljudi koji mnogo stvari ne znaju a daju sebi za pravo da prichaju sve i svashta...Ja sam glasao za DPS do ovih izbora jer nije bilo alternative...Nisam bio za to da mi neko zabranjuje da budem Crnogorac,nisam bio za to da se u svojoj drzavi osjecam kao otpadnik ali sam bio svjestan svih nedostataka ove i ovakve vlasti...Ne mogu im se oduzeti neke dobre stvari koje su uradili za ovu drzavu ali dosta je bilo ljudi kako ne shvatate...Hocete li citav zivot da ih glasate?Hocete li ikad osjetiti zelju za promjenom?Vi ka' da svi imate plate po 1000e Rekoh,do ovih izbora glasao sam DPS I glasao sam za nezavistnost i bio malo aktivniji nego vecina vas u ostvarivanju nezavistnsti ali ovaj put sam glasao za promjene...Njihov projekat mi je bio bolji,obecanja koja su dali i probni period od 2 godine za razliku od ovoga shto smo dobili...4 godine...Niko ne garantuje da bi bi stvarno ostvarili ono shto su obecali ali nikada necemo znati...Da li i ja sada spadam u ovu grupu ''dezertera''?Nije mi jasno kako mozete da prichate takve stvari?Zapitate li se da li vrijedjate nekoga takvom glupom i plitkom prichom??
    Ja smatram da ovaj narod zasluzuje i moze mnogo bolje,mozemo zivjeti zajedno u miru i drzava Crna gora mora i moze da bude drzava svih gradjana...Mora se prestati sa prozivanjem ko je glasao DA ko je glasao NE...Bilo... proshlo.ostace zapisano...Sada moramo zivjeti zajedno i graditi ljepshu i bolju buducnost...

Pazi shta prichash
    Ovo je zrelo razmisljanje. I ja sam prizeljkivao promjene, da budem iskren. Moje srce kuca za Bosnjake i Liberale, a ni Medu nije nista 'falilo. Medo ima veliki ljudski krediti iz '90-tih koji Milo nikad ne moze dostici.

No u svakom slucaju to me ne sprecava da dzentlmenski cestitam DPSDP koaliciju na pobjedi i pozelim im da sto prije odu s vlasti.

Evo ruke. :-)

Page 5 of 12 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)