Page 330 of 373 FirstFirst ... 230280320326327328329330331332333334340 ... LastLast
Results 8,226 to 8,250 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Opet milo prozva DF da je ovo njihovo maslovo
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Ali 20 ljudi da hapsi preśednika, a 40 da razoruža cijelu vojsku i policiju. Mene samo interesuje, ko su ti ljudi? Avengers? A-Team? Marvel? DC? Gluposti, baš gluposti.
    Dovoljan je JEDAN JEDINI da napravi ****** u Crnoj Gori, a kamo li 20 njih
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Bez Petra Popare - Crnog vo Beograd...nista...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A zasto niko ne saceka sudski epilog? Neminovno do njega mora doc i zbog kredibiliteta sudstva kako u zemlji tako i u inostranstvu i zbog javnisti koja mora saznati sve sto se dogadjalo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

E koga jos briga za javnost... Da je nesto bitno ne bi ni saznali. Ionako se nema pojma sto se cini.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

"Premijer Milo Đukanović izjavio je da bi bila puka koincidencija da oni koji su 16. oktobra planirali da zauzmu parlament i pucaju na narod nemaju baš nikakve veze sa Demokratskim frontom."

To je ta politicka odgovornost lidera i premijera. Ne znam jesu li oni bili iza plana da se pobije narod ali cu ipak da ih optuzim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Baš tako.
    Mada mislim da je najžešći tekst bio nakon opozicione prozivke Katnića, poslije gostovanja na tv. Ono je bio klasičan komunistički napad i riječnik jednopartijskog jednoumlja. Bez šale ali onolika količina zlobe i mržnje izručena prema drugim partijama posebno SDPu nije baš pri zdravoj pameti. Oni koji su živjeli u vrijeme komunizma, i ispratili odlazak tadašnje garniture sjećaju se tih gestapovskih medijskih metoda.

edit: sve sam više ubijeđen da postaju prava crvena stranka, odakle su uostalom i iznikli. U nedostatku bilo čega višeg služe se onim: "proklet bio izdajica svoje domovine"
    Last edited by Ulix; 25-10-16 at 18:07.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Profesor Fakulteta političkih nauka Čedomir Čupić izjavio je u Pressingu N1 televizije da ne veruje da iza terorističkih napada u Crnoj Gori stoji država Rusija, već možda neki pojedinci ili grupe iz Rusije.
    Govoreći o slučaju hapšenja srpskih državljana u Crnoj Gori koji su optuženi za pokušaj terorizma, Čupić je istakao da sada taj slučaj sada poprima novu dimenziju nakon što je Srbija izašla sa saznanjima o tome. Kako naglašava, to što je premijer Aleksandar Vučić javno govorio o tom slučaju je dobro sa aspekta pozicioniranja država u regionu i stvaranja poverenja među državama.
    “Dobro je da je premijer faktički javno rekao da iza toga ne stoji država Srbija i njene institucija već pojedinci. Takođe, rekao je da iza toga ne stoje ni političke stranke iz Crne Gore”, istakao je on.
    Svi opozicioni lideri u Crnoj Gori su se, nezavisno od izbora, vrlo racionalno ponašali, pozvali su simpatizere i građane da ne izlaze i manifestuju javno nezadovoljstvo jer su bili svesni da nešto nije u redu. "Osetili su jednu odgovornost da ne gurnu ugrađana u nešto".
    Komentarišući to što je takva informacija objavljena u sred izbornog dana, Čupić kaže da se to samo može tumačiti. “Ako se pokaže da je tačno, saopštavanje je delovalo pozitivno i na građane i na lidere da ne dođe do izliva strasti. Ako to ne bude imalo te razmere, odgovornost će snositi državni organi Crne Gore. Možda je bilo preventivno, videli smo da su lideri opozicije pozvali simpatizere da ne idu na ulice. To je racionalna i razumna odluka i oni su sačuvali mir. Sve ostalo ćemo videti u danima koji slede”.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Baš tako.
    Mada mislim da je najžešći tekst bio nakon opozicione prozivke Katnića, poslije gostovanja na tv. Ono je bio klasičan komunistički napad i riječnik jednopartijskog jednoumlja. Bez šale ali onolika količina zlobe i mržnje izručena prema drugim partijama posebno SDPu nije baš pri zdravoj pameti. Oni koji su živjeli u vrijeme komunizma, i ispratili odlazak tadašnje garniture sjećaju se tih gestapovskih medijskih metoda.
    Je li se bilo koja strana u svemu ovome ponasala kao da je pri zdravoj pameti? Nisam primijetio. Za narod nekako mogu i da razumijem. Ali da se sa politicke scene bas niko nije nasao kao glas razuma je itekako porazavajuca cinjenica.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Evo se Milo šeta po šumama i gorama, pije rakiju i proba priganice, ne boji se da neko od onih terorista što ih još nijesu uhapsili ne iskoči iz šume i dovrši započeto i zavije nas u crno

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Zanimljivo mi je da se ovdje(na forumu) nije vjerovalo scenariju i pored fizičkih dokaza, a sad kada je Vučina potvrdio da je državni udar trebalo da se desi se vjeruje još manje.

Takođe je nevjerovatno što se za neke događaje za koje ima manje materijalnih dokaza u potpunosti vjeruje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Je li se bilo koja strana u svemu ovome ponasala kao da je pri zdravoj pameti? Nisam primijetio. Za narod nekako mogu i da razumijem. Ali da se sa politicke scene bas niko nije nasao kao glas razuma je itekako porazavajuca cinjenica.
    Opet se zamalo mimoilazimo u stavovima. Glas razuma bi trebao da "nadjača" ostale glasove koji nijesu u saglasju. Dakle govorimo o kakofoniji a ne simfoniji. Ono gdje se ja i ti ne slažemo, to je što ja aktuelnu vlast vidim kao nekog ko drži čitav sistem i sve poluge sistema u rukama, i kao takav je apsolut koji ne dozvoljava da drugi glasovi dođu do izražaja. Glas razuma nije najsilniji, odnosno ne mora da bude.
    Ono što je vladajuća stranka pokazala u ovim izborima je upravo najbučnija propaganda koja kao svoja sredstva koristi mržnju i podvajanje među narodom samo sa jednim ciljem. Ostanak na vlasti. Nazivajući velikim procentom svojeg naroda izdajnicima ne vidim baš kao glas razuma.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Zanimljivo mi je da se ovdje(na forumu) nije vjerovalo scenariju i pored fizičkih dokaza, a sad kada je Vučina potvrdio da je državni udar trebalo da se desi se vjeruje još manje.

Takođe je nevjerovatno što se za neke događaje za koje ima manje materijalnih dokaza u potpunosti vjeruje
    Odlicno objasnjeno:
    Polemika sa licima koja ne vjeruju Milivoju Katniću, Slavku Stojanoviću, a od sinoć i Aleksandru Vučiću, da je Crna Gora zamalo upoznala terorizam u kući, školski je primjer energetske neefikasnosti. Možda crnjačim, ali imam utisak da su „gubici na mreži“ i do 40%!?

Inače, tih 40% upečatljiva su konstanta u crnogorskom društvu. Toliko je, recimo, egzaktno među nama onih koji s merakom pročitaju u novinama laž! Što je, zapravo, statistički iskaz odsustva potrebe za istinom među crnogorskim pučanstvom.

Tako je to, međutim, samo u bezimenim anketama. U personalizovanim raspravama, od kafane, do tv studija, porok uživanja u laži biva maskiran u vrlinu insistiranja na konačnoj istini. Daj dokaze, Katniću ili ćuti zauvijek! Samo, iz nevjerovatne činjenice da niko ne pominje fucking sud, ispada kako dokaze treba dati medijima, da ih pravne gromade crnogorskog novinarstva ocijene! Čovječe, trebalo je sinoć izdržati „Repliku“...

Ne bih se usudio da seciram tu intenzivnu 40-procentnu manjinu na proste činioce: kolicini je problem intelekt kišne gliste, kolicina se panično plaši istine iz krivično-pravnih razloga, kolicina se grčevito drži laži da bi sačuvala ideološko-političke dogme... I, da li, uopšte, ima smisla razdvajati ih, kad su posljedice iste?

Da nije štete koju nanose mentalnom zdravlju nacije, najbolje bi ih bilo preskočiti, ignorisati, ostaviti da se, svako iz svojih razloga, bukom brane od straha. Problem je što golem komad domaće javnosti još može da proguta spin – nije u redu da Specijalni tužilac uoči izbora hapsi „malog Legiju“, makar i zbog sumnje da sprema krvoproliće, ali je u redu da se predsjednik Komisije za civilnu kontrolu policije ponaša kao advokat plaćenika iz Srbije?!

Po reakcijama na hapšenje Dikićeve grupe i Vučićevu potvrdu da je teroristički scenario mračniji od saopštenog iz crnogorskog Specijalnog tužilaštva, savršeno se prepoznaju zavisnici od izbornih rezultata. Kakav interes treba da imaš, pa da od poslaničkih mandata ne vidiš rat?! Pod uslovom da nemaš gore navedeni „alibi“ (kišne gliste).

Svako poređenje sa Bagzijem, Đinđićem i tadašnjim rekcijama dijela srpske javnosti morbidno je i – neizbježno. Nije ga mogao zaobići ni Aleksandar Vučić. Očigledno zabrinut činjenicom da je „element inostranosti“ zaigrao i pred njegovim vratima!

E, sad, bila bi sjajna zabava anketirati onih 40%:

a) kako se zove veeeelika pravoslavna i slovenska zemlja, koju je srpski premijer od milošte nazvao „element inostranosti“?
    b) da li je „element inostranosti“ bio upleten, finansijski i politički, u predizbornu kampanju u Crnoj Gori?
    c) da li se „elementu inostranosti“ dopada da Crna Gora postane članica NATO?
    d) zašto bi se „element inostranosti“ osjećao nelagodno ako bi, zarad ostvarenja njegovih strateških interesa, neko u Crnoj Gori upotrijebio „flaše“ i „rakiju“?

Imajući u vidu da su za upad u crnogorski parlament bili angažovani isključivo zanatlije, a ne, kako se to obično radi, akademici, kibernetičari i nuklearni fizičari, jedan moj prijatelj primijeti da su lozinke zbog toga lake za pamćenje .

Laki su i odgovori na pitanja u mojoj anketi, ne traže nikakve dokaze za jedini moguć zaključak...

Utoliko gore po zaključak – reći će anketirani!

Uzalud ih budiš, konstatovao bi fatalistički Branko Miljković, intuitivno pogađajući da vlastohleplje i srebroljublje izazivaju atrofiju patriotskih osjećanja i distorziju moralnih načela, pa zato energiju treba trošiti racionalno.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Opet se zamalo mimoilazimo u stavovima. Glas razuma bi trebao da "nadjača" ostale glasove koji nijesu u saglasju. Dakle govorimo o kakofoniji a ne simfoniji. Ono gdje se ja i ti ne slažemo, to je što ja aktuelnu vlast vidim kao nekog ko drži čitav sistem i sve poluge sistema u rukama, i kao takav je apsolut koji ne dozvoljava da drugi glasovi dođu do izražaja. Glas razuma nije najsilniji, odnosno ne mora da bude.
    Ono što je vladajuća stranka pokazala u ovim izborima je upravo najbučnija propaganda koja kao svoja sredstva koristi mržnju i podvajanje među narodom samo sa jednim ciljem. Ostanak na vlasti. Nazivajući velikim procentom svojeg naroda izdajnicima ne vidim baš kao glas razuma.
    Ja pocinjem da sumnjam da ti ne citas sta ja pisem ili ti se pricinjavaju rijeci koje ne postoje ili prosto ne razumijes napisano. Odgovaras na stvari koje nikad rekao nisam. Gdje se ne slazemo? Samo sam rekao da se ovdje niko nije pokazao kao glas razuma. Ni DPS, ni DF ni narod. Ostatak opozicije se jedva cuo. A imali su sansu svi.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

Daleko je interesantnije, po meni, sto se jos nadje neko pismen i sa IQom iznad prosjecne temperature Helsinkija ko moze da povjeruje u ovu pricu. Koja u svakoj iteraciji, svakom nebuloznom dopunjavanju na svakoj bizarnoj pres konferenciji, postaje sve bajkovitija.

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    65 Posts

Ova tema je napokon dobila dobila smisao za svoj naziv. Najava demonstracija (bili su) i pokušaj državnog udara ( bio je)
    Bravo za onoga ko je još prije godinu dana vidjeo da će tema imati smislen naziv.

Send from past.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by NokiaPg View Post
    Ova tema je napokon dobila dobila smisao za svoj naziv. Najava demonstracija (bili su) i pokušaj državnog udara ( bio je)
    Bravo za onoga ko je još prije godinu dana vidjeo da će tema imati smislen naziv.
    Puka slucajnost.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

To je Lucke znao još 2014. kada je otvorio temu. Preko svojih izvora koji nikad ne griješe.
    Ali ipak bih i njega ispitao, sumnjiv mi je, možda je radio Lomiju o glavu
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Daleko je interesantnije, po meni, sto se jos nadje neko pismen i sa IQom iznad prosjecne temperature Helsinkija ko moze da povjeruje u ovu pricu. Koja u svakoj iteraciji, svakom nebuloznom dopunjavanju na svakoj bizarnoj pres konferenciji, postaje sve bajkovitija.
    Da li postoje materijalni dokazi ? POSTOJE
    Da li se službe dvije države slažu da je istina ? SLAŽU SE

Tvoj psihički problem je u tome da sjutra Milo izađe na TV i kaže "Naaarooode moooj, voda je mokra" ti i tebi slični bi urlali kako je voda suva.
    Vi čak idete do te mjere da sada pošto je Vučina potvrdio istinitost pričate da Milo vlada Srbijom !!!!!!!!!!!! Koji "a'la Dobrota" um je sposoban za takvu konstrukciju

LJUDI GUŠTERI SU KRIVI ZA SVE

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Odlicno objasnjeno:
    Polemika sa licima koja ne vjeruju Milivoju Katniću, Slavku Stojanoviću, a od sinoć i Aleksandru Vučiću, da je Crna Gora zamalo upoznala terorizam u kući, školski je primjer energetske neefikasnosti. Možda crnjačim, ali imam utisak da su „gubici na mreži“ i do 40%!?

Inače, tih 40% upečatljiva su konstanta u crnogorskom društvu. Toliko je, recimo, egzaktno među nama onih koji s merakom pročitaju u novinama laž! Što je, zapravo, statistički iskaz odsustva potrebe za istinom među crnogorskim pučanstvom.

Tako je to, međutim, samo u bezimenim anketama. U personalizovanim raspravama, od kafane, do tv studija, porok uživanja u laži biva maskiran u vrlinu insistiranja na konačnoj istini. Daj dokaze, Katniću ili ćuti zauvijek! Samo, iz nevjerovatne činjenice da niko ne pominje fucking sud, ispada kako dokaze treba dati medijima, da ih pravne gromade crnogorskog novinarstva ocijene! Čovječe, trebalo je sinoć izdržati „Repliku“...

Ne bih se usudio da seciram tu intenzivnu 40-procentnu manjinu na proste činioce: kolicini je problem intelekt kišne gliste, kolicina se panično plaši istine iz krivično-pravnih razloga, kolicina se grčevito drži laži da bi sačuvala ideološko-političke dogme... I, da li, uopšte, ima smisla razdvajati ih, kad su posljedice iste?

Da nije štete koju nanose mentalnom zdravlju nacije, najbolje bi ih bilo preskočiti, ignorisati, ostaviti da se, svako iz svojih razloga, bukom brane od straha. Problem je što golem komad domaće javnosti još može da proguta spin – nije u redu da Specijalni tužilac uoči izbora hapsi „malog Legiju“, makar i zbog sumnje da sprema krvoproliće, ali je u redu da se predsjednik Komisije za civilnu kontrolu policije ponaša kao advokat plaćenika iz Srbije?!

Po reakcijama na hapšenje Dikićeve grupe i Vučićevu potvrdu da je teroristički scenario mračniji od saopštenog iz crnogorskog Specijalnog tužilaštva, savršeno se prepoznaju zavisnici od izbornih rezultata. Kakav interes treba da imaš, pa da od poslaničkih mandata ne vidiš rat?! Pod uslovom da nemaš gore navedeni „alibi“ (kišne gliste).

Svako poređenje sa Bagzijem, Đinđićem i tadašnjim rekcijama dijela srpske javnosti morbidno je i – neizbježno. Nije ga mogao zaobići ni Aleksandar Vučić. Očigledno zabrinut činjenicom da je „element inostranosti“ zaigrao i pred njegovim vratima!

E, sad, bila bi sjajna zabava anketirati onih 40%:

a) kako se zove veeeelika pravoslavna i slovenska zemlja, koju je srpski premijer od milošte nazvao „element inostranosti“?
    b) da li je „element inostranosti“ bio upleten, finansijski i politički, u predizbornu kampanju u Crnoj Gori?
    c) da li se „elementu inostranosti“ dopada da Crna Gora postane članica NATO?
    d) zašto bi se „element inostranosti“ osjećao nelagodno ako bi, zarad ostvarenja njegovih strateških interesa, neko u Crnoj Gori upotrijebio „flaše“ i „rakiju“?

Imajući u vidu da su za upad u crnogorski parlament bili angažovani isključivo zanatlije, a ne, kako se to obično radi, akademici, kibernetičari i nuklearni fizičari, jedan moj prijatelj primijeti da su lozinke zbog toga lake za pamćenje .

Laki su i odgovori na pitanja u mojoj anketi, ne traže nikakve dokaze za jedini moguć zaključak...

Utoliko gore po zaključak – reći će anketirani!

Uzalud ih budiš, konstatovao bi fatalistički Branko Miljković, intuitivno pogađajući da vlastohleplje i srebroljublje izazivaju atrofiju patriotskih osjećanja i distorziju moralnih načela, pa zato energiju treba trošiti racionalno.
    Rijetko koji politicar u Evropi je imao uz sebe novinara kao sto Milo Djukanovic ima Darka Sukovica. Stepen do kojeg nivoa je on sposoban da ide da bi opravdao njegove poteze evo je iz godine u godinu sve veci. Njemu i par ljudi bliski njegovim stavovima kao da je crnogorska drzava fetis a ne potreba i drzava svih gradjana. U okolnostima gdje je drzava pojedena, gdje je sjever opustosen i od fabrika i od ljudi i djeluje kao iz zemalja treceg svijeta, gdje narod bukvalno zivi od sjutra do sjutra, gdje kriminal i ubistva nijesu vanredne vijesti nego redovne, gdje ne postoji proizvodna snaga a familijama se objasnjava da mogu da zive od dva eura a one ni ta dva nemaju, gdje je politicki establisment toliko obnevidio da njihova glad za sopstvenim bogacenjem nema granica, koliko jako treba da se ustines za obraz da napises "vlastohleplje i srebroljublje izazivaju atrofiju patriotskih osjećanja i distorziju moralnih načela, pa zato energiju treba trošiti racionalno."

Upravo ovakvim cinjenjem i pisanijama se izaziva averzija kod ostalih gradjana jer su Sukovic i 40 'analiticara' stavili Djukanovica & co. personifikacijom crnogorske drzavnosti, jer implicite daju slagvort drugima da sva desavanja u ovakvoj drzavi imaju karakteristike crnogorske nacionalisticke politike koja je stvorila vjestacku privatnu drzavu pa samim tim daje im pravo za poentiranje da je biti opozicionar u Crnoj Gori znaci biti Srbin. Zahvaljujuci Sukovicu i njemu slicnim kao i ukupnom djelovanju ove vlasti stanje crnogorske nacionalne svijesti je na najnizem nivou u zadnjih dvadeset godina.

Bice zanimljivo njega anketirati jednog dana cime objasnjava svoja djelovanja u ovom vremenu ili ce biti nisam znao ili Sukovic, kao sto kaza, racionalno trosi energiju pa ne gleda ostale stvari i ostatak Crne Gore.
    Last edited by Rodion Romanovich; 26-10-16 at 00:00.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Ukratko ova prica govori o stepenu sposobnosti u Crnoj Gori. Ukoliko je tacna, onda nacin na koji su tuzilastvo, policija i rezimski mediji predstavili pricu vise nego tragikomican, ukoliko je netacno onda je ovo komedija u vise cinova...

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    "Premijer Milo Đukanović izjavio je da bi bila puka koincidencija da oni koji su 16. oktobra planirali da zauzmu parlament i pucaju na narod nemaju baš nikakve veze sa Demokratskim frontom."

To je ta politicka odgovornost lidera i premijera. Ne znam jesu li oni bili iza plana da se pobije narod ali cu ipak da ih optuzim.
    Ako gledamo iz ugla koristi prije bih reka da bi bila ogromna koincidencija da sve ono nema veze sa DPS-om, jer njima je ovo zapravo najvise koristilo.
    Milo je stalno govorio pred izbore da su ovo najbitniji izbori jer odlucuje se o drzavi, drzava je ugrozena (a na dan izbora se pravio blentav). I direktor policije je nagovjestavao da ce biti nereda.
    Milivoje Katnic je rekao da od septembra radi na slucaju. Dakle oni su znali sto se sprema pa bilo namjetsaljka ili ne. Sve su znali. Oni su bili korak ispred terorista. A i opozicija je nesto znala. Docim je Danilovic zvao Amfilohija (tako je neko prenio) da moli narod da ne pravi probleme na izborno vece koji se za pravo cudo uopste nije sakupljao.
    I mora im se priznati, vjesto su iskoristili dan izbora, naravno uz pomoc njihovih medija.
    I onda bi Milu bila koincidencija da neme veze sa DF-om.
    Dobro ti Milo znas sa kim sve ovo ima veze, a ovu su ti samo postizborni poeni.
    Last edited by autodijagnostika; 26-10-16 at 07:26.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ne znam za vas, al mene Rakun sve vise podsjeca na Darka Pajovica sa poslednje mu konvencije. :-D

Sto se tice ovih terorista, dokaza i domacih i stranih placenika, zelim samo da Dule Markoni ne bude lazov kao i njegov sef. Kaze da je ovaj slucaj "cist kao suza". E da je pravog i ozbiljnog novinarstva u ovoj CG, javnost bi trebala glavu da mu otvori za takvu cupri. Cak i cika Vule iz susjedne nam neprijateljske Srbije daje sve od sebe, kukavac, da se sto vise zamuti voda, kao da nedovoljno dobro taj posao rade domace hijene. Ali kad se Dule vec drznuo da prica kako ce istraga SVE otkriti, jer je, je li, sve cisto kao suza, hocu direktne nalogodavce!!! Ako sve ostane na "mucni, pa prospi", kao sto su navikli za ovih 30 godina, obice im se opasno o glavu to. Fingiranje teroristickih napada je vrlo opasna rabota, da ne bude kao u onoj prici "Vuk, vuk!", pa kad mu stvarno neko zapali tlo pod nogama, da u cijeloj zemlji ne ostane vise ni jedan gradjanin koji ce mu vjerovat. Jer vrlo je relaksirajuce u poslednje vrijeme slusati cak i tvrdokorne dps-glasace kako se sprdaju na racun ove predstave.
    Da zakljucim: Dule, ako je vec sve "cisto kao suza", hocemo imena, nalogodavce, lisice ovog puta na rukama i dug im boravak u celijama! Nista manje od toga ne moze popraviti ucinjenu stetu! Ovom brukom ste se bukvalno poosrrali u izborni proces u CG, da vidimo je li vrijedilo! Rekao si, bio si jasan, da vidimo sad koji su to opozicionari, ruski agenti ili ljudi gusteri! Sve inenom i prezimenom, sa sve neoborivim dokazima, jer drugacije nece ici. Kad je vec ime i prezime "savjesnog gradjanina" koji je sve raskrinkao izaslo u javnost, hocemo do kraja!
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,793
    Thanked in
    1,600 Posts

da li je vucic izdao srbe iz crne gore sa onom izjavom...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    da li je vucic izdao srbe iz crne gore sa onom izjavom...
    Ove u cg izdao, one u srb i sire zestoko nasmijao. Treba mu kapu skinut'
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Page 330 of 373 FirstFirst ... 230280320326327328329330331332333334340 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)